Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
dr_gonzo

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by dr_gonzo » 12 Oct 2012, 21:29

Image

Prophecy (1979)

- moglo je to biti mnogo bolje...tri scene, glumačka postava i to je sve.
Mnogo bolji mi je bio "Grizzly"
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Michel

Post by Michel » 13 Oct 2012, 04:32

Chained (2012) - nedavno izašao pa pogledao. Čuo sam i dosta pozitivnih kritika, ali ipak nisam previše očekivao i da, dobar je. Drži pažnju, u nekim momentima je uznemirujuć. Radi se o taxistu koji je serijski ubojica (ubija samo žene) i jednog dana pokupi klinca i njegovu majku. Klinac ostane s njim i tretira ga kao životinu. Psihičko zlostavlja, raste s njim i to je to što ću reći. I film ima jedan od većih twistova u horor žanru i to prilično dobar koji kad gledam unazad, ne bih mogao nikako otkriti.

8=======o/8==========o (7/10)

The Brain That Wouldn't Die (1962) - haha, zašto uopće gledam ovakva sranja. Ma ne znam ni sam. Uživam u tom šarmu. Na početku mi je bilo dosta slično sa Frankensteinom da bi se kasnije totalno promijenilo. Glumu bih izbacio, dijaloge isto. Ozbiljno, ovo bi bolje prošlo kao nijemi film :lol:

Bez ocjene.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Oct 2012, 11:28

Abraham Lincoln: Vampire Hunter - onako, teška glupost od filma, da. Ali prilično zabavno akcijsko ostvarenje s besmislenim slow motion scenama u neodgovarajućim trenucima. Borbe sjekirama su ispočetka zabavne, ali kasnije postaju prilično monotone kao i sam film. Nisam čitao knjigu, pa ne znam koliko slijedi knjigu i da li ima uopće toliko akcije kroz sat i 40 minuta filma, osim da nema likova kao Edgar Alan Poe. samo scenarij je i više nego prejednostavan, prva polovica fukcionira kao povijesni revenge akcijski film, dok se druga polovica filma bavi njegovom karijerom, ali to ne znači da nedostaje akcije.... Borba na krovu vlaka je i više nego zabavna. Glumci ništa posebno, vampiri čudovišni kao iz supernaturala, negativci još manje posebni... Ono, mozak na pašu i jedno gledanje. U rangu s filmom Priest, samo puno zabavnije, s dosta atraktivnih (i često pretjeranih) scena s slabim završetkom 3/5
Michel puši karu.

Lumatev

Post by Lumatev » 13 Oct 2012, 13:37

Michel wrote:Chained (2012) - nedavno izašao pa pogledao. Čuo sam i dosta pozitivnih kritika, ali ipak nisam previše očekivao i da, dobar je. Drži pažnju, u nekim momentima je uznemirujuć. Radi se o taxistu koji je serijski ubojica (ubija samo žene) i jednog dana pokupi klinca i njegovu majku. Klinac ostane s njim i tretira ga kao životinu. Psihičko zlostavlja, raste s njim i to je to što ću reći. I film ima jedan od većih twistova u horor žanru i to prilično dobar koji kad gledam unazad, ne bih mogao nikako otkriti.

Slažem se. Prilično dobar, drži pažnju i jako interesantan twist na kraju.
Preporuka i od mene.

Michel

Post by Michel » 14 Oct 2012, 04:25

Chernobyl Diaries (2012) - meni je film bio zanimljiv od početka do kraja. Čitam mnoge komentare da je loš. Istina, film nije stvarno ništa posebno, ali ima ono nešto što mi je držalo pažnju. Atmosfera je sjajna, baš kao da si tamo. Čak sam se povezao s nekim likovima :supz: nije toliko loše

8======o/8==========o (6/10)

Hobotshy

Post by Hobotshy » 14 Oct 2012, 19:26

Abraham Lincoln Vampire Hunter - 4/10 - par dobrih akcijskih scena i potpuno besmislena radnja, sa milijon rupa... ali što očekivati od filma koji bi trebao spojiti karijeru jednog predsjednika sa lovom na vampire.... mislim da su cijelu tu povijest Lincolna trebali pokazati na nekakav alternativan način (iako je i ovo alternativa), a ne u realne povijesne činjenice uklapati priču o vampirima

Resident Evil Damnation (animirani) - 8/10 - bez većih zamjerki, jako efektno

Werewolf The Beast Among Us - 6/10 - stanardno i malo iznad prosjeka, ali vrlo gledljivo... ne znam da li je ovo pilot za neku novu seriju?

Grimm - serija (prva sezona) - 7.5/10 - došao sam do 6. epizode, za sada meni dosta bolje od recimo supernaturala

xEdgex

Post by xEdgex » 16 Oct 2012, 14:55

The Quiet Family (1998) Meni je ovo odlicno ! Bas mi je prijalo nakon par depresivnih stvari koje sam gledao. :)
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Malteras

Post by Malteras » 18 Oct 2012, 00:53

Dead End (2003)- odavno jacu zajebanciju nisam gledao. Potpuno poremeceno i ne pretjerano isforsirano, jos pri tome Ray Wise govori u vise navrata "Laura, Laura...", sto nije jedina stvar koja se moze povezati sa Twin Peaks-om... Ocjena 6/10

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Oct 2012, 19:11

The Tunnel - 5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Lumatev

Post by Lumatev » 19 Oct 2012, 11:29

Wrong Turn 5 (2012)

Bez komentara.

0/10

Michel

Post by Michel » 20 Oct 2012, 05:02

The House on Sorority Row (1983) - zanimljiv slasher o grupi prijateljica koje slučajno zajebu stvar i onda im sve pođe krivo. Tipičan slasher iz 80-ih iako nema ona šmek :zubifale: kao npr the burning, slepeway camp ili aprils fool day i još nekolicina. Gluma je ofkors ispodprosječna. Ubojstva su tako tako izvedena. Ubojica je zanimljiv.

8======o/8==========o (6/10)

Werewolf: The Beast Among Us (Video 2012) - pročitao neki dan preporuku za ovaj film, a pošto sam fan werewolf horora, odmah sam skinuo. Film ima atmosferu, šume, magla, može se reći da je zabavan. Vukodlak je nekad CGI i to loš, a nekad maska i to odlična maska :supz: ostalo je dosta glupasto. Znači, loš je, ali je zabavan.

8====o/8==========o (4/10)

cbv

Post by cbv » 20 Oct 2012, 20:04

Lumatev wrote:Wrong Turn 5 (2012)

Bez komentara.

0/10

Veceras se spremam gledati,zar je toliko los? :mrgreen:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Oct 2012, 23:08

Rosemary's Baby - a ono,očekivao sam da će prikazat dijete na kraju,no dobro,atmosferičan i napet,dovoljno,7.5/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 21 Oct 2012, 03:32

Wrong Turn 5 (2012) - očekivano glup film.gluma je kriminalna :lol: i mnoge će natjerati na smijeh, što bi čak mogao biti plus.frikovi definitivno imaju smisla za humor,a i njihov "rad" je dosta kreativan(vidi se da su fanovi sawa). rupe u priči/radnji :facepalm: nije vrijedno ni spominjati

2.5/10
Last edited by hitman_4 on 21 Oct 2012, 16:40, edited 1 time in total.
Image

Image

Image

Michel

Post by Michel » 21 Oct 2012, 05:00

The Beyond (1981) - ooooo, što je ovo :shock: :supz: kakva prvoklasna zabava. odmah da kažem. Film je loš, ima debilne dijaloge, razbacane scene, ali to je jedan od onih filmova koje moraš voljeti. Odlične maske, gore scene. Kako film odmiče, sve je atmosferičniji, film sve više postaje kao san. Odlična glazba goblina. Fulci je svakako majstor svog zanata. Uživao sam.

Resident Evil: Extinction (2007) - pogledao samo prva dva dijela pa rekoh da pogledam treći, a nedavno izašao već 5. :facepalm: + crtići koje moram pogledati. Ma bzvz dio. Borbe su ok, a neke loše. One moći :lol: maaa daaaj. I atmosfera mi niti malo nije legla valjda zbog odlične Fulcieve atmosfere u filmu prije.

I ovo je dobar podsjetnik da sam i wrong turn pogledao samo prva dva dijela. Kod WT-a znam da će me zabaviti.

8====o/8==========o (4/10)

Post Reply