Njjah nisamm ja te srece da naidjem na nest halucinogeno U sumimetallicat wrote:shrooms![]()
![]()
![]()

Njjah nisamm ja te srece da naidjem na nest halucinogeno U sumimetallicat wrote:shrooms![]()
![]()
![]()
nedavno uveli da moraš dozvolu imat za glivarenjeDecadentor wrote:Sutra sa frendom idem brat gljiveako me nebude na forumu tj dana nakon toga znate sta se desilo
![]()
je, 3 kg koliko se smije najviše ubrati... ali kod nas nema brige, kao da to netko kontrolira.boyko wrote:nedavno uveli da moraš dozvolu imat za glivarenjeDecadentor wrote:Sutra sa frendom idem brat gljiveako me nebude na forumu tj dana nakon toga znate sta se desilo
![]()
dozvola za jebene gljive?!
pa koj k.
jep,istina, koje su šanse da naiđu na tebe u šumijohn_constantine wrote:je, 3 kg koliko se smije najviše ubrati... ali kod nas nema brige, kao da to netko kontrolira.boyko wrote:nedavno uveli da moraš dozvolu imat za glivarenjeDecadentor wrote:Sutra sa frendom idem brat gljiveako me nebude na forumu tj dana nakon toga znate sta se desilo
![]()
dozvola za jebene gljive?!
pa koj k.
pa bas toboyko wrote: jep,istina, koje su šanse da naiđu na tebe u šumi
al svejedno, misliš da nemru debilnije zakone donjet,kad ono svaki čas neka nova debilana
elrania wrote:kila sušenih u rijeci - 700kn.
buuu izdajico!A$H wrote:Ave!