baš ste u krajnost otišli...
alo! nitko ne zagovara pločice, frizuru ala christiano ronaldo, moderne naočale i svilene šalove. fuj to, metro-hipstersko! meni prvom je to bezveze i pretjerano.
vidim da se spominju i frizure i gel. da, ja koristim ta sranja. doduše, ne gel već vosak ali ne iz razloga da imam dreamy shiny pramenove već zato što imam prirodno gustu i čekinjastu kosu koja raste mimo svih prirodnih zakona i vosak je jedini način da je sredim i da ne izgledam kao kosmati vepar grizzly ili lav.

ovo što su napisali andrej, frau i filmofil drži vodu i to je bila moja poanta, jel... kakve mrtve pločice i život u teretani... bitno je da se čovjek zadovolji ovime što ima i da održava težinu sukladnu svojoj visini i građi jer opet ponavljam i citiram andreja; svatko voli dobro izgledati i biti privlačan suprotnome ili istom spolu, ovisi tko kaj voli, ofc.
tako da ovo "meni je ovako dobro", "zadovoljan sam" i sl. izgovori su notorni bullshit i poricanje. pa se vi ljutite i vrijeđajte koliko vas volja, ali to je tako i točka.
da sad ne ispadne da serem bez argumenata, znam iz osobnog iskustva i jebeno sam zahvalan svom najboljem frendu koji me jednom prilikom prije par godina pošteno ošamario stvarnošću i stresao mi sve u facu jer mu je počelo ići na jetra moje izmotavanje i opća nezadovoljstvo spram svih aspekata života, a da ne govorim koliko je trajala suša na ljubavim/seksualnim razinama.
i zato ZNAM da bi vi radije da nije tako kako je i da u stvari niste zadovoljni. a sad.. neću ja nikoga nagovarati i tjerati da se odlijepi od kolotečine čipsa, kole i playstationa i krene u teretanu. imate svoj život i slobodu izbora, a ja vam samo pokušavam dokazati da ste u krivu.