Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
xEdgex

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by xEdgex » 25 Sep 2012, 18:51

Cisto da sto prije predjemo na drugu stranicu da ne moram gledati zadnja dva posta...

The Call of Cthulhu (2005) - Sinoc sam opet citao pricu pa sam odlucio da pogledam i ovaj film, koji mi stoji na hard disku jako dugo; uglavnom, jako dobro prenesena atmosfera price i svi vazni elementi. Jako blizu atmosferi koju sebi stvaras tokom citanja ; definitivno najbolja (doslovna) Lovecraft ekranizacija.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

jeba

Post by jeba » 25 Sep 2012, 20:14

xEdgex wrote:
jeba wrote:4 dana nitko nije pogledao horor?!

The tall man - solidan film s par dobrih twistova koji zna oduševit na trenutke. Isplati se pogledat.
Ja kada sam pisao na forumu o njemu strpao sam ga u ne horore. No to je nebitno; meni se ovaj film jako svidio; moje misljenje o istome:
SpoilerShow
Iako bi ga radi prvog dijela filma komotno mogao staviti u horor, ipak sam se odlucio da to ne uradim. Necu puno da serem ali, :prayer: . Kamera!!!; prelaz iz horora u nešto sasvim drugo; nepredvidivi twistovi; muda do poda, koja su potrebna za poigravanje sa svim tim stvarima; jako brutalna Nietzsche(Ubermensch) ideja o tome kako treba spasiti covjecanstvo od manje inteligentnih ljudi :twisted:.
Nakon filma nisam ostao tako sokiran kao nakon Martyrs, ali Pascal Laugier je definitivno lik koji je nada ovoga zanra. Iako mu ovo i nije cisti horor skidam mu kapu radi svega sto je uradio u ovome filmu! Nije tako savrsen kao Martyrs ali je pokazao kako idalje postoji neko sa orginalnim i brutalnim idejama/pricom !
Istina, početak vuče na horor... ja sam ga strpao ovdje zato što sam vidio da ga se po netu karakterizira kao horor. Nebitno, ali uglavnom riječ je o dobrom filmu.

Sammy

Post by Sammy » 25 Sep 2012, 20:35

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem(2007) - Mislio sam da iza ovoga stoji Uwe Boll, dakle toliko je loše. - 1/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

elrania

Post by elrania » 26 Sep 2012, 05:03

Vampyr (1932) - hah. očito nešto gadno propuštam vidjeti u ovome filmu da nisam ni približno zadovoljna ko većina. zgodni su mi neki elementi (npr. dvostruke uloge nekih likova i folklorni štih), ali nevjerojatno mi slabo sve skupa to izgleda. obično me ovakvi filmovi jako razvesele svojim stilom, tihom dramom i 'macabre' štihom...no ovaj je bio izuzetak. :| čeka me još nešto dreyerovog za pogledati pa baš da vidim jel stvar u njemu da mi izgleda općenito neće pasati ili se sad ovo slučajno zalomilo.

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Sep 2012, 05:14

elrania wrote:Vampyr (1932) - hah. očito nešto gadno propuštam vidjeti u ovome filmu da nisam ni približno zadovoljna ko većina. zgodni su mi neki elementi (npr. dvostruke uloge nekih likova i folklorni štih), ali nevjerojatno mi slabo sve skupa to izgleda. obično me ovakvi filmovi jako razvesele svojim stilom, tihom dramom i 'macabre' štihom...no ovaj je bio izuzetak. :| čeka me još nešto dreyerovog za pogledati pa baš da vidim jel stvar u njemu da mi izgleda općenito neće pasati ili se sad ovo slučajno zalomilo.
joj ovo mi se kiseli na kompu vec duze vrijeme nikako da se natjeram pogledat
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 26 Sep 2012, 05:14

elrania wrote:Vampyr (1932) - hah. očito nešto gadno propuštam vidjeti u ovome filmu da nisam ni približno zadovoljna ko većina. zgodni su mi neki elementi (npr. dvostruke uloge nekih likova i folklorni štih), ali nevjerojatno mi slabo sve skupa to izgleda. obično me ovakvi filmovi jako razvesele svojim stilom, tihom dramom i 'macabre' štihom...no ovaj je bio izuzetak. :| čeka me još nešto dreyerovog za pogledati pa baš da vidim jel stvar u njemu da mi izgleda općenito neće pasati ili se sad ovo slučajno zalomilo.
joj ovo mi se kiseli na kompu vec duze vrijeme nikako da se natjeram pogledat
Image

elrania

Post by elrania » 26 Sep 2012, 16:18

aj baš pogedaj, zanima me kak ti bude, jesam ja što failala il kaj.

Josef K

Post by Josef K » 26 Sep 2012, 16:49

Nisi jedina. Nije se ni meni svidio.
Ali ja općenito hejtam Dreyera tako da ovo nije izuzetak.

elrania

Post by elrania » 26 Sep 2012, 17:00

ho ho, sad mi ga se već manje da gledati. :lol: tnx!

Josef K

Post by Josef K » 26 Sep 2012, 17:01

Ma pogledaj par komada radi opće kulture, ali nemoj pretjerat :lol:

Sammy

Post by Sammy » 26 Sep 2012, 21:50

Dèmoni (1985) - Prelud film, znao sam šta očekivati tako da sam se super zabavio. Rupe u scenariju mi nisu zasmetale jer je sve jednostavno samo nabacano bez ikakvog smisla, glazba je super, a krv šprica na sve strane. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

xEdgex

Post by xEdgex » 26 Sep 2012, 23:03

Alyce (2011)
Ufff ovdje imamo svega. Jako tesko da se o ovome moze imati neki konkretni stav ali ne mogu reci da me je film smorio. Pogledajte ga bez ikakvih ocekivanja i sve ce ispasti super. :) Par stvari:
-glavna glumica je predobra, te radi nje vjerovatno film i nije promasaj
-skinite sa torrenta uncut/blu-ray/4 gige verziju radi potpunog uzitka
-zadnjih 20-ak minuta su ZAKON
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Decadentor

Post by Decadentor » 27 Sep 2012, 03:09

elrania wrote:aj baš pogedaj, zanima me kak ti bude, jesam ja što failala il kaj.
Budem, ali ne bas skoro...
Image

Shp86

Post by Shp86 » 28 Sep 2012, 18:37

The Innkeepers (2011) - onak solidan filmić..kao i u House of the Devil sviđa mi se režija i gluma, ali mi je zato ovaj film za razliku od potonjeg, ostao nedorečen..5/10
It's in your nature to destroy yourselves...

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Sep 2012, 12:33

Tourist Trap - 7/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply