+1Decadentor wrote:neznam![]()
Koliko ste visoki
- boyko
Re: Koliko ste visoki
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Alastorus
178 ( opet visina varira iz tjedna u tjedan), 102 kile, prošao magičnu granicu, vrijeme za hitit se na posao, teretanu ,treninge i afkors pleća.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Wendigo
Mislim da su svi u ovom topicu po barem pet puta napisali koliko su visoki. 
- alecto
trebalo bi jednostavno preimenovat u koliko ste visoki I TEŠKI
ja kuburim na 58-9 kg, kraj je trkačke sezone, još me čeka brdski maraton pa ću odmorit, smanjit noge
i bacit se na plivanje malo za promjenu, poradit malo više na gornjem dijelu tijela..
ja kuburim na 58-9 kg, kraj je trkačke sezone, još me čeka brdski maraton pa ću odmorit, smanjit noge
we are such stuff as dreams are made on
- callac
nisam stekla dojam da imaš toliko kila! pa koliko si visoka??alecto wrote:trebalo bi jednostavno preimenovat u koliko ste visoki I TEŠKI![]()
ja kuburim na 58-9 kg, kraj je trkačke sezone, još me čeka brdski maraton pa ću odmorit, smanjit nogei bacit se na plivanje malo za promjenu, poradit malo više na gornjem dijelu tijela..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
imala sam wtf trenutak neki dan kad sam ugledala 60 na vagi. sad evo 5 dana kasnije 57, a nije da neš puno manje jedem, neg sam unosim drugačije stvari.
živjele salate i riba.
živjele salate i riba.
- Wendigo
To ti je to - salate i riba.elrania wrote:imala sam wtf trenutak neki dan kad sam ugledala 60 na vagi. sad evo 5 dana kasnije 57, a nije da neš puno manje jedem, neg sam unosim drugačije stvari.
živjele salate i riba.
I ja jedem samo salate i meso/ribu zadnja 2 tjedna i izgubio sam 4kg za sada i planiram jos barem 5 izgubiti.
- alecto
165. ne kuže se kile kad su u mišićima. kad sam imala isto tolko u masti izgledala sam ko bačvicacallac wrote:nisam stekla dojam da imaš toliko kila! pa koliko si visoka??alecto wrote:trebalo bi jednostavno preimenovat u koliko ste visoki I TEŠKI![]()
ja kuburim na 58-9 kg, kraj je trkačke sezone, još me čeka brdski maraton pa ću odmorit, smanjit nogei bacit se na plivanje malo za promjenu, poradit malo više na gornjem dijelu tijela..
we are such stuff as dreams are made on
-
filmofil
ja sam također imao nagli pad kila nedavno kao nekolicina vas, ali se to baš i ne vidi. čini mi se da trbuh neću izgubiti samo boljom prehranom. i da, nešto sam načuo da kilaža može u kratkom vremenu varirati čak +- 3kg zbog razine vode pa se ljudi često prevare kad stanu na vagu.
This is the Zodiac speaking.
- callac
nisam na vagu dugo stala, al osjetim po nekoj odjeći da sam dobila na kilaži. ajd, baš ću se danas kod staraca izvagati, ovdje u zg nemam vagu, da se ne opterećujem
alecto, uopće ti se ne vide kile, ja sam višlja 3cm , a pri zadnjem vaganju je bilo navučenih 50kg i ne izgledam niš puno mršavije od tebe
alecto, uopće ti se ne vide kile, ja sam višlja 3cm , a pri zadnjem vaganju je bilo navučenih 50kg i ne izgledam niš puno mršavije od tebe
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
doduše, jučer sam slistila 3 cheeza, pred koji dan cijelu veliku 4 vrste sira i tak, al onda između bude laganih obroka. ne volim se odricat onog što baš volim, jer vidim da se svašta da kad se mrvu više pazi.Wendigo wrote:To ti je to - salate i riba.elrania wrote:imala sam wtf trenutak neki dan kad sam ugledala 60 na vagi. sad evo 5 dana kasnije 57, a nije da neš puno manje jedem, neg sam unosim drugačije stvari.
živjele salate i riba.
al evo, danas je dan variva
- Wendigo
naravno, treba sve jesti umjereno. i ja jedem pizze, kebabe i sl. i slatko obožavam. samo kaj pazim da se ne natrpam toga navečer i da ne jedem često.
- sandi
Ja sam jednom htio skinut koju kilu onak dok sam u zadru (2mj.), al nisam imao vagu...i vratim se u pž i svi me pitaju jesam li nesto bolestan i ja konačno na vagu, a ono boga ti 63 kile...ko kaka curca, nisam ni skuzio da sam skino 15 kila!!!...Sva sreća da je bilo lagano opet se zdebljat 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
-
GreenHornet
i ja sam jucer smlatio pizzu,iako je cetvrtak.posao s dva lika u pizzeriu,i da nista ne narucim-malo morgen!!!!Wendigo wrote:naravno, treba sve jesti umjereno. i ja jedem pizze, kebabe i sl. i slatko obožavam. samo kaj pazim da se ne natrpam toga navečer i da ne jedem često.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!