Blade Runner Final Cut

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 10 Sep 2007, 23:23

Javite kad dođe aktovka ljudi....ko ga jebe ako je Continental...važan je samo film, a i 600 čuna nije neka cijena za to remek djelo... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Vorador

Post by Vorador » 10 Sep 2007, 23:29

I ja bi rađe aktovku ali šta će mi kad je ne mogu gledat jer je R1 ! :(

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Sep 2007, 23:36

Vorador wrote:I ja bi rađe aktovku ali šta će mi kad je ne mogu gledat jer je R1 ! :(

khm, preskoči par stripova, ventex na martinkovcu, vivax player, 250 kn cca (300 i kusur ako oćeš sa USBom) i riješen problem ;) Jest da ovi Vivaxi crknu nakon cca godinu dana, ali za te pare nemože bolje raditi - čita sve i svašta, ja sam svog izubijo to te perspektive da kad ga upalis (nakon godinu dana) uopce se ne pali, nego nakon otprilike desetak minuta počne raditi display i "motor" :)

Al jebeno čita sve, opet kupujem vivax (i to nisam cheap ass neki, imam pioneer dvd rekorder, i inače za tehniku dam para koliko treba za kvalitetu).

Vorador

Post by Vorador » 11 Sep 2007, 00:16

HorrorHR wrote:
Vorador wrote:I ja bi rađe aktovku ali šta će mi kad je ne mogu gledat jer je R1 ! :(

khm, preskoči par stripova, ventex na martinkovcu, vivax player, 250 kn cca (300 i kusur ako oćeš sa USBom) i riješen problem ;) Jest da ovi Vivaxi crknu nakon cca godinu dana, ali za te pare nemože bolje raditi - čita sve i svašta, ja sam svog izubijo to te perspektive da kad ga upalis (nakon godinu dana) uopce se ne pali, nego nakon otprilike desetak minuta počne raditi display i "motor" :)

Al jebeno čita sve, opet kupujem vivax (i to nisam cheap ass neki, imam pioneer dvd rekorder, i inače za tehniku dam para koliko treba za kvalitetu).
Razmišljao sam o tome ali neću za sada ništa uzimati. Glupo mi je imati sad "500" DVD playera, kad crkne ovaj, uzimam neki bolji (rađe za te pare uzmem još filmova :D ) . A što se ovoga tiče ipak se radi o istoj stvari samo drugačije zapakiranoj, iako mi se više sviđa aktovka, to priznajem. Nisam još toliki psiho-kolekcionar da bi kupio sad novi DVD player jer mi se ne sviđa kutijica od filma.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Oct 2007, 12:23

Saznao sam da će Continetal film uzeti peterostruki box Blade Runnera za naše tržište, ali bez kovčega...samo peterostuki DVD box. Pakiranje će biti oriđiđi vanjsko, a ne one njihove plastične kutije u kakvima su pakirani recimo Dosjei X ili Galactica...
Cijena je nepoznata, ali računajte da neće biti baš jeftino...dakle tko voli nek izvoli...

Ovako bi to trebalo izgledati...

Image

A$H

Post by A$H » 10 Oct 2007, 12:28

neču,hočem kovčeg.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Oct 2007, 12:33

A$H wrote:neču,hočem kovčeg.. :lol:
I ja...zato sam i poduzeo neke mjere u vezi toga hehe 8) :twisted: :lol:

A$H

Post by A$H » 10 Oct 2007, 12:35

Dragonrage wrote:
da pogodim u MC-u

Dragonrage

Post by Dragonrage » 10 Oct 2007, 12:41

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
da pogodim u MC-u
A gdi drugdje 8) :lol: :lol:

Freddy

Post by Freddy » 10 Oct 2007, 16:10

:supz: MC
u subotu ču tam otič si nešt kupit
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

A$H

Post by A$H » 10 Oct 2007, 22:59

Freddy wrote::supz: MC
u subotu ču tam otič si nešt kupit
bravo ti.. :lol:

Vorador

Post by Vorador » 11 Oct 2007, 01:22

Dragonrage wrote:Saznao sam da će Continetal film uzeti peterostruki box Blade Runnera za naše tržište, ali bez kovčega...samo peterostuki DVD box. Pakiranje će biti oriđiđi vanjsko, a ne one njihove plastične kutije u kakvima su pakirani recimo Dosjei X ili Galactica...
Cijena je nepoznata, ali računajte da neće biti baš jeftino...dakle tko voli nek izvoli...

Image
Napravio pre-order pred par tjedana kad su stavili. Prvenstveno mi je bilo da su diskovi identični kao i US; a jesu. Ostalo me ne zanima.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 11 Oct 2007, 11:13

Vorador wrote:
Dragonrage wrote:Saznao sam da će Continetal film uzeti peterostruki box Blade Runnera za naše tržište, ali bez kovčega...samo peterostuki DVD box. Pakiranje će biti oriđiđi vanjsko, a ne one njihove plastične kutije u kakvima su pakirani recimo Dosjei X ili Galactica...

Image
Napravio pre-order pred par tjedana kad su stavili. Prvenstveno mi je bilo da su diskovi identični kao i US; a jesu. Ostalo me ne zanima.
Mene pak zanima...ako već kupujem onda hoću cijeli paket :)

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Jan 2008, 11:31

Sviđa mi se ta metalna kutijica...fora je...
Evo i meni stiglo moje...bacim fotke za koji dan...ili tjedan (jer čekam još nešto pa da onda riješim dvije muhe jednim udarcem) hehe :D

Post Reply