Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Ghrall1

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Ghrall1 » 21 Jul 2012, 12:30

Asfodel wrote:The Beast - Oh wow, uživancija! 8) 8) Kad se sve spoji, odlična 3 sata. Ne smeta ni karakterizacija nekih likova na granici s karikiranjem. Naravno da je Grissom u bio najbolji, ikad, u svemiru :D :heart: 8)
Hvala Ghrall :seksualische:
Nema na čemu. :) Moja reakcija je bila isto tako nekako kad sam ga pogledao.

Shp86

Post by Shp86 » 21 Jul 2012, 14:24

olio wrote:
Sammy wrote:morao bih se složiti s mišelom.
da se pridružim
+1
+2

treš od filma..
It's in your nature to destroy yourselves...

Shp86

Post by Shp86 » 22 Jul 2012, 03:08

Prometheus (2012) - kao jedan od najvećih obožavatelja Aliena dajem mu čisti desetku. Mogao bih pisat o ovom filmu satima, ali mislim da nema smisla. Čak ni scenarij nije toliko katastrofičan o kojem toliko svi pričaju, jer je u pitanju čista metafora postanka čovječanstva, a o toj temi ipak nitko ništa ne zna. Film pruža jedinstvenu tematiku, atmosferu i Michaela Fassbendera. Ono što vjerujem da mnogima smeta je poveznica s originalnim Alienom, a ovim filmom se stvarno zakompliciralo i vjerujem da će biti još koji nastavak u kojem će većina stvari biti riješena. Najveća razlika između Aliena i Prometheusa je u tome što je Alien savršeno jednostavan, a Prometheus savršeno kompliciran.
SpoilerShow
doduše i ja sam cijeli film čekao aliene da se pojave ali jebiga
Ako nekog zanima malo razmišljanja o filmu dolje je izvrstan link za članak o filmu koji daje dobre odgovore na sva pitanja

http://whatculture.com/film/prometheus- ... ions.php/2

Michel

Post by Michel » 22 Jul 2012, 04:14

The Black Cat (1934) - film gdje se prvi put zajedno pojavljuju Lugosi i Karloff zajedno. Najbolji dijelovi filma koji traje jako kratko (65min.) su mi skrivene reference na njihove najpoznatije filmove, Draculu i Frankensteina, a ima ih dosta. Kraj je bolestan i za današnje standard, a kamoli tada.
SpoilerShow
Kad Lugosi odere Karloffa. Kožu :supz: ok, ne vidimo, vidimo samo sjenu.
Al inače nije me toliko oduševio. Dobar hororac, zanimljiv.

8=======o/8==========o (7/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Michel

Post by Michel » 23 Jul 2012, 00:08

Vampires - dobri stari vampiri. Dobro, ne tako stari :D odličan uvod, dobar kraj, dobra zabava. Muzika super. Nekad me filmovi koji se dešavaju po bijelom danu, a ovaj ima dosta takvih scena, zamaraju. Mislim baš na ovakve gdje je oko njih pustinja, prži sunce. Ne znam, nekako utječe da zaspim, ali ovdje nije slučaj. Gledao sam ga i prije par godina pa sam ga ocjenio sa 6/10, ali zaslužuje ocjenu više. Woods majstor :supz:

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Shp86

Post by Shp86 » 23 Jul 2012, 00:26

Michel wrote:Vampires - dobri stari vampiri. Dobro, ne tako stari :D odličan uvod, dobar kraj, dobra zabava. Muzika super. Nekad me filmovi koji se dešavaju po bijelom danu, a ovaj ima dosta takvih scena, zamaraju. Mislim baš na ovakve gdje je oko njih pustinja, prži sunce. Ne znam, nekako utječe da zaspim, ali ovdje nije slučaj. Gledao sam ga i prije par godina pa sam ga ocjenio sa 6/10, ali zaslužuje ocjenu više. Woods majstor :supz:

Ne znam, meni nikad taj film nije sjeo.meni carpenterov najgori film..možda čak gori i od Duhova Marsa :D

jeba

Post by jeba » 23 Jul 2012, 10:01

Shp86 wrote:
Michel wrote:Vampires - dobri stari vampiri. Dobro, ne tako stari :D odličan uvod, dobar kraj, dobra zabava. Muzika super. Nekad me filmovi koji se dešavaju po bijelom danu, a ovaj ima dosta takvih scena, zamaraju. Mislim baš na ovakve gdje je oko njih pustinja, prži sunce. Ne znam, nekako utječe da zaspim, ali ovdje nije slučaj. Gledao sam ga i prije par godina pa sam ga ocjenio sa 6/10, ali zaslužuje ocjenu više. Woods majstor :supz:

Ne znam, meni nikad taj film nije sjeo.meni carpenterov najgori film..možda čak gori i od Duhova Marsa :D
I ja sam ga sinoć gledao, meni je dobar, iako su mi Ghosts of Mars ipak bolji.

filmofil

Post by filmofil » 23 Jul 2012, 11:00

također sam jučer uhvatio vampire. jedino me živciraju scene s onom vampirskom kurvetinom, ali otvaranje filma (uključujući scenu u motelu) je jedno od meni najdražih filmskih uvoda ikada. i općenito mi je ovo jedan od najdražih vampirskih filmova.
This is the Zodiac speaking.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Jul 2012, 15:26

La Bete/The Beast - čim je uvodno počelo s konjem kako u erekciji trči prema kobili, nije bilo teško za shvatiti da to neće biti baš uobičajen film :facepalm: :lol: :lol: Ludo i neobično djelce, čak i smiješno (crnac, sveta vodica po repu :lol: itd.)
Hvala Ryder, valjda :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

John_Ryder

Post by John_Ryder » 23 Jul 2012, 18:37

nema na čemu :D :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Vermillion

Post by Vermillion » 24 Jul 2012, 00:14

Outpost II: Black Sun - da se pogledat ali je mogao bit malo doradjeniji sto se tice price... 5/10

jeba

Post by jeba » 24 Jul 2012, 09:38

Incident at Loch Ness - može se pogledat, ali ne znam kako bi ga prokomentirao... previše je dokumentaran da bi bio film, a previše je film da bi bio dokumentaran... ima stvarno simpa djelova kad se zapravo pokušava dokučiti o čemu se tu zapravo radi, ali neću spojlat

olio

Post by olio » 24 Jul 2012, 12:44

REC 2
napokon pogleda,
odličan...
uvodi puno objašnjenja za razliku od prvog mističnog dijela, ali je fantastično odrađen

7.7/10

REC 3
ukratko... UŽAS

loše
glupo
dosadno
nezanimljivo

3/10

Idem sad gledat Quarantine 2 da isperem REC3 iz glave
Nadam se da će se REC 4 vratit na stari put, kad se vrati Balaguero u redateljsku stolicu

Malteras

Post by Malteras » 24 Jul 2012, 13:10

[REC]³ (2012)- katastrofalno sranje, kako me navuku da pogledam rijecima da je dobar, a pored ovoga i Rec 2 je odlican... Ocjena 4/10

olio

Post by olio » 24 Jul 2012, 16:37

Quarantine 2

bezveze, ali ok za ubit vrime

5/10

Post Reply