Koje serije trenutno pratite?
- Asfodel
Re: Koje serije trenutno pratite?
Dexter, Walkeri, Homeland mic po mic
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- megawar888
Samo Twilight Zone TOS,a kad to završim planiram početi sa verzijom iz '85-e pa onda sa verzijom iz 2002-e...
- Michel
Original zona sumraka je jedna od najboljih serija 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Asfodel
Sad sam skužila da su počeli opet i VD i Downton pa moram i to dvoje nadodati. Za moje okvire - previšeAsfodel wrote:Dexter, Walkeri, Homeland mic po mic
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- copycat
Dexter, homeland, SOA, chelsea lately, AHS, TWD, South Park,
-
jeba
pogledao sam Sherlocka, sviđa mi se kako je smješten u novo doba
odabir glumca za glavnu ulogu je odličan... čeka se 3. sezona
odabir glumca za glavnu ulogu je odličan... čeka se 3. sezona
-
olio
Portlandia
odgleda S1, neke skečeve nisam skužia, ali je bilo stvarno super skečeva
S1
7/10
odgleda S1, neke skečeve nisam skužia, ali je bilo stvarno super skečeva
S1
7/10
- callac
aaa, kak je Farscape zabavan!!! skinula sam si sve nove nastavke serija koje inače pratim i željno isčekujem, al nikao prestati gledati ovu ludu sf smijuriju
i još ima 4 sezone i dva filma, hit the goldmine!!! jedino što ovih dana ponovno oplakujem ukidanje Firelya, ko nije gledao, obavezno skidajte i uživajte u 14 predivnih epizoda o svemirsim kaubojima i sve to zaokruženo filmom Serenity.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
Nisam znao da ima dva filma. Imam samo peacekeeper war, koji se nastavlja poslije četiri sezone. Ali inače, odlična serija s napetim završetkom svake sezone.callac wrote:aaa, kak je Farscape zabavan!!! skinula sam si sve nove nastavke serija koje inače pratim i željno isčekujem, al nikao prestati gledati ovu ludu sf smijurijui još ima 4 sezone i dva filma, hit the goldmine!!! jedino što ovih dana ponovno oplakujem ukidanje Firelya, ko nije gledao, obavezno skidajte i uživajte u 14 predivnih epizoda o svemirsim kaubojima i sve to zaokruženo filmom Serenity.
Michel puši karu.
- callac
sori, film, na dva dijela je podjeljen pa zato ostalo u glavi da su dva..john_constantine wrote:Nisam znao da ima dva filma. Imam samo peacekeeper war, koji se nastavlja poslije četiri sezone. Ali inače, odlična serija s napetim završetkom svake sezone.callac wrote:aaa, kak je Farscape zabavan!!! skinula sam si sve nove nastavke serija koje inače pratim i željno isčekujem, al nikao prestati gledati ovu ludu sf smijurijui još ima 4 sezone i dva filma, hit the goldmine!!! jedino što ovih dana ponovno oplakujem ukidanje Firelya, ko nije gledao, obavezno skidajte i uživajte u 14 predivnih epizoda o svemirsim kaubojima i sve to zaokruženo filmom Serenity.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
završila sinoć The Shield.. koje finale!
s razlogom spada u The serije!!!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- xEdgex
It's always sunny, zavrsavam sedmu sezonu i umirem ! 
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- Decadentor
ja sam stao nakon nezz koje sezone, bilo bi vrijeme da nastavim ili jos bolje sve ispocetkaxEdgex wrote:It's always sunny, zavrsavam sedmu sezonu i umirem !

- xEdgex
Nemas fule vjeruj mi, iz sezone u sezonu postaje sve crnje i crnje hahahaha. obozavam ih; Charlie/Frank nesto najgenijalnije/najgadnije IKADA !Decadentor wrote:ja sam stao nakon nezz koje sezone, bilo bi vrijeme da nastavim ili jos bolje sve ispocetkaxEdgex wrote:It's always sunny, zavrsavam sedmu sezonu i umirem !
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "