ako nejdes treci dan nemoj ni icSammy wrote:ide ko na UFO ove godine?..ja sam tamo prvi dan, možda i drugi
Koncerti
- Decadentor
Re: Koncerti

- Sammy
vjerojatno idem na jedan dan jer nemam para više, a kad već biram prije ću ić prvi dan jer su Paddyji, a njih bi baš volio vidit..
al da slažem se, loši su hedlajneri ove godine
al da slažem se, loši su hedlajneri ove godine
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Ašow
Ak budem im'o sreće, crowbar i soulfly u srijedu u pečuhu.
Ak niš, SAWA idući vikend
Ak niš, SAWA idući vikend
- Ašow
- metallicat
- xEdgex
Tek sad vidim ovo; Coke Bust sam gledao ovo ljeto u Pragu i to mi je doslovno najbolja svirka na kojoj sam ikada bio; cak je ispalo i bolje od Triala koji je do tada bio na prvome mjestu!skitkid wrote:večeras!
Da se vratim temi; https://www.facebook.com/events/426792550700336/
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- skitkid
i u zagrebu je bilo dosta najbolje.
a i plakat sam najbolji napravio.
inače:

oproštajka najbolje emisije radio studenta u kojoj sam ja bil! ujedno i jedina u kojoj sam bil!
sviraju neki bendovi koji su nam bili u gostima kroz 4 godine emitiranja!
DOĐITE!
inače:

oproštajka najbolje emisije radio studenta u kojoj sam ja bil! ujedno i jedina u kojoj sam bil!
DOĐITE!
- xEdgex
Plakat je jebeno brutalan ! Predpostavljam da je tvoje maslo i onaj plakat za Black Sailse sa slomljenim skejterom ! Zakon !skitkid wrote:i u zagrebu je bilo dosta najbolje.a i plakat sam najbolji napravio.
![]()
inače:
DOĐITE!
Nadam se da u buducnosti mogu racunati na neku saradnju ako mi zatreba neki cover za bend ili fanzin !
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- skitkid
je i taj sam delal!xEdgex wrote:skitkid wrote:Plakat je jebeno brutalan ! Predpostavljam da je tvoje maslo i onaj plakat za Black Sailse sa slomljenim skejterom ! Zakon !![]()
Nadam se da u buducnosti mogu racunati na neku saradnju ako mi zatreba neki cover za bend ili fanzin !
nema problema, ak ti kaj treba sam pitaj!
- Wendigo
možda na paradise lost.metallicat wrote:ide tko na ensiferum, paradise lost, anathemu...(sve ove u 10mj)?
- metallicat
ako ideš, o b a v e z n o se javi tu il na mob, ja idem 99%Wendigo wrote:možda na paradise lost.metallicat wrote:ide tko na ensiferum, paradise lost, anathemu...(sve ove u 10mj)?
(kao i na ensiferum)