Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- popayy
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
The Grey ( 2011 ) - dobar. Graniči s hororom čak, Liam Neeson i ekipa u bijegu od vukova na Aljasci.
Neznam što mi bi, ali ovo je treći/četvrti film za redom kojim sam skroz zadovoljan ( poslije Woman In Black i The Divide ). Baš me zanima dokada.
Neznam što mi bi, ali ovo je treći/četvrti film za redom kojim sam skroz zadovoljan ( poslije Woman In Black i The Divide ). Baš me zanima dokada.
-
Rampage
evo, došao i taj dan,
film od Uwe Boll-a koji mi nije loš
6/10
evo, došao i taj dan,
film od Uwe Boll-a koji mi nije loš

6/10
- Sammy
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back (1980) – Najbolji u cijelom serijalu, izvrsne bitke i borbe, lokacije, glazba, ma sve. – 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Michel
Take Shelter - izvrstan film o tipu koji sanja postapokaliptičke snove, počne halucnirati i pita se je li to stvarno. Shannon je odglumio sjajno, napokon da dobiva uloge i u filmovima. Njegova žena također, seksi ženska
spori ritam, ali zato sjajne scene, zastrašujući snovi. Napetost u bunkeru se mogla rezati s nožem. Zanima me kako ste doživjeli kraj? Ja mislim da i mislim da film nije o psihičkoj bolesti već o povjerenju između njih. Fantastično djelo, najbolje u 2011. godini.
8=========o/8==========o (9/10)

SpoilerShow
je to stvarnost. Vidjela je prvo kćer pa žena. Naravno, moguće da je san, ali nekako sam priželjkivao i stvarno mislim da je stvarnost. Jer u svim tim snovima žena ga je napadala kao i pas i sve ostalo. Ovdje je baš mirno sve prošlo, ali bila je šokirana.
8=========o/8==========o (9/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- popayy
Sherlock Holmes 2 ( 2011 ) - I tako završava niz od 4 dobra odgledana filma zaredom. Nisam zadovoljan, skoro pa nimalo.
- Michel
The Chumscrubber - ok, shvaćam da je film satira i sve je lijepo sređeno do detalja, ali ne sviđa mi se, niti malo. Nevjerojatno mi je da ima toliko likova i svako ima svoju ulogu, nitko nije bzvz ubačen. Svaka im čast na tome, ali niti jedan od tih likova mi nije bio zanimljiv. Doslovno svi su me iritirali. Radi se o mladiću koji ima očitih problema i počne ga maltretirati jedna mala skupina mladića i ucjenjivati. Ovo ne bih nikome preporučio.
8====o/8========== (4/10)
8====o/8========== (4/10)
-
Fermat's room
ok film, ništa više
6/10
Time Bandits
predivan film, a šta drugo očekivat od Gilliama
10/10
ok film, ništa više
6/10
Time Bandits
predivan film, a šta drugo očekivat od Gilliama
10/10
- Decadentor
Batman Begins (2005) - odlican film, mislio sam da ovaj film sucka jer je ova fransiza procvijetala tadi dark knight-a (jokera) a doticni je bio poprilicno hm podcjenjen i poprilicno nerazvikan
Uglavno jebeno zagrijavanje za sutra
Uglavno jebeno zagrijavanje za sutra

Last edited by Decadentor on 26 Jul 2012, 03:08, edited 1 time in total.

-
ja kad kažem da mi je begins bolji od dark knighta svi me napadnu da sam lud

- Decadentor
Neznam bas dali mi je bolji ali jaaako blizu, tj D Knight je puno maestralniji i nabrijaniji i ima Jokera cija sama pojava je
I jedini minus Beginsa mi je

I jedini minus Beginsa mi je
SpoilerShow
Kad su na onom otoku inhalirali halucinogen, to je bio potencijal za jako bolesne scene ali nisu to dobro iskoristili
Bilo bi pre odlicno da su vise od pola ljudi koji su bili tamo pojedeni i poginuli na bizarne nacine
ali ajde

- ars divina
meni je prvi najdraži, druga dva tu negdje, možda drugi nijansu bolji. ali svi su svoja klasaolio wrote:ja kad kažem da mi je begins bolji od dark knighta svi me napadnu da sam lud

And ooh poor Atlas, world's a beast of a burden
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us
You've been holding on for long time
And all this longing
And the shields are left to rust
That's what the water gave us
- Asfodel
Nisi samolio wrote:ja kad kažem da mi je begins bolji od dark knighta svi me napadnu da sam lud

Remek djelo per se, najrealističniji superhero film kojeg sam ja gledala

ont:
Serbuan maut/The Raid: Redemption - 8/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
American Reunion (2012) - ma odličan! 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Michel
The Dark knight Rises - ne znam zašto sam i išao gledat kad znam da ne volim dark knighta, a begins mi je bio jako dobar. Ovo je ipak previše. Ima stvarno dosadnih scena, glupastih likova. NE VOLIM I PONOSIM SE TIME.
Ovaj ovako ocjenjujem 3/10
My Neighbor Totoro - e ovo je stvarno lijep i simpatičan film. Nekako mi se čini da su premalo prikazali Totora, ali sad kad gledam, taman su dozirali. Radi se o dvije male sestre koje s ocem se presele u jedno selo, a majka im je u bolnici i onda kako su slobodnog duha, odlaze svaki dan u šumu ili negdje se igrati sve dok ne naiđu na toh totoroa. Odlična mašta, lijep film.
8========0/8========== (8/10)
Zelig - ok, ovo je jedna od najoriginalnijih filmova koji sam vidio. Nikad prije i nikad kasnije (mislim na novije filmove) nisam vidio ovako nešto na filmu. Kao dokumentarac snimljen, ali toliko te uvjeri da je sve stvarno. Da sad previše ne spoilam. Ovo je film od genijalnog Woodya i radi se o tipu koji je kao kameleon i stalno se transformira u okolini. Može biti bilo što i postane svjetska senzacija 20-ih godina prošloga stoljeća
najjači Woodyev film, odmah iza Annie Hall.
8=========o/8========== (9/10)
Ovaj ovako ocjenjujem 3/10
My Neighbor Totoro - e ovo je stvarno lijep i simpatičan film. Nekako mi se čini da su premalo prikazali Totora, ali sad kad gledam, taman su dozirali. Radi se o dvije male sestre koje s ocem se presele u jedno selo, a majka im je u bolnici i onda kako su slobodnog duha, odlaze svaki dan u šumu ili negdje se igrati sve dok ne naiđu na toh totoroa. Odlična mašta, lijep film.
8========0/8========== (8/10)
Zelig - ok, ovo je jedna od najoriginalnijih filmova koji sam vidio. Nikad prije i nikad kasnije (mislim na novije filmove) nisam vidio ovako nešto na filmu. Kao dokumentarac snimljen, ali toliko te uvjeri da je sve stvarno. Da sad previše ne spoilam. Ovo je film od genijalnog Woodya i radi se o tipu koji je kao kameleon i stalno se transformira u okolini. Može biti bilo što i postane svjetska senzacija 20-ih godina prošloga stoljeća

8=========o/8========== (9/10)
-
kak moš dat 3/10,pa treba te tuć
,meni je 9/10,aposlutno sve u filmu je vrhunsko !