Koji ste horror zadnji gledali?
-
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Enter Nowhere (2011) - uf kako upropašten potencijal..savršen početak, još bolji zaplet i razvoj, a onda krah za krahom..rasplet, kraj, a naračito gluma (pogotovo Scott Eastwood-a) katastrofalna...4/10
btw. film nema veze nikakve s hororom; čisti mistery..
It's in your nature to destroy yourselves...
- popayy
Ma nije loš filmić. Ali ovo o glumi glavnog lika potpuno stoji, ono očaj, ali zabavno .Shp86 wrote:Enter Nowhere (2011) - uf kako upropašten potencijal..savršen početak, još bolji zaplet i razvoj, a onda krah za krahom..rasplet, kraj, a naračito gluma (pogotovo Scott Eastwood-a) katastrofalna...4/10
-
"THEY" 2002.
Ok film sa vrlo strasnim bicima i sa par jezivih scena.Steta sto je sve ostalo prosjek a prica vrlo predvidljiva te nedorecena.
5,7/10
Ok film sa vrlo strasnim bicima i sa par jezivih scena.Steta sto je sve ostalo prosjek a prica vrlo predvidljiva te nedorecena.
5,7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- xEdgex
Taxidermia (2006)
Urban Explorer (2011)
Jacob's Ladder (1990)
Rosemary's Baby (1968)
Urban Legends: Bloody Mary (2005)
The Horde (2009)
SpoilerShow
Jako zanimljiv film sa odlicnim body horror elementima i sa par epskih scena.
SpoilerShow
Savrsena lokacija! Savrsen negativac ! ALI jako lose iskoristeno oboje; doduse ne mogu grijesiti i reci da pocetak nije bio odlican, ali nakon pojave negativca sve polako krece nizbrdo. Drago mi je sto sam pogledao ovaj film i to je sve; nekih pola sata uzivanja na pocetku i to je to.
SpoilerShow
Hajmo reci, dobar psiholoski horor-triler. Nije mi dospio na listu najboljih psiholoskih horora, ali sta se moze.
SpoilerShow
Sta reci za ovo remek-djelo? Sada sam definitivno siguran da mi spada u 5 najboljih horor filmova. Mia Farrow je boginja ( na svoj jako cudan nacin ) !
SpoilerShow
Naivno sam naletio na ovaj film koji sam gledao kao klinac. Znam da mi je ideja bila odlicna, te da su mi 1. (posebno on ) i 2. dio bili tada zakon. Uglavnom, sada mi je ova trica samo prosjek bila, ali opet mi je imala neku atmosferu i nije me smorila ( vjerujem da je za to kriva poveznica sa djetinjstvom
). Mozda se cak i natjeram da skinem 1./2. dio nekad.

SpoilerShow
Imali su solidne ideje i izvedbu, al' realno film je pred kraj(poseban naglasak na zadnje scene) postao reklama za feminizam (nije da me se nesto tice ovaj pokret, ili da sam protiv ili za njega, ali usrali su sve sa tim zenskim likom )
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- dr_gonzo
-
I, Madman - vrlo solidan B film s kraja 80-ih
-
The Pact
neloše,
malo prespor, ali cijeli film se bazira na sporom razvijanju napetosti i atmosfere
sound edit je super
meni se svidila priča
veliki plus što sam vidia Casper Van Diena nakon dugo vremena
6.5/10
neloše,
malo prespor, ali cijeli film se bazira na sporom razvijanju napetosti i atmosfere
sound edit je super
meni se svidila priča
veliki plus što sam vidia Casper Van Diena nakon dugo vremena
6.5/10
-
ATM (2012) - 1/10 enough said!
It's in your nature to destroy yourselves...
- hitman_4
Megan Is Missing (2011) - dosta težak,uznemirujuć film.jedan od strašnijih filmova iz USA koje sam gledao,zato što se ovo stvarno može desiti tj. svakodnevni smo svjedoci.
9/10
SpoilerShow
najstrašniji trenutak mi je, kad onu drugu djevojku promatra internetski predator,one slike naravno, te zadnje 22 minute, ak se ne varam.cijeli film mi je skroz uvjerljiv

-
Deathwatch - fora filmić, ima apsolutno dobrih strana i isplati ga se pogledati
- xEdgex
Sveto Mesto (1990) - odlicna atmosfera !
Je li mi se isplati i da " Leptiricu " pogledam?
Je li mi se isplati i da " Leptiricu " pogledam?
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- xEdgex
O da ! Odma nakon gledanja sam mislio da je malo pretjerano to sve; ali kada bolje razmislis, sjebes se koliko je to sve realno i koliko te okruzuje danas.hitman_4 wrote:Megan Is Missing (2011) - dosta težak,uznemirujuć film.jedan od strašnijih filmova iz USA koje sam gledao,zato što se ovo stvarno može desiti tj. svakodnevni smo svjedoci.
9/10SpoilerShownajstrašniji trenutak mi je, kad onu drugu djevojku promatra internetski predator,one slike naravno, te zadnje 22 minute, ak se ne varam.cijeli film mi je skroz uvjerljiv
Ukratko:
- Sammy
Dead Silence (2007) - Ovo je dobar horror, dinamičan, zanimljiv, orginalan, atmosferičan, savršenog trajanja s umjerenim brojem cimova i iskakanja, a onako jeziv soundtrack nisam čuo još od Halloweena. Malo je predviljiv, ali zato je kraj nešto baš suprotno i neočekivano! - 9/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- megawar888
Dracula(1931)-Izvrstan film sa odličnom atmosferom. 4/5
- Wendigo
Near dark (1987)
Wow! Meni je ovo zakon.
Jedino sto mi je zasmetalo u filmu je.
Sve ostalo, pocevsi od ugodaja, mjesta radnje, glazbe i meni dragih glumaca iz te ere je savrseno.
4/5
Wow! Meni je ovo zakon.

Jedino sto mi je zasmetalo u filmu je
SpoilerShow
izljecenje od vampirizma putem transfuzije
Sve ostalo, pocevsi od ugodaja, mjesta radnje, glazbe i meni dragih glumaca iz te ere je savrseno.
4/5