omgcallac wrote:koje savršenstvo, odmah me želudac zabolio na sliku, sva se iznerviram na ovu seriju![]()
Breaking Bad
- metallicat
Re: Breaking Bad

- Wendigo
Uh, jos mjesec dana. Can't fuckin wait...
-
filmofil
- boyko
pogledal prvu epku pete. i trenutno druga čeka na hardu.
idemo dalje..
idemo dalje..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Sammy
krenilo mi je malo sporije, ali sad je već peta prejebena,

SpoilerShow
ono s vlakom i kraj
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- hitman_4
pogledao 5 epki prve sezone za jednu večer
odlična serija.
SpoilerShow
vjerujem da će hal i onaj čelavac iz DEA sklopiti nekakav deal kasnije.btw nekak mi djeluje presavršen njegov lik(savršen muž,zet,uzor,...).ipak vjerujem da je sklon korupciji 

- Wendigo
Dobra je 5. Sezona, za sad..
- boyko
itekakWendigo wrote:Dobra je 5. Sezona, za sad..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Scarface
6. epizoda 5. sezone me uvjerila u ono šta sam dugo smatra takvim -
SpoilerShow
Walt je bija Heisenberg prije samog pilota serije. Serija ne prikazuje njegovu transformaciju, već polagano oslobađanje tog demona iz njega. Grey Matter je samo vrh ledenog brijega, on je očito osoba koja je bila cili život smatrana dobricom i koja se uvik povlačila pred napadima svake vrste, šta je u njemu polako gradilo Heisenberga. I taj Heisenberg je sad izgrađen i sposoban činit užasne stvari. Walt više nije dobar, i nije ga briga. Fanovi nagađaju da će serija završit njegovom smrću. Po meni, nije ni bitno, on je već odavno mrtav i nema ništa za izgubit, osim svog Carstva.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
da, kroz cijelu sezonu se to polako otkriva.
inače, ne znam koliko je epizoda planirano za petu sezonu, ali meni ovo do sada baš i ne vuče na konačni kraj serije.
inače, ne znam koliko je epizoda planirano za petu sezonu, ali meni ovo do sada baš i ne vuče na konačni kraj serije.
- Scarface
Ni meni, malo san čak razočaran time. Inače, još samo 10 epizoda do kraja serije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Michel
Pa meni je to prava transformacijaScarface wrote:6. epizoda 5. sezone me uvjerila u ono šta sam dugo smatra takvim -SpoilerShowWalt je bija Heisenberg prije samog pilota serije. Serija ne prikazuje njegovu transformaciju, već polagano oslobađanje tog demona iz njega. Grey Matter je samo vrh ledenog brijega, on je očito osoba koja je bila cili život smatrana dobricom i koja se uvik povlačila pred napadima svake vrste, šta je u njemu polako gradilo Heisenberga. I taj Heisenberg je sad izgrađen i sposoban činit užasne stvari. Walt više nije dobar, i nije ga briga. Fanovi nagađaju da će serija završit njegovom smrću. Po meni, nije ni bitno, on je već odavno mrtav i nema ništa za izgubit, osim svog Carstva.
SpoilerShow
shvaćam što želiš reći, ali zar nismo svi takvi? Barem većina. Dosta nas potiskuje neke svari i onda odjednom planemo. Svi mi imamo nešto - nazovimo to tako u sebi. I samo se trebamo transformirati u to. Tako i Walt. On je imao to ZLO u sebi i ovi koji rade na seriji su nam odlično prikazali to oslobađanje. Polagani postupak, postepeno kroz sve ove sezone.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
- Scarface
@Michel - definitivno, samo je kod Walta uz to istaknut i enormni ego, sad već narcisoidnost. I ta ubojita kombinacija dovede do onog do čega je dovelo u seriji.