Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Michel

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Michel » 11 Oct 2012, 01:09

elrania wrote:ovaj dear zachary je zbilja poseban. dirnuo me nenormalno, čak sad kad ga se sjetim sam u grču.

ja sam pokušala earthilngs neki dan i nisam mogla pogledati do kraja. brutalan je, mučan i u prvih 5 min me rasplakao samo tako.
Odlično, Earthilngs zapisujem. :)

Cons, da, te scene s magarcem su odlične :lol:

Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (Video 2012) - nešto slabiji od Red Hood, ali i dalje jako dobar crtani. Ovo je vjerojatno najbrutalniji Batman crtić. Batman se nakon 10 godina vraća na scenu. Već je posjedio :D ali kad obuće odijelo, izgleda zastrašujuće i brutalno. Još je veći, nabildaniji. Ovaj put se bori protiv mutanata koji su predvođeni sa glavnim mutantom koji Batmana izazove na borbu. Zadnja scena :supz: odličan uvod za part 2. Sutra se gleda ovaj http://www.imdb.com/title/tt0106364/

8========o/8==========o (8/10)

Cropsey (2009) - dokuentarac koji ima 6.6 na imdbu-u :facepalm: a puno je bolji od te ocjene. Ovo će zanima Deca. Ima malo sotonizma unutra. Radi se o stvarnom silovatelju djece koji je stvorio takvu ličnost od sebe da je prerastao u američkog boogymena. Po ovome bi se moga snimiti dobar slasher. Ima dosta sličnosti sa friday 13 i the burning.

Ljudožder vegetarijanac (2012) - a ono, solidan film o korupciji, o doktoru koji radi za mafiju. Bitorajac odličan. Onog Kerekeša stvarno ne mogu shvatiti ozbiljno :facepalm: kako loše glumi.

8======o/8==========o (6/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Oct 2012, 01:19

Michel wrote:
elrania wrote:ovaj dear zachary je zbilja poseban. dirnuo me nenormalno, čak sad kad ga se sjetim sam u grču.

ja sam pokušala earthilngs neki dan i nisam mogla pogledati do kraja. brutalan je, mučan i u prvih 5 min me rasplakao samo tako.
Odlično, Earthilngs zapisujem. :)

Cons, da, te scene s magarcem su odlične :lol:

Batman: The Dark Knight Returns, Part 1 (Video 2012) - nešto slabiji od Red Hood, ali i dalje jako dobar crtani. Ovo je vjerojatno najbrutalniji Batman crtić. Batman se nakon 10 godina vraća na scenu. Već je posjedio :D ali kad obuće odijelo, izgleda zastrašujuće i brutalno. Još je veći, nabildaniji. Ovaj put se bori protiv mutanata koji su predvođeni sa glavnim mutantom koji Batmana izazove na borbu. Zadnja scena :supz: odličan uvod za part 2. Sutra se gleda ovaj http://www.imdb.com/title/tt0106364/

Cropsey (2009) - dokuentarac koji ima 6.6 na imdbu-u :facepalm: a puno je bolji od te ocjene. Ovo će zanima Deca. Ima malo sotonizma unutra. Radi se o stvarnom silovatelju djece koji je stvorio takvu ličnost od sebe da je prerastao u američkog boogymena. Po ovome bi se moga snimiti dobar slasher. Ima dosta sličnosti sa friday 13 i the burning.

Ljudožder vegetarijanac (2012) - a ono, solidan film o korupciji, o doktoru koji radi za mafiju. Bitorajac odličan. Onog Kerekeša stvarno ne mogu shvatiti ozbiljno :facepalm: kako loše glumi.

8======o/8==========o (6/10)

Slucajnost??? :twisted: :lol:

@ edit http://www.imdb.com/title/tt0156020/
http://www.imdb.com/title/tt0870984/

666 -l-
Last edited by Decadentor on 11 Oct 2012, 01:23, edited 1 time in total.
Image

elrania

Post by elrania » 11 Oct 2012, 01:22

ma kaj samo deca :lol:

Michel

Post by Michel » 11 Oct 2012, 01:24

Dobro, i tebe :lol:

Zapisujem taj Ricky 6

A sutra imam u planu http://www.imdb.com/title/tt1313104/ ili http://www.imdb.com/title/tt0486358/

elrania

Post by elrania » 11 Oct 2012, 01:28

ovaj prvi ne znam, al jesus camp je mindfuck. ok stvar za pogledati.

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Oct 2012, 01:31

nisi me skuzio, aludiro sam na to da sotonski filmovi imaju ocjenu 6.6 :pasmater: :lol:

btw totalni offtopic stir of echoes ili american werewolf in london
Image

Michel

Post by Michel » 11 Oct 2012, 01:54

Hahahaha :supz: 666 :supz:

american werewolf in london/non-horror :zubifale:

jigsaw

Post by jigsaw » 11 Oct 2012, 12:41

Lawless (2012) - 3/5, dobra ekipa u filmu, dobre akcijske scene, tučnjave itd...samo se može vidjeti puno nerealnih stvari, koje ti na kraju lagano dopizde. No sve u svemu, žao mi je što sam ovo išao gledati, a što nisam čekao DVD rip.

Michel

Post by Michel » 11 Oct 2012, 16:23

Jesus Camp (2006) - što sam ja ovo upravo pogledao :shock: ovo je čisto psihičko zlostavljanje djece. Čista hipnoza. Ona ženska bi Harrya Pottera spalila na lomači :lol: pa kad donese kartonskog Busha pa mu se sva djeca moraju klanjati i blagosloviti ga :facepalm: pa onda
SpoilerShow
kad ona mala curica pleše na muziku i kaže "nekad ne plešem radi Boga već radi užitka" i onda se ona mora pravdati nekome zbog toga. Nevjerojatno.
drago mi je da su ti kampovi zatvoreni. Barem sam tako pročitao. Jak i šokantan dokumentarac. Dobar. Nisam vjernik i možda će vjerski fanatici reći da onda i nisam objektivan, ali mislim kako i obični vjernici, normalni ljudi koje poštujem, mislim da bi se i oni složili oko ove hipnoze zvane Jesus Camp.

Sutra se gleda http://www.imdb.com/title/tt1313104/

8=======-...o/8==========o (7.8/10)

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2012, 17:44

Michel wrote:

Da, po stripu Franka Millera. Mislim da čak većina fanova niti ne voli taj strip, tako da nije niti dio Batman univerzuma. Ja sam pokušao pročitati, ali mi je isto naporan. Dobra ideja, ali ono, ne toliko crtež koliko ima dosta nadrkavanja kroz pet - deset stranica.
Zato vjerujem da je animirana verzija bolja.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Oct 2012, 19:30

Murder by Decree (1979) - još jedan film o Sherlocku Holmesu, kod nas je preveden kao "Lov na Jacka Rasparača" zbog čega sam imao krivi dojam o filmu. Ono, više manje politički krimi triler, s jednostavno predvidljivom radnjom, već čim čitaš scenarij. A Christopher Plummer me se nije baš dojmio kao Sherlock Holmes. Malo predugo trajanje, ali gledljivo makar već znaš o čemu se radi. Jedino vrijedno par scena i dobrih zadnjih 15 minuta filma. Za ljubitelje Sherlocka Holmesa dobar film, a meni... preko nekih stvari mi je teško preći u vezi lika. 3/5
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 12 Oct 2012, 01:57

john_constantine wrote:
Michel wrote:

Da, po stripu Franka Millera. Mislim da čak većina fanova niti ne voli taj strip, tako da nije niti dio Batman univerzuma. Ja sam pokušao pročitati, ali mi je isto naporan. Dobra ideja, ali ono, ne toliko crtež koliko ima dosta nadrkavanja kroz pet - deset stranica.
Zato vjerujem da je animirana verzija bolja.
Nisam čitao pa ne bih znao, ali vjerujem da je tako. Pokušao sam čitati Batman stripove i ne sviđaju mi se niti malo. Burtonovi filmovi i onaj crtani serijal su zakon, ali baš Batman strip mi nije sjeo. Killing Joke i Year One jedino. Više mi Marvel leži :)

Mean Creek (2004) - napišem na google "Stand By Me similar movies" i izlista mi lijep broj naslova. Većinu pogledao pa mi ovaj zapeo za oko. Sličnosti su djeca kao glavni glumci i pustolovina. Stand By Me je remek djelo i bolji mi je film od ovog. Ovaj bi se mogao prikazati kao "River's Edge (1986)" današnje generacije jer dijeli najviše sličnosti. http://www.imdb.com/title/tt0091860/

Dakle, radi se o klincu koji bude pretučen od jednog debelog klinca koji je i inače bully u školi. Buraz od tog klinca zajedno sa svojim prijateljem skovaju plan. Inače, to su starija djeca. Plan im je odvesti tog debelog klinca na rijeku, veslanje i natjerati ga da se skine te da skoči u rijeku. Film je zanimljiv, likovi jesu zanimljivi, ali neki su zbilja previše naivni poput male klinke.

8=======o/8==========o (7/10)

Batman: Mask of the Phantasm (1993) - pogledao i ovaj, vjerojatno najpoznatiji Batman crtić. Možda mi je ipak i dalje najbolji Red Hood iako ih dijele nijanse. Dok je Red Hood dinamičniji i scene borbe su bolje, ovaj je čista atmosfera. Kao preslika iz Burtonovih filmova. zanimljiv twist, Batmanova ljubav :supz: malo osvete, Jokera. Jako blizu odličnog crtića.

8========...o/8==========o (8.3/10)

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Oct 2012, 09:49

Der siebente Kontinent - zagrijavanje za Amour :) Naporan i jednoličan film koji tek kasnije otkriva pravu svrhu te svoje jednoličnosti, tj. ocrtanja svakodnevice jedne obitelji. Pola stvari sam ubrzavala, no kraj je zbilja bio težak :o
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

xEdgex

Post by xEdgex » 12 Oct 2012, 10:32

Le sang des bêtes (1949), dalo bi se raspravljati koliko ovo nije horor, ali ne zelim ulaziti u raspravu o tome ovako rano.
22-minutno remek djelo Georges Franju-a (Eyes Without a Face). Ovaj dokumentarac je tako savrsen, a tako mucan. Tako genijalan, a tako jednostavan. Cisti prikaz realnosti onoga sto se desava u klaonicama, te kako funkcionise proces dobivanja " hrane ". Film sadrzi jako eksplicitne scene ubijanja zivotinja, cisto da naglasim radi onih problematicnog zeludca. Sve vrijeme trazimo horor, a on je u biti u nama. I da ovo nije nikakav propagandni materijal, niti ima veze sa tim, ovo je cista realnost.

Ovdje imate cijeli film dabovan na Engleski: http://www.youtube.com/watch?v=9LBRr2bGGUE

Humanity is the devil.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Josef K

Post by Josef K » 12 Oct 2012, 12:11

Asfodel wrote:Der siebente Kontinent - zagrijavanje za Amour :) Naporan i jednoličan film koji tek kasnije otkriva pravu svrhu te svoje jednoličnosti, tj. ocrtanja svakodnevice jedne obitelji. Pola stvari sam ubrzavala, no kraj je zbilja bio težak :o
:kokicarenje:

Post Reply