The Walking Dead (2010-)
-
Re: The Walking Dead (2010)
prva sezona je bila odlična,ova je vrhunska !
- copycat
moram priznati da me iznenadila ova epizoda
kraj je bio...
Kao u stripu
kraj je bio...

Kao u stripu
- copycat
Nova epizoda 7
JEBENA
moram priznati da mi je drago da neke stvari se odvijaju identično kao u stripu..
ovo mi je najbolja epizoda za sad unutar 3 sezone
idem prolistati malo strip da se vidim koje još sličnosti postoje
JEBENA

moram priznati da mi je drago da neke stvari se odvijaju identično kao u stripu..
SpoilerShow
pogotovo vezano za Govenor i njegovo zombie dijete
ovo mi je najbolja epizoda za sad unutar 3 sezone
idem prolistati malo strip da se vidim koje još sličnosti postoje

- hitman_4
ok epizoda.
@John_Ryder meni je prva sezona slaba,druga je max razvučena.trenutno se vrti najbolja sezona
SpoilerShow
ček kad je caroll umrla?znam da je bježala sa t-dogom tj. ona je pobjegla od zombača,a ovi je pokopali

- elrania
SpoilerShow
misle da je mrtva, našli su samo onu njenu maramu. bio je preview za sljedeću gdje možda ispadne da je ok.
- Sammy
SpoilerShow
oke, ovaj rick je stvarno odljepio, mislim da nitko nije očekivao ovakvu reakciju
i kako je meni ona Michonne bezvezan lik, a činilo se da će bit neki badass, ništ o njoj ne znamo, tulava je i crna do zla boga, onak gledam..ide andrea i sjena joj se vidi, oh, to je Michonne!

i kako je meni ona Michonne bezvezan lik, a činilo se da će bit neki badass, ništ o njoj ne znamo, tulava je i crna do zla boga, onak gledam..ide andrea i sjena joj se vidi, oh, to je Michonne!
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
đizs, šta je s tim crnačkim forama?? onak, nevezano sad za ovaj forum, al danas sam se već nosila s zajebancijom na rasizam pa mi više nije smješno.
ont: meni je ova ep. nekako najbolja od ove sezone.
ont: meni je ova ep. nekako najbolja od ove sezone.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
odlična epizoda,
SpoilerShow
baš me zanima kako će završit fajt između merila i mišone u idućoj
- elrania
još sam dobila dojam da sam ja možda prejako shvatila komentar prije pa reko, neću niš pisat...al da...callac wrote:đizs, šta je s tim crnačkim forama?? onak, nevezano sad za ovaj forum, al danas sam se već nosila s zajebancijom na rasizam pa mi više nije smješno.

postala mi je ok ta ženska. kad se andrea pojavi, svaka druga mi je odmah bolja

- hitman_4
- jigsaw
Michonne mi je postala jedna od dražih likova.
- Wendigo
Ako je netko tulav, onda je to definitivno andrea.Sammy wrote:SpoilerShowoke, ovaj rick je stvarno odljepio, mislim da nitko nije očekivao ovakvu reakciju![]()
Michonne je rocket scientist za nju sto se tice inteligencije i racionalnog razmisljanja.
Serija nastavlja u jebeno dobrom tonu, moram priznati da s nestrpljenjem cekam svaku novu epizodu.

- boyko
potpis na drugi dio postaSammy wrote:SpoilerShowoke, ovaj rick je stvarno odljepio, mislim da nitko nije očekivao ovakvu reakciju![]()
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- yakkazu
Dobra epizoda, samo što mi se guverner nekako čini blaži nego što je to bio slučaj u stripu.
SpoilerShow
i btw. da li strip još uvijek izlazi? Došao sam do izdanja kada su oni naišli na ono naseljeno mjesto i tu se skrasili nekoliko epizoda. Sjećam se da je bila neka zabava u toj epizodi. Nakon toga mi je pao sistem i sve mi se izbrisalo
Pomoć iko?

Pomoć iko?
- popayy
Slažem se za guvernera, u stripu je bolesniji, ali možda postane i ovdje, tko zna.yakkazu wrote:Dobra epizoda, samo što mi se guverner nekako čini blaži nego što je to bio slučaj u stripu.
SpoilerShowi btw. da li strip još uvijek izlazi? Došao sam do izdanja kada su oni naišli na ono naseljeno mjesto i tu se skrasili nekoliko epizoda. Sjećam se da je bila neka zabava u toj epizodi. Nakon toga mi je pao sistem i sve mi se izbrisalo![]()
Pomoć iko?
Što se tiče samog stripa, za koji dan bi trebao izaći 104. broj. Posljednjih par epizoda je odlično, Kirkman šokira kako već dulje nije, za popi*dit.