Ghostface wrote:Ne virujen da će izgled bit previše prominjen, i da, i dalje mislin da to nije toliko bitno, jer ako je tebi samo taj faktor bitan u tom serijalu i prva ti je asocijacija, onda je to tvoj problem.
Ajde ti meni reci šta bi Hellraiser bio bez stvari koje su meni glavna asocijacija (i po tebe "problem") - kutija i Pinhead. Šta je po tebi glavna definicija tog filma ako to nije kutija koja otvara vrata pakla i cenobiti koji iz tih vrata izlaze?
Ghostface wrote:Da, cenobiti i jesu demoni, zato san i napisa "neki drugi demoni", alo, šta ti tu nije jasno!
Opet se bahatiš. Nisam te očito dobro shvatio, nije ti post bio previše razumljiv a imao je i kontradikcije koje si u odgovoru elegantno preskočio. Nisi jasan i konfuzno odgovaraš na postove bez da ih pročitaš kako spada.
Ghostface wrote:A šta se tiče ekstremnog izgleda, to ne znači da svi moraju izgledat ka nabrijana čudovišta, Pinhead je ekstremno jezovit baš zbog te hladne jednostavnosti, i minjanje u tom pravcu, dakle samo u drugoj verziji jest itekako neminovno u remakeu.
Ne čitaš šta sam napisao, gdje sam ja to rekao da ekstremno znači nabrijana čudovišta? Imaš gore odgovor pa opet pročitaj, napisao sam točno ovo: "Osim toga, svako ima svoje gradacije oko toga šta je to čudno, neobično ili ekstremno" i nakon toga sam naveo da je Pinhead dosta jednostavno napravljen i da to po meni nije ekstremno.
Ako netko kaže "ekstremni bubnjar" onda ne pomislim na Thompsona, prije mi Cradle of Filth pada na pamet. Isto tako "ekstremni cenobiti" nekako ne idu uz izjavu "hladna jednostavnost". Očito drugačije upotrebljavamo riječnik.
Ghostface wrote:I na kraju, ne smetaju meni tuđa mišljenja, već način na koji si se obratija mom viđenju, u stilu "mali nemaš pojma, otkad je to tako, a ne ovako", i zato ne pametuj.
Kažeš "ne pametuj" a upravo se ti praviš pametan i potpuno krivo interpretiraš tuđe riječi. Ako pogledaš raspravu dalje onda vidiš kako mi je constantine odgovorio i naveo primjere koji pobijaju ono što sam pitao. Ali ne, ti se moraš uvrijediti ko malo dijete.
Osim toga, napao si moje mišljenje oko remakeova općenito koje nema apsolutni nikakve veze s tobom i rekao mi da prestanem pisat.