Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 08 Nov 2012, 16:09

dosta joj je forumarenja. budem joj poručila da ti fali :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 08 Nov 2012, 18:27

BVB
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

hitman_4

Post by hitman_4 » 08 Nov 2012, 19:04

bez razloga čovjeka napadate :oops:
Image

Image

Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 08 Nov 2012, 19:19

evo vam jedna lijepa i topla priča.

http://news-bar.hr/news/hrabri-djecak-n ... -mu-zivot/
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 08 Nov 2012, 19:52

elrania wrote:dosta joj je forumarenja. budem joj poručila da ti fali :lol:
Hvala :D

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Nov 2012, 21:19

nije se dugo freddy spomenuo? :mrgreen:

Michel

Post by Michel » 08 Nov 2012, 23:22

callac wrote:
Michel wrote:Ako ništa drugo, hvala na iskrenosti :zubifale:

Ja nastavljam sa svojim fejk dojmovima o filmovima koji su ofkors, sve samo ne fejk :kokicarenje:
ok, možda ti recenzije nisu fejk, al ne kužim zašto pobogu moraš toliko iskarikirati svoju lažnu personu i zašto se uopće uključuješ u neke rasprave van filmova/serija? ima forumaša koji nikad nisu zagazili u ovaj dio foruma iz razloga što su fokusirani samo na recenzije i uvelike doprinose svojom pojavom. nekolicina nas se dobro upoznala i dijeli ponekad i preosobne stvari sa ostatkom foruma, ali su barem iskreni.. i onda dođeš ti i sereš li ga sereš.
i ovaj forum je jedan od stvarno najtolerantnijih i prijateljski raspoloženih tako da ti onaj komentar uopće ne drži vodu. Jadan Michel..
A čekaj, vi ste zbilja povjerovali da idem u štalu po kokice :lol:

Mislim, pa očito je bilo da se zajebavam, a ako nekome to nije leglo, to je druga stvar. Kokica zvana Višnja. Imam koke, ali nemam nikakve nazive za njih, ne idem u štalu po kokice i slične stvari :lol: malo sam dodao fikcije da ispadne zajebancija, ali očito je sve krivo shvaćeno. Fejk sigurno nisam, samo se malo šalim na podforumu offtopic. Druga je stvar da idem na one teme gdje se priča o filmovima, serijama i tako se ponašam.

I ne zamjeram vam ja ništa, nisam Bob da glumim žrtvu ili tako nešti :zubifale: i znam da je ovaj forum dosta tolerantan i tako to. Nebitno sad, malo smo raspravljali i to je to. Idemo dalje, jel :kokicarenje:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 08 Nov 2012, 23:27

Asfodel wrote:
Michel wrote:Sad je kao šala da ne ispadne nešto drugo
?
Nije šala, brate mili - meni je ono zbilja bilo pompozno preseravanje.
Samo ne vidim kakve veze s mojim mišljenjem ima: cijeli forum, starosjedilačko nevoljenje raspisivanja i sve drugo čime si zagnojio svoj vrli post.

Znam ja da si ti u suštini trolčić i ne tražim objašnjenje - samo zapažam. :klapklap:
SpoilerShow
Već si jedan cijeli post napisao bez spominjanja Salvadorovog pokoravanja Zadra, nemoj da se to ponovi :o
A gledaj, Zadra sam spomenuo jer je on zbilja trolao na temi koja nije offtopic. Iz tog razloga, ali sam ga spomenuo samo zato što je on mene optužio da trolam i to na podforumu offtopic :cry:

Ajd, bilo kako bilo. Sve ove gluposti što pišem su čista zajebancija. Očito ne dobra, ali samo sam htio malo pozitive i ništa više. Ako zatrolam na onim temama koje nisu offtopic, mislim da me Callac može banati. Eto, pošteno od mene. Stvarno nije da sad provociram ili tako nešto. Sad ispada da vodimo neku duboku filozofsku raspravu kako se ponašati :lol:

callac

Post by callac » 08 Nov 2012, 23:33

molim te ne vrijeđaj nam inteligenciju insinuiranjem da smo ti povjerovali išta, a kamoli takvu notornu glupost. zato sam te i pitala, čemu toliko izmišljotina u tvojim postovima? da si od početka bio iskren, ta vrsta zajebancije bi bila hsterično smješna, ovako je samo... lejm.. ne znam, možda sam ja u krivu i naprosto mi nisi "sjeo".
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Michel

Post by Michel » 08 Nov 2012, 23:38

lol, ja sam mislio da je očita zajebancija. Pa što sam trebao reći "sad ide zajebancija" i nema ništa loše ako se krivo shvati. Ovo je virtualno. Sasvimd drugo je kad si s ljudima u četiri oka ili u velikom društvu na pivi i tako razgovaraš. Stvarno nije bilo nikakvog preseravanja u tim postovima već sve zeka peka. Pa sjećaš se i kad sam imao nick Info da sam nakon nekog vremena poćeo stavljati glupaste gifove, ali ne ovdje već u onim temama kojima se to ne bi trebalo raditi. Pa sam i nešto spoilao ljudima, ali sve jer mi je bilo cool, zabavno, ali ustvari glupo od mene. Zato sad samo pišem o pogledanim filmovima i to je to. I tu naravno pokoju šalu koja jest glupa, al jebiga. Što da kažem više.

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Nov 2012, 23:45

inače, svi ste zabrijali malo...
ne kužim što vas toliko smeta ako se michel zajebava. i ja sam npr. x puta bio zločest, ciničan i svašta nešto pa nikome nije glava otpala, a kamoli nešto gore. :lol:
uopće nije big deal.
peace, love, :weedman:

callac

Post by callac » 08 Nov 2012, 23:57

nema smisla se raspravljati s tobom kad non stop nastupaš sa stavom "vi ste debili pa ću ja vama objasniti kad se zajebavam, a kad ne"
ajd, kad ti opet postane cool i zabavno, da lupimo taj ban pa se možda u idućoj reinkarnaciji vratiš kao malo ugodnija osoba...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Michel

Post by Michel » 09 Nov 2012, 00:04

Nisam nikad rekao da ste debili. Ok, to si parafizirala, ali uopće ne mislim da je itko od vas debil. Koliko sam samo ja puta krivo shvatio zajebanciju. Bilo što da kažem, bit ćeš takva i sad si se uvrijedila jer si mislila da ja mislim ozbiljno.

peace, love, Image

elrania

Post by elrania » 09 Nov 2012, 00:24

Wendigo wrote:uopće nije big deal.
nikakav deal, a kamo big. ne kužim uopće ovo sve. il mi moja zajebancija u privatnom životu debelo prelazi granice koje ljudi inače toleriraju pa mi je ovdje sve benigno...
svaki dolazak na forum danas mi je bio wtf. daj ono ljudi, chill. michel je zadnji koji pravi od muhe slona. Image

i da ide jebat ljude u mozak, kaj se uopće kačite na to i raspravljate...
meni je iskreno i od info dana jedan od dražih pojava tu. zbilja su nepotrebne pizdarije i s jedne i s druge strane. a ovdje ih vidim više s 'naše'.

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Nov 2012, 01:06

Pa ovo nije bila nikakva svađa ili rat (nego neko verbalno nadmudrivanje) pa ne kužim zašto svako malo dolaze novi ljudi da obavijeste: pretjerujete, peace and love. Zapravo, zbog takvih intervencija se može doći do dojma da je neka frka žešća u tijeku. :o

Al ovo da mi radimo većih pizdarija od Infa mi je lol, to da.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Locked