Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Asfodel

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Asfodel » 26 Sep 2012, 00:43

Ma nič, čemu služi "horror obitelj" :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Sep 2012, 08:39

metallicat wrote:
callac wrote:cat, uvijek je jedna osoba zaljubljenija od druge, ponekad se to čak i mjenja tokom veze, tj. uloge se mjenjaju. šteta što si on nije dao vremena da bude na tvom mjestu jer bi sigurno došao u to stanje. eto, nezrelost i nespremnost nema veze sa godinama, ali me ipak svaki put iznenadi koliko su neki ljudi djetinjasti i nikad neće odrasti i sazrijeti dovoljno da pariraju drugoj strani.
e točno ovo sam i ja njemu rekla jučer, ali na to je rekao da jednostavno nije spreman i da nešto mu ne štima, a nezna reć šta. odličan odgovor.
sve je to život i naravno da nije kraj svijeta, ali toliko me to pogodilo da dok ne prođe neznam kako ću, a tek je dan prošao..
Sudeci po ovome sto sam procitao, imam feeling da zna sto "ne stima", a ne moze ti to reci. Ljudi se obicno tako ponasaju kad ne zele povrijediti osobu koja im je draga na ovaj ili onaj nacin.
Ne znam... Mozda sam skroz u krivu, ali meni se ovo desilo x puta pa pretpostavljam da je to u pitanju. Ili kako jigsaw kaze, on ni sam ne zna sta bi.
Inace, da... Sranje.. Ne znam koji kurac se desava sa ljudima u zadnje vrijeme.. Kao da je jebeno nemoguce ostvariti ikakav romantican odnos.. :(

metallicat

Post by metallicat » 26 Sep 2012, 09:18

ja sam stekla dojam da zbilja nezna, tako se ponašao, i mislim da bi naposljetku izvukla to iz njega. kako god, užas. neznam jel mi gore da mi se javi ili ne. mislim znam da neće jer nema razloga, ali opet..
Wendigo wrote:Inace, da... Sranje.. Ne znam koji kurac se desava sa ljudima u zadnje vrijeme.. Kao da je jebeno nemoguce ostvariti ikakav romantican odnos.. :(
i to što kažeš.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Sep 2012, 10:03

Jebeno se trudim biti optimist ali kako stvari stoje, sve vise se transformiram u "forever alone". :lol:
Ne mogu shvatiti zasto ljudi moraju glumiti i igrati jebene hard to get, toplo-hladno i obrnuta psihogija igre?
Da li sam ja staromodni idiot ako nekome otvoreno kazem da mi se svida ili pozovem na date? :P

metallicat

Post by metallicat » 26 Sep 2012, 13:05

nisi.
kako stvari stoje, vidimo se mi kod tebe za nekih cca 5 god. ja ću donijet psa, ti nabavi macu.
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Sep 2012, 14:29

haha, može. :mrgreen:

callac

Post by callac » 26 Sep 2012, 16:13

Vas dvoje se trebate spandjati i mislim da bi oboje bili prestetni,a i ja zbog vas :)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Sep 2012, 16:25

Wendigo wrote: Sudeci po ovome sto sam procitao, imam feeling da zna sto "ne stima", a ne moze ti to reci. Ljudi se obicno tako ponasaju kad ne zele povrijediti osobu koja im je draga na ovaj ili onaj nacin.
ne mora biti slučaj kod ovoga, naravno, al meni je i ovo prvo prošlo kroz glavu.

Scarface

Post by Scarface » 26 Sep 2012, 17:45

Ako nije kasno, da bi i ja svoj savjet metallicat.

To nije gotovo. I on želi bit s tobom. Viruj mi. Ali postoji problem, definitivno postoji NEŠTO šta ga muči. To neću niti dovodit u pitanje. Postoji, itekako. Al ga je uništilo jednom prije par godina i još ga muči. I vjerojatno se radi o osobi. Da, zvuči ka klišej, al ne znači da to nije istina. I ne znači da on tu osobu voli. Samo ga je iznevjerilo. Garantiram ti da će te i dalje zvat i pokušat ispravit sve to. Jer nije loša ni nezrela osoba, samo užasno preplašena. Moj ti je glavni savjet da ne odustaješ. Budi tvrdoglavija od mazge, al ne u smislu prisiljavanja veze. Ne. Budi mu prijateljica, i to vrhunska prijateljica. Samo to. I onda će to prerast u vezu. Samo ne odustaj.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Sep 2012, 18:40

SpoilerShow
To da on zna što ne valja, a ne želi reći da ne povrijedi mi ne stoji, em zbog njegovog dosadašnjeg predivnog ponašanja, em zbog toga što ozbiljnih razgovora ne bi ni bilo da ih revoltirana Cat nije pokrenula.
Slažem se s Ghostom po pitanju toga da on definitivno želi, ali ne zna što će zbog preplašenosti.

Sorry Cat, morala sam još samo to reć i neću te više razvlačit
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 26 Sep 2012, 20:12

Scarface wrote:Ako nije kasno, da bi i ja svoj savjet metallicat.

To nije gotovo. I on želi bit s tobom. Viruj mi. Ali postoji problem, definitivno postoji NEŠTO šta ga muči. To neću niti dovodit u pitanje. Postoji, itekako. Al ga je uništilo jednom prije par godina i još ga muči. I vjerojatno se radi o osobi. Da, zvuči ka klišej, al ne znači da to nije istina. I ne znači da on tu osobu voli. Samo ga je iznevjerilo. Garantiram ti da će te i dalje zvat i pokušat ispravit sve to. Jer nije loša ni nezrela osoba, samo užasno preplašena. Moj ti je glavni savjet da ne odustaješ. Budi tvrdoglavija od mazge, al ne u smislu prisiljavanja veze. Ne. Budi mu prijateljica, i to vrhunska prijateljica. Samo to. I onda će to prerast u vezu. Samo ne odustaj.
ovo je inače dobar savjet, ali je za ovaj slučaj kod cat čini mi se prekasno, jer ona je svo vrijeme mislila da su u vezi, a on ne. i da nije bilo the razgovora, možda bi potiho ona sve to izgurala pa bi došli do onog stadija o kojem svi pričamo, kada bi on bio jednako ili više zaljubljen u nju. i nemoš mi reći da to nije nezrelo ponašanje, to nećkanje, jebote ako te sjebe tako mladog netko, da se pet godina oporavljaš, hej, šta će biti tek kasnije u životu? ne, ne prihvaćam to.
ja sam generalno za to da se voli i poštuje samog sebe, ali jebote, ekipa je danas tako sebična i egocentrična da doslovno nitko nije dovoljno dobar ili misle da kad su s nekim, naići će netko još bolji pa čemu se vezivati?? ne kažem da treba radit drastične kompromise, osobito u tim godinama, ali bježat glavom bez obzira kad stvari postanu malo ozbiljnije je meni bilo i bit će nezrelo. onda se treba unaprijed ograditi, reći, čuj mala, ja sam ti lik koji se ne voli vezivati, bla bla bla... i tada ta cura može odlučiti želi li se uopće upuštati u takav odnos i potajno se nadati da će se taj lik kasnije predomisliti.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 26 Sep 2012, 23:44

callac wrote:Vas dvoje se trebate spandjati i mislim da bi oboje bili prestetni,a i ja zbog vas :)
:)
elrania wrote:
Wendigo wrote: Sudeci po ovome sto sam procitao, imam feeling da zna sto "ne stima", a ne moze ti to reci. Ljudi se obicno tako ponasaju kad ne zele povrijediti osobu koja im je draga na ovaj ili onaj nacin.
ne mora biti slučaj kod ovoga, naravno, al meni je i ovo prvo prošlo kroz glavu.
ovo počinjem i ja mislit bez obzira što nisam u startu.
Scarface wrote:Ako nije kasno, da bi i ja svoj savjet metallicat.

nije kasno, naravno. i nije to klišej, pomislila sam i ja to, pogotovo nakon ovog događaja sam pospojila neke sitnica i skužila da on u biti sam zna da zbog nečeg odguruje ljude i da ga je strah da će ostat sam.
a što se tiče par zadnjih tvojih rečenica; ja te potpuno razumijem, ali to nije više izvedivo. da je on u startu rekao ajmo bit samo prijatelji pa ćemo vidjet, sve bi bilo ok, naravno da bi pristala i NIŠTA forsirala, ali on je sve pokrenuo nakon moje poruke, baš sve. i sad da nakon ovih riječi mu se ja javim i kažem da oću da se samo družimo, nema šanse. prvo strašno me povrijedio, a drugo previše sam zaljubljena da ga mogu gledat kao prijatelja ili se pravit da sam nešto drugo. tako da ne vidim alternativu. pošto me dva dana nije nazvao niti poslao poruku, mislim da je samo pokazao koliko mu nije stalo i još veća mi je muka. i onda su mi ova zadnja 2 mjeseca još manje jasna.
@asf, ne razvlačiš...ko zna šta bi bilo taj dan da nisam upoznala tog prijatelja, ne bi ni došlo do tog razgovora očito. kao on je rekao da bi, al sumnjam. još klinci iz škole koji su ga vidjeli vani samnom, pitali ga sad kad je počela šk dal vam je to cura, kaže da, vani kad samo bili, ja stojim dalje dosta od njega, priča on s nekim frendom koji je sjedio iza stupa pa ga nisam vidjela, i dovuče me i frend kaže pa moram upoznat curu..i slično. mah serem i ja više
Image

metallicat

Post by metallicat » 26 Sep 2012, 23:54

(još jedna glupost), bila sam samo na jednoj njegovoj svirci ali sam popamtila dosta repertoara, i kad čujem bilo koju od tih pjesma, znam točno kako ju on pjeva :facepalm: :facepalm:
Image

Scarface

Post by Scarface » 27 Sep 2012, 13:46

Stvarno mi je žaj, takve situacije su mi dosta poznate i previše puta san bija svjedok takvim odustajanjima zbog kojih su na kraju ljudi žalili. Šteta da se tek tako ljubav ignorira (mislin na njega, ne na tebe). To me stvarno frustrira, ljudi si malo moraju sredit prioritete. Nikad neću shvatit one koji će svoj ego i svoju guzicu stavit ispred brige i ljubavi i žrtve za nekog drugog. Al moj ti je savjet i dalje da budeš strpljiva.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

metallicat

Post by metallicat » 27 Sep 2012, 15:18

pod strpljivom misliš da bi se samo trebala nadat da će se možda i javit ili da se ja njemu nakon svega trebam javit?
i ja mislim da je gadno pogriješio :(
Image

Post Reply