mogu ti unaprijed reći da ćeš ispasti dosta tamnija nego se nadaš, pogotovo što je postotak hidrogena koji dolazi u kompletu sa farbom dosta mali (jer za tamne nijanse ni ne treba veći i jer se ugl. podrazumjeva da farbaš na prirodnu boju, glupo, al proizvođači garantiraju rezultat samo za tu opciju, provjereno!) pa jedino da si pomješaš jači hidrogen, tima 9 ili 12% umjesto ovog koji dobiješ u kutiji..elrania wrote:odlučila sam se za manje pogubno rješenje zasad - terracotta. pretamna je tu na slici, al bar da pokažem koja je farba.
joj sad kad se opet desi fail ko sa smeđom
Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
bila je ideja da natopim 12icom, da. ne usuđujem se više bez nekih preinaka farbati.
- callac
- elrania
uff, nadam se da bude ok.
sutra ću farbati il preksutra. jedva čekam onaj moment ispiranja boje i sušenja kose 
- callac
hehe, vjerujem, i ja isto, onaj rush koji dobiš dok mahnito pereš kosu
ja ću isto ovih dana farbanjac imati, skroz mi je čudno kako se rijetko farbam u zadnje vrijeme..
ja ću isto ovih dana farbanjac imati, skroz mi je čudno kako se rijetko farbam u zadnje vrijeme..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- alecto
ja se poplavila skroz http://i48.tinypic.com/2n9c7k7.jpg
al je slika katastrofa. na žalost nemam bolju...
al je slika katastrofa. na žalost nemam bolju...
we are such stuff as dreams are made on
- callac
alecto, no me gusta plavo na tebi
ova druga verzija mi je pun pogodak!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
- metallicat
- Asfodel
Kad se ovako sistematiziraju slike (iako su to samo slike, a ne rl), ja bih rekla da si ti Alecto osoba kojoj pristaju samo tamnije boje.
Dakle 1
Dakle 1
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
- elrania
učinilo mi se da je na ljubičasto povuklo, na kraju je ispalo da je korijen uhvatio prejako i sad je tamnocrven, a vrhovi su ostali slični ko prije...dakle, gotovo da uopće nije primilo na donji dio kose.
sad smišljam što učiniti... što bi neutraliziralo to gore i stopilo se s vrhovima. ma i da budu blaže nijanse i da imam neki kvazi ombre na glavi, kaj god, al gadno mi je ovo tamnocrveno vs. bakreno blondish smeđe.
callac?

usput, nije da mi ona keune lijepa zlaćana ne stoji pol metra od mene već nekoliko mjeseci i gleda mene i ja nju, a stalno neku drugu pizdariju uzimam.
edit: kad je nafrčem, čak se jedva kuži razlika u bojama. ajde bar nešto.
sad smišljam što učiniti... što bi neutraliziralo to gore i stopilo se s vrhovima. ma i da budu blaže nijanse i da imam neki kvazi ombre na glavi, kaj god, al gadno mi je ovo tamnocrveno vs. bakreno blondish smeđe.
callac?
usput, nije da mi ona keune lijepa zlaćana ne stoji pol metra od mene već nekoliko mjeseci i gleda mene i ja nju, a stalno neku drugu pizdariju uzimam.
edit: kad je nafrčem, čak se jedva kuži razlika u bojama. ajde bar nešto.
- callac
zajeb je što imaš sad previše boja na glavi, i to ne samo boja nego sekcija kose koja su u različite periode i sa različitim nijansama prefarbavane. slično mi se dogodilo kad sam iz neke tamno smeđe htjela otić u bakreno crvenu, imala sam izrast drečavo narančast, a ostatak ose kao da pipnula nisam. al sam zato sad iskusnija i raspitala sam se šta/kao pa mi se rijetko više događaju zajebi sa farbanjem, uglavnom samo kad sam i sama svjesna da ću sjebati, al idem pokušavat svejedno... frizerka me jedva vratila u neku normalnu nijansu, al sam opet bila tamna... (i za dva tjedna se ošišala na nulericu
pa sve ispočetka i tako godina za godinom)
ako se uopće odlučiš na neko blajhanje, gornji dio kose ne pipaj, samo treba vrhove ubiti, i to više raditi skidanje boje nego blajhanje, blagi postotak hidrogena pa u više navrata dok se ne dobije željena svjetlina. e tek onda staviti ne farbu nego preljev, 3% hidrogen i farba, da se fino integrira u vlas.
i daj se više ofarbaj u tu 8.34, evo, ja ti dam još jednu gratis ako ti se svidi rezultat
ako se uopće odlučiš na neko blajhanje, gornji dio kose ne pipaj, samo treba vrhove ubiti, i to više raditi skidanje boje nego blajhanje, blagi postotak hidrogena pa u više navrata dok se ne dobije željena svjetlina. e tek onda staviti ne farbu nego preljev, 3% hidrogen i farba, da se fino integrira u vlas.
i daj se više ofarbaj u tu 8.34, evo, ja ti dam još jednu gratis ako ti se svidi rezultat
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
što se dulje gledam s valovitom kosom počinjem si normalnije izgledati, nije uopće tak kritično ko kako sam opisala pa se već lakše diše. :tješ tješ:
no vidim i sad opet pa valjda dovjeka će mi to ostati (konačno) da bi mi bilo pametnije držati se dalje od tamnijih nijansi, osjećam se ko vještica neka.
hvala na savjetu, nešto će se morati izvesti...
joj a sad prije neg sam otišla po ovu farbu sam vodila rasprave sama sa sobom kak bi bilo najbolje tu 8.34 staviti, sigurno će biti dobro, ali ne. ajmo raditi ono za što postoji velika šansa da se neš sjebe, to je najbolje rješenje.
no vidim i sad opet pa valjda dovjeka će mi to ostati (konačno) da bi mi bilo pametnije držati se dalje od tamnijih nijansi, osjećam se ko vještica neka.
hvala na savjetu, nešto će se morati izvesti...
joj a sad prije neg sam otišla po ovu farbu sam vodila rasprave sama sa sobom kak bi bilo najbolje tu 8.34 staviti, sigurno će biti dobro, ali ne. ajmo raditi ono za što postoji velika šansa da se neš sjebe, to je najbolje rješenje.
- elrania