AwwWendigo wrote:ja počeo x-files. vratio sam se u prvi srednje.
ont: završena 3. sezona Breaking Bada. Sve super, no moožda mi je druga bila mrvicu njamija. S četvrtom ću sporije zbog nestašice vremena.
AwwWendigo wrote:ja počeo x-files. vratio sam se u prvi srednje.
vidjela neki dan isječak na tv-u, nije me baš privuklocallac wrote:počela neku sf seriju Alphas, nije mi niš specijalno, likovi su mi posve bezveze, a priča neodoljivo podsjeća na Heroje, samo što ovi nemaju tak c00l moći

Jel moze na pm link za skidanje,ali bez ulepljenih engleskih... ?Michel wrote:Preporuka za jednu skandinavsku http://www.imdb.com/title/tt1733785/
počel to gledat pred par mj. al izgubil interes nakon odgledanih 3-4 epizodeWendigo wrote:Poceo gledati dokumentarce "ancient aliens".
Jako zanimljivo, sve te cinjenice i teorije ful navode na razmisljanje o tome da li smo zaista sami u svemiru.
meni je baš ok dokumentarac. jest da malo pretjeruju s nekim teorijama i čak meni zna biti malo bedasto, (naročito giorgio po kojem su drevni vanzemaljci vjerojatno stvorili i horror.hrcopycat wrote:Gledala "ancient aliens" i to je bilo toliko glupo.. da sam sam mislila na 9gag viceve sa onim likom..
Užasno glupo i previše... "možda teorije" cijela serija je temeljena na "suludim teorijama!
oprosti ako se netkom sviđa serija ali meni je toliko glupa da sam jedva pogledala 2 epizode..
Trenutno gledam:
- Big Bang Theory
- Grimm
- Adventure time (crtic, vrlo eksentričan)
Ma ja sam fan alien... SyFy...itd no možda sam gledala neke bizarne epizode.. pa me ije bilo prementalno ubitačnoWendigo wrote:meni je baš ok dokumentarac. jest da malo pretjeruju s nekim teorijama i čak meni zna biti malo bedasto, (naročito giorgio po kojem su drevni vanzemaljci vjerojatno stvorili i horror.hrcopycat wrote:Gledala "ancient aliens" i to je bilo toliko glupo.. da sam sam mislila na 9gag viceve sa onim likom..
Užasno glupo i previše... "možda teorije" cijela serija je temeljena na "suludim teorijama!
oprosti ako se netkom sviđa serija ali meni je toliko glupa da sam jedva pogledala 2 epizode..
Trenutno gledam:
- Big Bang Theory
- Grimm
- Adventure time (crtic, vrlo eksentričan)) ali pošto sam teški fanboy svemira, starih egipćana, maya i sl. divota uživam u svakom momentu i volim razmišljati o svemu tome.