Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
xEdgex

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by xEdgex » 07 Oct 2012, 01:34

Jebeni viralni videji...

A da i tog lika znam, naspram ovog gore je stvarno normalan; vec me je strah da cu imati nocne more vezane za trandzu... :evil:
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Decadentor

Post by Decadentor » 07 Oct 2012, 01:39

curiosity killed the cat :zubifale: :lol:
Image

Andrej

Post by Andrej » 07 Oct 2012, 03:45

xEdgex wrote:Kazu da svaki pretrazivac izbacuje stvari koje je on sam uvidio da ti odgovaraju na osnovu tvog historya i samim time te stavlja u " balon " stvari koje tebe zanimaju; te isto tako od tebe
Imaš par sitnih programčića koji blokiraju svako slanje i svaki pristup history-u tvog pretraživača, a trenutno anti-virus kompanije debelo mlate lovu ubacivanjem te iste opcije u nove verzije.
Doduše, ja stvarno volim azijatkinje 8) :D ali kad vidim dlaku na ženi se onesvestim i pravim mrtav dok ne ode od mene :lol:
We're all mad here...

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Oct 2012, 03:45

Vegetarijanska prehrana je ona koju moja hrana jede
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Oct 2012, 09:49

nemam ništa protiv vegetarijanaca koji organski ne podnose okus/miris mesa, znam podosta takvih ljudi i to poštujem.
ali me zato nerviraju oni koji su to postali iz nekakvog "trenda" pa se preseravaju ili ona druga skupina koja svojim vegetarijanstvom malteretira potomke i ostatak obitelji ili okoline.

metallicat

Post by metallicat » 07 Oct 2012, 11:47

dal se šta konkretno može saznat s plastike auta, ispod prednjih svjetala? ima dosta brojeva/slova, čak i neka mini tablica s brojevima, ali ja pojma nemam šta znače. možda koja je marka, god proizvodnje, država, koliko ih je proizvedeno? i dal se može registracija saznat pomoću toga?
jučer kad sam išla doma u 3uju vidjela kako se auto zapičio, nije se kreten mogao zaustavit i zabio se u susjedov auto, a moj 1cm dalje. naravno da je odmah pobjegao, ali ja sam pokupila svu plastiku što je ostaka od njega i nadam se da će nešto saznat iz toga. vidjela i koji je auto i boju, ali ne i registraciju nažalost, premaračno je bilo. idioti
mislim da sam bila koji metar niže da bi me samo tako pokupio.
Image

Andrej

Post by Andrej » 07 Oct 2012, 15:41

Nisam siguran. Ako je to plastika branika, sasvim moguće da nije sa orginalnog auta, ali ako je napravio štetu obavezno ga prijavi. Moguće da će ga sjebati čim ode do servisa ili naruči novi branik. Koliko znam policija prati kupovinu i servise.
We're all mad here...

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Oct 2012, 16:34

čisto sumnjam da ces nesto uspiti pronaći, pogotovo bez tablice, ani nije naodmet prijaviti policiji

Michel

Post by Michel » 07 Oct 2012, 16:53

xEdgex wrote:Kazu da svaki pretrazivac izbacuje stvari koje je on sam uvidio da ti odgovaraju na osnovu tvog historya i samim time te stavlja u " balon " stvari koje tebe zanimaju; te isto tako od tebe sakriva stvari koje te ne zanimaju ili idu kontra tvojih uvjerenja.... http://www.ted.com/talks/eli_pariser_be ... bbles.html

Mislim da smo u kurcu obojica! hahahahahaha :twisted:
wow, ovo je :shock:

Dec, :lol: :lol: :lol:

Kako sam loša osoba, smijem se tom čudu, al koji ples. nisam se moga prestat smijat :lol:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

metallicat

Post by metallicat » 07 Oct 2012, 17:29

maddjuro wrote:čisto sumnjam da ces nesto uspiti pronaći, pogotovo bez tablice, ani nije naodmet prijaviti policiji
Andrej wrote:Nisam siguran. Ako je to plastika branika, sasvim moguće da nije sa orginalnog auta, ali ako je napravio štetu obavezno ga prijavi. Moguće da će ga sjebati čim ode do servisa ili naruči novi branik. Koliko znam policija prati kupovinu i servise.
prijavili su uju, sreća u nesreći sumnjaju na nekog, pa ako je to taj, moć će usporedit s ovom plastikom, tj ostacima.
Image

metallicat

Post by metallicat » 07 Oct 2012, 20:40

na kraju ta dva klinca došli sami sve priznat, samo su morali čekat da se otrijezne :lol: ako niš, lijepo od njih. ja i mama smo mislile da naš auto nije lupio, a na kraju je, to je već 2x u 2tj :facepalm: auto nam sad izgleda sav ulupan, kao da smo ga na smetlištu uzeli, užas.
Image

Andrej

Post by Andrej » 07 Oct 2012, 23:07

metallicat wrote:na kraju ta dva klinca došli sami sve priznat, samo su morali čekat da se otrijezne :lol: ako niš, lijepo od njih. ja i mama smo mislile da naš auto nije lupio, a na kraju je, to je već 2x u 2tj :facepalm: auto nam sad izgleda sav ulupan, kao da smo ga na smetlištu uzeli, užas.
:? Baš bi voleo da znam kakvu će kaznu dobiti. Nama su uveli žešće kazne za takve stvari. Otprilike bi dobili 2000 evra + 30 dana zatvora + obavezno ponovno polaganje vozačkog ispita(koji bi prošli iz 30-og puta) + plaćanje celokupne štete i 12 kaznenih poena tako da bi pri prvom pogrešnom parkiranju ostali doživotno bez dozvole. :shock:
Zato svaki saobraćajni policajac gradi po dve kuće u isto vreme :lol:
We're all mad here...

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Oct 2012, 01:32

LAko za to sto ce dobit kazne; problem je sto u takvim slucajevima osiguranje zna srat; pa da odbiju pokrit stetu; te da vele da ih privatno tužite ako hocete naknadu stete; i onda počinje navlačenje po sudovima za koje pretpostavljam da znate kako funkcioniraju...

Ovo me podsjetilo na jedan interesantan "incident" koji se desio pred koju godinu u blizini; Dva su maloljetna klinca; jedan 16, drugi 14 i , naravno bez vozacke, isli se po ulici vozikat. Uspili dobrano zgrebati jedno 6 il 7 automobila koji su bili parkirani kraj ceste i na kraju kad su se zabili u ogradu su se i sami ozljedili; naravno nisu jurili nego vozili u prvoj brzini i nisu znali kako spada s kuplungom baratat.
Epilog; ništa osiguranje nije htilo pokrit; i kolko znam se još uvjek po sudu povlače oko odštete

elrania

Post by elrania » 08 Oct 2012, 05:15

joj dec daj odi spavat :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Oct 2012, 05:17

Jel bas moram?? :lol:
@ edit ajde kad si se tako rano probudila, kad popijes kavu nabaci mi tu neke uber atmosfericne horrore tipa sauna i calvarie
Image

Locked