fakjea 4/5

kasnije napišem koju, neda mi se sad..
AhaZadro wrote:Zanimalo me gdje nađeš vremena za tolko filmova.Michel wrote:Zašto te točno zanima?
Radim kao farmeral ozbiljno. Imam svoje malo imanje pa imam nešto novaca od mlijeka, domaćih jaja. Gdje smo sad došli na ovoj temi
znači sad znamo točno da si ti Info! ajd!Michel wrote:AhaZadro wrote:Zanimalo me gdje nađeš vremena za tolko filmova.Michel wrote:Zašto te točno zanima?
Radim kao farmeral ozbiljno. Imam svoje malo imanje pa imam nešto novaca od mlijeka, domaćih jaja. Gdje smo sad došli na ovoj temi
![]()
Iskorištavam vrijeme koliko god mogu. Ko zna kako će biti kasnije i hoću li uopće imati vremena pa sada uživam.
The 39 Steps (1935) - bio jučer na hrt-u 3 pa pogledao. Odličan špijunski triler o čovjeku koji se nađe na meti špijunske organizacije. Hitchcock je stvarno genijalac. Sviđa mi se kako koristi žene u ovom filmu. Zadnja scena je prenapeta kada sve saznajemo gdje je i sami film počeo. Nikad nisam gledao njegov film i 30-ih, a ovo je bio odličan uvod.
8========-o/8==========o (8.5/10)
Bio je i Chaplin nedavno na hrt-u, ovaj film http://www.imdb.com/title/tt0012349/ skinuo ga pa kasnije gledam. A i kratko traje.
Bio jeelrania wrote:oho! touch of evil pustili! vrhunski film. vidjela sam da bi it happened one night trebao biti uskoro (il je bio?) te bih ga preporučila.