+ kaj ne znam kaj bi sa sobom i svojim životom, jebeno užasan period/osjećaj.callac wrote:opet oni dani kad je samopouzdanje = nuli, kada želim neki tuđi život.
Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Wendigo
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
- callac
onako kako se osjeća netko kome se herpes raširio dalje po usnama i prešao na oko i sad pijem udarnu terapiju herplexa, dnavno pet puta po dvije tablete od 400mg. i hate my life!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
herplex? to ima za pit?
jao, to je neš najgore kaj sam ikad mazala po sebi. meni je znalo toliko odvratno to iskakat dok nisam počela mazat virolexom. sad je na recept i rivam se s doc da mi ga da, al ga uvijek nabavim da bude u rezervi, jer sve drugo je sranje.
ovaj herplex mi je učinio toliki užas od manjeg herpesa da to nije normalno...odvratno nešto, to ne bi smjeli prodavat,
još uvijek mi valjda 10x godišnje to dođe (zato i imam ovo stalno pri sebi), al virolex smiri toliko da se jedva pozna drugi dan. prije je bilo nezamislivo bolno i sam bi se širilo...
jao, to je neš najgore kaj sam ikad mazala po sebi. meni je znalo toliko odvratno to iskakat dok nisam počela mazat virolexom. sad je na recept i rivam se s doc da mi ga da, al ga uvijek nabavim da bude u rezervi, jer sve drugo je sranje.
ovaj herplex mi je učinio toliki užas od manjeg herpesa da to nije normalno...odvratno nešto, to ne bi smjeli prodavat,
još uvijek mi valjda 10x godišnje to dođe (zato i imam ovo stalno pri sebi), al virolex smiri toliko da se jedva pozna drugi dan. prije je bilo nezamislivo bolno i sam bi se širilo...
- callac
ja isto inače izbjegavam sve te mazalice jer imam osjećaj da mi one rašire herpes dalje, al u zadnje tri godine mi uopće nije izbijao, čim bi osjetila peckanje- češnjak na pola i držim deset minuta i svaki put bi ga zaustavila. ovaj put sam radi koncerta kupila flastere za herpes i izbio mi je kapitalac na usni... a tablete herplex su najjače u kategoriji tableta protiv herpesa i vodenih kozica, i moram ih piti jer je krenulo prema oku.. svakome pomaže nešto drugo, mojoj mami recimo od virolexa se pogorša, ona stvlja samo cink. faking sranje... ja mogu sve nabaviti, tablete sam isto bez recepta dobila, besplatno, a inače su 180kn (sredim sa magistrom u ljekarni jer se znamo godinama) pa ak ti ikad ustreba virolex(nedaj bože!) sam viči!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
a istina. moja stavi cink ili oblog od alkohola i smiri se...ja pak dobijem bubba (gump) usnu. ma gadarije.callac wrote:svakome pomaže nešto drugo
jel pomažu kako te tablete? se smiruje to prema oku? =/
i tnx za ponudu, ak će ikad trebat, ja vičem. baš sam neki dan pribavila novu tubu (stara pak ok s doc pa iako treba 2x reć za ovo, dobim bez da me pregleda) pa sam u pripravnosti.
- Wendigo
mozak se polako oporavlja od sinoćnjih egzibicija. 
- metallicat
omg, baš tolikocallac wrote:onako kako se osjeća netko kome se herpes raširio dalje po usnama i prešao na oko i sad pijem udarnu terapiju herplexa, dnavno pet puta po dvije tablete od 400mg. i hate my life!

- Wendigo
glava boli 
- callac
evo, nije se pogoršavala situacija i kao da se i ovaj na usni smanjuje otkako pijem i mažem taj herplex! računala sam, od jučer popodne do danas navečer sam popila već 16 tabletaelrania wrote:a istina. moja stavi cink ili oblog od alkohola i smiri se...ja pak dobijem bubba (gump) usnu. ma gadarije.callac wrote:svakome pomaže nešto drugo
jel pomažu kako te tablete? se smiruje to prema oku? =/
i tnx za ponudu, ak će ikad trebat, ja vičem. baš sam neki dan pribavila novu tubu (stara pak ok s doc pa iako treba 2x reć za ovo, dobim bez da me pregleda) pa sam u pripravnosti.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
još uvijek stigne to krenut
i super za poboljšanje!
- Asfodel
Prenatrpano hranom i hepi zbog večerašnjeg još jednog ubacivanja trbušnog plesa u dosadni fitness
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
- john_constantine
+ 1.
I konačno sve pročitao na forumu, slabo...
I konačno sve pročitao na forumu, slabo...
Michel puši karu.
- Wendigo
tak sam se osjećao jučer u ovo doba nakon hodočašća u mc donalds.metallicat wrote:Asfodel wrote:Prenatrpano hranom![]()
![]()
- Decadentor
Pre artisticki, koda me muza dotakla, ali sam pre retardiran i ljen
SLOOOOOOOOOOOOOOOTH