Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Salvador

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Salvador » 24 Oct 2012, 17:34

Ajmo se igrati.

:butthead: :lol:

Josef K

Post by Josef K » 24 Oct 2012, 17:40

Spam.

Salvador

Post by Salvador » 24 Oct 2012, 18:16

Zadro wrote:Spam.
A što je onda ovo što si ti napisao :lol: :facepalm:

Ako ti se ne sviđa ono što ja pišem, onda to nemoj čitati i nemoj me više zamarat ovakvim glupostima jer imam pametnijih poslova od natezanja s tobom. Ako šta imaš za reći, onda to reci na glas, inače uzmi svoje kantice i lopatice pa se igraj u pijesku.

P.S.
Oprostite na spamu.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Oct 2012, 18:21

Salvador wrote:

Ako ti se ne sviđa ono što ja pišem, onda to nemoj čitati i nemoj me više zamarat ovakvim glupostima jer imam pametnijih poslova od natezanja s tobom. Ako šta imaš za reći, onda to reci na glas, inače uzmi svoje kantice i lopatice pa se igraj u pijesku.

P.S.
Oprostite na spamu.
slažem se, nema ništa loše u raspravljanju o tome, makar je ta tema već dosta puta prežvakana na ovom forumu.
Ali to je samo stvar mišljenja, ne znam zašto bi imbd bio najpametniji? Jer je jedina najveća filmska baza podataka? Svatko to može gledati kako hoće...
Michel puši karu.

Salvador

Post by Salvador » 24 Oct 2012, 19:06

john_constantine wrote:
Salvador wrote:

P.S.
Oprostite na spamu.
slažem se, nema ništa loše u raspravljanju o tome, makar je ta tema već dosta puta prežvakana na ovom forumu.
Ali to je samo stvar mišljenja, ne znam zašto bi imbd bio najpametniji? Jer je jedina najveća filmska baza podataka? Svatko to može gledati kako hoće...
Nekad nije bilo IMDB i tada nitko nije dobivao nikakve smjernice o pojedinim žanrovima jer jednostavno toga nije bilo, ali si automatski znao šta je horor, a šta SF itd. Sada muljaju i zbunjuju ljude oko tih žanrova. Čak sam i ja u pojedinim filmovima počeo pisati tako, što je u pravilu nepravilno i nemoguće.Toliko te siluju takvim glupostima da i sam u to povjeruješ. Još mi smeta ono ocjenjivanje filmova. Uglavnom, velik sam hejter IMDB-a :lol:

olio

Post by olio » 24 Oct 2012, 19:24

The Day

neznam je li to samo do mog rasploženja... ali film je loš.
Nimalo razvoja likova, bezvezna akcija, 100% CGI efekti (loši), dosadan,

a ako i ostane malo volje za gledanjem do kraja, tu volju ubija vizualni dio filma... izgleda grozno, loši digitalni filteri, blijede boje.

3/10

jeba

Post by jeba » 24 Oct 2012, 19:58

Salvador wrote:
Zadro wrote:Psihološki horor triler sa elementima kriminalistečke akcijske drame i romantične fantazije. JEBOTE
Koda je bitno šta je, odličan je film. To je bitno.
Kome se ti to obraćaš i zašto se dereš? Postoje i drugi znakovi za deranje!!! Koda se ne piše zajedno, već odvojeno, ali to nije bitno :zubifale:

Možda i nije bitno, ali o tome se je raspravljalo, ali uglavnom, film je odličan.
Sorry što sam započeo ovu raspravu, ali poanta je da je film odličan.

jeba

Post by jeba » 24 Oct 2012, 20:01

Link (1986) - vrlo zanimljiv i dobar film, majmun je odradio ulogu do jaja. Definitivno za pogledat.

Salvador

Post by Salvador » 24 Oct 2012, 21:18

jeba wrote:
Salvador wrote:
Zadro wrote:Psihološki horor triler sa elementima kriminalistečke akcijske drame i romantične fantazije. JEBOTE
Koda je bitno šta je, odličan je film. To je bitno.
Kome se ti to obraćaš i zašto se dereš? Postoje i drugi znakovi za deranje!!! Koda se ne piše zajedno, već odvojeno, ali to nije bitno :zubifale:

Možda i nije bitno, ali o tome se je raspravljalo, ali uglavnom, film je odličan.
Sorry što sam započeo ovu raspravu, ali poanta je da je film odličan.
Znam ja šta je poanta, ali se to ipak moglo odgovoriti na drugačiji način. Naravno da smo pisali o nepotrebnim stvarima, ali ljudi često vole pisati o nepotrebnim stvarima kako bi pričači o nečemu. :wink: :lol:
Ne moraš se ispričavati jer je tvoj odgovor na mjestu. On je mogao isto tako odgovoriti, a ne deranjem i psovkama. Ponovit ću, smetaju mi samo deranje i psovke, tj način na koji je odgovorio.

Zaboravimo sad na to. Uglavnom, meni je Link isto odličan filmčić, a gledao sam ga na VHS-u. negdje sredinom 90-ih. Mislim da ću ga uskoro opet gledati jer si me sad podsjetio na njega. :partyman:

Josef K

Post by Josef K » 24 Oct 2012, 22:08

:lol:

jeba

Post by jeba » 25 Oct 2012, 09:22

Uglavnom, meni je Link isto odličan filmčić, a gledao sam ga na VHS-u. negdje sredinom 90-ih. Mislim da ću ga uskoro opet gledati jer si me sad podsjetio na njega. :partyman:[/quote]

Istina, Link je dosta dobar film. I ja sam ga gledao davno, ali čini se da nije izgubio na vrijednosti.
Go for it!

jeba

Post by jeba » 25 Oct 2012, 09:25

E, da! Pa sinoć nakon tekme sam gledao još jedan film.

The Skeptic (2009) - prosječan film s krajem koji se da naslutit u preranoj fazi filma.

olio

Post by olio » 25 Oct 2012, 14:56

Slither

zabavan :lol:

7.8/10

Lumatev

Post by Lumatev » 25 Oct 2012, 16:25

olio wrote:The Day

a ako i ostane malo volje za gledanjem do kraja, tu volju ubija vizualni dio filma... izgleda grozno, loši digitalni filteri, blijede boje.

3/10
Jedina dobra stvar u celom filmu - Shannyn Sossamon.
Svaka ocena bi bila samo zbog njenog prisustva, inače nije vredno gledanja.

popayy

Post by popayy » 25 Oct 2012, 18:55

Lumatev wrote:
olio wrote:The Day

3/10
Jedina dobra stvar u celom filmu - Shannyn Sossamon.
Svaka ocena bi bila samo zbog njenog prisustva, inače nije vredno gledanja.
Niš posebno, ali meni bar pristojan. Smetala me muzička podloga za vrijeme šore.

Post Reply