Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by HorrorHR » 06 Sep 2012, 11:16

The Departed - vrhunski
Lov na losose u Jemenu - gledljivo eventualno

popayy

Post by popayy » 06 Sep 2012, 22:54

Nikad mi nije bilo jasno kako je Departed baš toliko hvaljen, dobar da, s prejakom postavom, ali u svemu ostalom inferioran originalu. Možda bi utisak bio jači da nisam pogledao original jedno mjesec dana prije ovog.

Michel

Post by Michel » 06 Sep 2012, 22:58

Meni je puno bolji Departed nego taj azijski original. Čak bih rekao da mi je to poslije goodfellasa najbolji film Scorsesea. Da, znam, prije taxista i razjarenog bika. :)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Sep 2012, 18:26

I meni je Departed mamojebački film, ali orig nisam gledala :o
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Sep 2012, 16:18

Men in Black 3 - solidan nastavak odličnog i zabavnog originala. Nije toliko loše koliko sam očekivao nakon prelošeg drugog dijela, ali niti na razini prvog dijela. Prihvatljiv za jedno gledanje, bar radi nekih akcijskih scena. 3/5
Michel puši karu.

blessa

Post by blessa » 08 Sep 2012, 19:01

xEdgex wrote:The Tall Man (2012)
SpoilerShow
Iako bi ga radi prvog dijela filma komotno mogao staviti u horor, ipak sam se odlucio da to ne uradim. Necu puno da serem ali, :prayer: . Kamera!!!; prelaz iz horora u nešto sasvim drugo; nepredvidivi twistovi; muda do poda, koja su potrebna za poigravanje sa svim tim stvarima; jako brutalna Darwin-Nietzsche(Ubermensch) ideja o tome kako treba spasiti covjecanstvo od manje inteligentnih ljudi :twisted:.
Nakon filma nisam ostao tako sokiran kao nakon Martyrs, ali Pascal Laugier je definitivno lik koji je nada ovoga zanra. Iako mu ovo i nije cisti horor skidam mu kapu radi svega sto je uradio u ovome filmu! Nije tako savrsen kao Martyrs ali je pokazao kako idalje postoji neko sa orginalnim i brutalnim idejama/pricom !
slažem se, film je super 9/10

elrania

Post by elrania » 08 Sep 2012, 21:03

Best Worst Movie (2009) - solidan dokumentarac o troll 2 fenomenu, ekipi koja je sudjelovala u filmu, fanovima, kultu koji je nastao. fino je prikazano kako je moguće da je takav film snimljen - dobar dio glumaca, redatelj i scenarist su sami po sebi dovoljno bizarni i što drugo da se izrodi iz te suradnje. tužno je vidjeti u što se život od nekih od njih pretvorio, a još mi je gore vidjeti koja su lakrdija oni koji su navodno dobri, dragi, ugodni, educirani.

The Adventures of Sherlock Holmes (1939) - super! zbog naviknutosti na blještavilo, ne mogu samo tako lupiti da mi je ovo daleko bolje od najnovije verzije (po stolu, likovima i tak to, jel; a najnovije velim zato, jer me očarao vizualni dio i teško mi je odoliti downey jr.&law karizmi), ali nakon nekog kraćeg promišljanja zapravo mogu i reći da je. od drugog filma svakako.
basilu odlično leži ova uloga, toliko je više došao do izražaja u ovome filmu, nego u prethodnom the hound of the baskervilles te očekujem da će me nastaviti očaravati svojom pojavom.
posebno su mi mili komični dijelovi odrađeno na jako simpatičan način.

Space Rage (1985) - ma tooo!! Image ovo je predobro neš! morat će se ponoviti!
malo se filmova uspije upropastiti u svim komponentama :lol:

Sammy

Post by Sammy » 09 Sep 2012, 22:41

The Avengers (2012) - Samo dobra zabava i ništa više, jako precjenjen film, premalo akcije i humor mi nimalo nije sjeo. - 7/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Sep 2012, 22:54

Rush hour 3 - zapravo nikada nisam podnosio prva dva nastavka. Chris Tucker mi je oduvijek išao na živce svojim kreštavim glasom i brbljanjem. Ne znam zašto misle da su brbljavi crnci urnebesno smiješni? :roll: A Jackie Chan kao da se u trećem dijelu više niti ne trudi. Bolje se držati njegovih starijih filmova. Ne pretjerano smiješno, slaba akcija i naporan film. 2/5
Michel puši karu.

jeba

Post by jeba » 09 Sep 2012, 23:53

Chronicle - sasvim nepotreban film, ispod prosjeka

jigsaw

Post by jigsaw » 10 Sep 2012, 03:14

Dark Shadows (2012) - 3/5

The Intouchables (2011) - 5/5

John_Ryder

Post by John_Ryder » 10 Sep 2012, 22:29

dark shadows - 6/10 nema ono nešto
The Tall Man - 7/10
Evolution - 7.5/10 stifler i mulder u akciji :prayer:
Indiana Jones svi nastavci - 8/10
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Sep 2012, 00:47

The skin i live in - :shock: sick fack 8/10 PREPORUKA!
Image

Michel

Post by Michel » 11 Sep 2012, 01:07

I, kakav ti se činio twist? :lol: stvarno pravi šok :shock:

Saat po long (2005) - ljudi, kakva je ovo filmčina u kojoj glume Simon Yam, Donnie Yen i Sammo Hung Kam-Bo. Yama sam primijetio u Electionu, odličan tamo. Yen je već svima poznat, najviše kao Yip Man, a Sammo :D on je pak živuća legenda. Snimao filmove još u 60-ima :supz: njega štuju ko Boga. I kako je brz, nevjerojatno. Uglavnom, film počinje kao normalan akcijski krimić i već sam pomislio kako će sve biti viđeno, ali barem ću se dobro zabaviti. Poptuno krivo. Film je za mene remek djelo. Drama bi trebala biti na prvome mjestu. Mislim, ima akcije, izvrsnih tučnjava, ali ti likovi i njihovi odnosi među njima, njihovi odnosi sa kćerima, očevima je nešto što izdvaja ovaj film. I to sve u sat i pol. Pratimo 5 policajaca koji su prljavi (osima Yena), ali s druge strane i dobri. Redatelj nam prikazuje dobru i lošu stranu. Isto vrijedi i za Sammoa koji igra gangstera koji je automatski loš, ali opet prikazuju dobru stranu. Čovjek je uzeo svaku scenu. Karizma. I tako, tih 5 policajaca pokušaju srušiti Sammoa kroz cijeli film. Ima tu svačega i opet mi je to nevjerojatno pošto samo traje sat i pol. Puno emotivnih trenutaka, izvrsno sniman. Tučnjave su nešto prekrasno. Yen vs. Sammo na kraju je izvrsna borba, ali borba prije te je jedna od najboljih. nate za Yena u Ip Manu kada se bori protiv 10 tipova i to mi je jedna od najboljih, ali ovdje je jedan na jedan, a opet toliko predobro. Evo te borbe http://www.youtube.com/watch?v=D-gzXwig ... re=related :supz:

I kraj :shock: ovo za mene dubok film iako ima akcije, ima izvrsnih borbi, ali drama je vrhunac.

8=========o/8==========o (9/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Decadentor

Post by Decadentor » 11 Sep 2012, 01:11

SpoilerShow
Zgadila mi se ona prekrasna cura :lol:
Image

Post Reply