Iskreno, bacio sam pogled na anime i moram priznati nije niti izgledalo tako loše.
Film je konačno izašao na torrentsima.
Moja ocjena... 8/10
Tužan sam kada vidim koliko loših kritika film dobiva, pogotovo zato što su ljudi stvarno licemjerni. Kada je izišao prvi film, ljudi su se žalili kako gotovo nema veze sa knjigom i kako je satiričko smeće. Sada kada su stavili hrpu stvari iz knjiga prigovaraju da nema satire i da su likovi bezveze. Po meni radi se o Starship Troopersima kakvi su uvijek trebali biti po knjizi. Opaki momci i cure u cool oklopima sa velikim puškama ubijaju hrpe i hrpe svemirskih paukova. Bez previše filozofije, bez previše fuliranja o dubokim filozofijama fašizma, militarizma i religije (iako stvarno volim orginalni film i treći nastavak). Ovaj film treba gledati za sebe i kao takav stvarno funkcionira. Naravno nije bez mana, ali ja sam izuzetno zadovoljan. E i animacija je prekrasna.
Starship Troopers Invasion
- DeadDispatcher90
Re: Starship Troopers Invasion
Revenge solves everything
-
Unreal
moja bi bila negdje 7/10. malo je preklišejziran s likovima i krajem,ali ajde barem ima mnogo dobre akcije i čini se više ko pravi nastavak zbog povratka starih likova. jedino ne kužim koji vrag nisu dali da Casperu Van Dienu koji je izvršni producent da da glas Johnniu Ricou(ono možda cijepidlačim za ovo
)
- DeadDispatcher90
Klišej je bio sastavni dio orginala, tako da mi to nije tako jako smetalo.
-
Unreal
da,ali u originalu su ipak komično i pretjerano pristupili tima klišejziranim likovima i scenama pa je to ispalo originalno i zakon. dok se ovdije nekako malo previše ozbiljno shvaća scenarij koji spada pod B akcijski filmDeadDispatcher90 wrote:Klišej je bio sastavni dio orginala, tako da mi to nije tako jako smetalo.
- DeadDispatcher90
A i to je istina... Ali ipak sam zadovoljan i jako mi je drago što je film napravljen. Imam osjećaj kao da su se lagano iskupili za smeće koje je bila dvojka i nedostatak budžeta i pretjeranu satiru koja je bila trojka (iako mi trojka sve u svemu i nije loša).
-
Unreal
da to sigurno. dvojka je bila kao neki direct to dvd horror nastavak,a trojka je loš pokušaj imitacije jedinice. inače kao priča se kao da bi mogli napraviti preradu originalaDeadDispatcher90 wrote:A i to je istina... Ali ipak sam zadovoljan i jako mi je drago što je film napravljen. Imam osjećaj kao da su se lagano iskupili za smeće koje je bila dvojka i nedostatak budžeta i pretjeranu satiru koja je bila trojka (iako mi trojka sve u svemu i nije loša).
- DeadDispatcher90
remake je već odavno u planu, a navodno i u produkciji. Ne sviđa mi se to, nimalo mi se ne sviđa, kao ni remake Robocopa.