A što je onda ovo što si ti napisaoZadro wrote:Spam.
slažem se, nema ništa loše u raspravljanju o tome, makar je ta tema već dosta puta prežvakana na ovom forumu.Salvador wrote:A što je onda ovo što si ti napisaoZadro wrote:Spam.![]()
![]()
Ako ti se ne sviđa ono što ja pišem, onda to nemoj čitati i nemoj me više zamarat ovakvim glupostima jer imam pametnijih poslova od natezanja s tobom. Ako šta imaš za reći, onda to reci na glas, inače uzmi svoje kantice i lopatice pa se igraj u pijesku.
P.S.
Oprostite na spamu.
Nekad nije bilo IMDB i tada nitko nije dobivao nikakve smjernice o pojedinim žanrovima jer jednostavno toga nije bilo, ali si automatski znao šta je horor, a šta SF itd. Sada muljaju i zbunjuju ljude oko tih žanrova. Čak sam i ja u pojedinim filmovima počeo pisati tako, što je u pravilu nepravilno i nemoguće.Toliko te siluju takvim glupostima da i sam u to povjeruješ. Još mi smeta ono ocjenjivanje filmova. Uglavnom, velik sam hejter IMDB-ajohn_constantine wrote:slažem se, nema ništa loše u raspravljanju o tome, makar je ta tema već dosta puta prežvakana na ovom forumu.Salvador wrote:A što je onda ovo što si ti napisaoZadro wrote:Spam.![]()
![]()
Ako ti se ne sviđa ono što ja pišem, onda to nemoj čitati i nemoj me više zamarat ovakvim glupostima jer imam pametnijih poslova od natezanja s tobom. Ako šta imaš za reći, onda to reci na glas, inače uzmi svoje kantice i lopatice pa se igraj u pijesku.
P.S.
Oprostite na spamu.
Ali to je samo stvar mišljenja, ne znam zašto bi imbd bio najpametniji? Jer je jedina najveća filmska baza podataka? Svatko to može gledati kako hoće...
Sorry što sam započeo ovu raspravu, ali poanta je da je film odličan.Salvador wrote:Kome se ti to obraćaš i zašto se dereš? Postoje i drugi znakovi za deranje!!! Koda se ne piše zajedno, već odvojeno, ali to nije bitnoZadro wrote:Psihološki horor triler sa elementima kriminalistečke akcijske drame i romantične fantazije. JEBOTE
Koda je bitno šta je, odličan je film. To je bitno.
Možda i nije bitno, ali o tome se je raspravljalo, ali uglavnom, film je odličan.
Znam ja šta je poanta, ali se to ipak moglo odgovoriti na drugačiji način. Naravno da smo pisali o nepotrebnim stvarima, ali ljudi često vole pisati o nepotrebnim stvarima kako bi pričači o nečemu.jeba wrote:Sorry što sam započeo ovu raspravu, ali poanta je da je film odličan.Salvador wrote:Kome se ti to obraćaš i zašto se dereš? Postoje i drugi znakovi za deranje!!! Koda se ne piše zajedno, već odvojeno, ali to nije bitnoZadro wrote:Psihološki horor triler sa elementima kriminalistečke akcijske drame i romantične fantazije. JEBOTE
Koda je bitno šta je, odličan je film. To je bitno.
Možda i nije bitno, ali o tome se je raspravljalo, ali uglavnom, film je odličan.
Jedina dobra stvar u celom filmu - Shannyn Sossamon.olio wrote:The Day
neznam je li to samo do mog rasploženja... ali film je loš.
Nimalo razvoja likova, bezvezna akcija, 100% CGI efekti (loši), dosadan,
a ako i ostane malo volje za gledanjem do kraja, tu volju ubija vizualni dio filma... izgleda grozno, loši digitalni filteri, blijede boje.
3/10
Niš posebno, ali meni bar pristojan. Smetala me muzička podloga za vrijeme šore.Lumatev wrote:Jedina dobra stvar u celom filmu - Shannyn Sossamon.olio wrote:The Day
neznam je li to samo do mog rasploženja... ali film je loš.
Nimalo razvoja likova, bezvezna akcija, 100% CGI efekti (loši), dosadan,
a ako i ostane malo volje za gledanjem do kraja, tu volju ubija vizualni dio filma... izgleda grozno, loši digitalni filteri, blijede boje.
3/10
Svaka ocena bi bila samo zbog njenog prisustva, inače nije vredno gledanja.