Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Asfodel
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Dorian Gray - prva polovica bezvezna, tek kasnije bude malo bolje. Inače, kuhinjska krpa ima više karizme od nositelja filma.. posve bezličan lik. Za razliku od postera na kojemu izgleda kao mistični hottie
(ah taj fotošop). Slažem se s ocjenom na imdbu.

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Life on Mars (UK)
odlična serija,
možda 2 slabije epizode, a sve ostalo vrh!
glumci i atmosfera the best
9/10
odlična serija,
možda 2 slabije epizode, a sve ostalo vrh!
glumci i atmosfera the best
9/10
-
Wrath of the Titans (2012)
Vizualno vrlo dobar,dobre scene borbi,ok izgled pojedinih bica.Sama prica kao i radnja-bezveze.Na momente kad da gledas obiteljsku dirljivu dramu,stvarno su preeeeetjerali sa nekim ljubavnim izljevima.Takoder-premalo traje.
5,5/10
Vizualno vrlo dobar,dobre scene borbi,ok izgled pojedinih bica.Sama prica kao i radnja-bezveze.Na momente kad da gledas obiteljsku dirljivu dramu,stvarno su preeeeetjerali sa nekim ljubavnim izljevima.Takoder-premalo traje.
5,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
Armour of God 2
da se podsjetim, nisam dugo gleda drugi dio
Prvi put gledam originalni kineski CUT, i mogu reć da je puno odličnih scena izrezano za američku verziju
Odlična komedija u indiana jones avanturističkom stilu
8/10
da se podsjetim, nisam dugo gleda drugi dio
Prvi put gledam originalni kineski CUT, i mogu reć da je puno odličnih scena izrezano za američku verziju
Odlična komedija u indiana jones avanturističkom stilu
8/10
-
Casa de mi Padre
na trenutke smiješno, ali bezveze
5.5/10
na trenutke smiješno, ali bezveze
5.5/10
- metallicat
opet pogledala donnie darka. mene svaki put iznova zadivi. baš dirljiv kraj, a tek pjesme kako pašu

- Sammy
Goon (2011) - očekivao sam puno više, većina filma mi je bezveze i previše su isforsali te tučnjave. - 5/10
Il buono, il brutto, il cattivo. (1966) - koje remek djelo, odličan western uz odličnu glazbu. - 10/10
Il buono, il brutto, il cattivo. (1966) - koje remek djelo, odličan western uz odličnu glazbu. - 10/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- hitman_4
Jeff, Who Lives at Home (2011) - dosta mlak film.nekakav spoj drame i komedije na skroz jednostavan način.savršen obiteljski film za nedjeljno poslijepodne
5/10
5/10

-
Shrek - 8/10
Another Earth - odlična ideja,više nego prosječno dobro realizirano,7.5/10
Superman vs. The Elite - 7/10
The Adventures of Tintin - 7/10
Almost heroes - to mi je tako drag film,uvijek ga mogu pogledat iznova,7/10
Another Earth - odlična ideja,više nego prosječno dobro realizirano,7.5/10
Superman vs. The Elite - 7/10
The Adventures of Tintin - 7/10
Almost heroes - to mi je tako drag film,uvijek ga mogu pogledat iznova,7/10
- jigsaw
Pan's Labyrinth (2006) - 4/5, možda sam očekivao malo više neobičnih stvorenja i još bajkovitih scena, ali sve u svemu jako sam zadovoljan viđenim. Pun drame, odlične glume, super efekata i sa zanimljivom pričom.
- Michel
Pogledao 3 filma od koja su mi dva ušla u top 20 i top 50 najboljih filmova svih vremena. Oba filma su iz 1967. godine
The Graduate - remek djelo Mikea Nicholsa sa Hoffmanom i Anne Bancroft u glavnoj ulozi. Malo me sram što ovo nikad nisam gledao, a film slovi kao jedan od najboljih filmova svih vremena i stvarno nije daleko. Ne znam što me se više dojmilo. Hoffman kao nevini klinac koji odjedanput postaje muškarac ili Bancroftica kao sjajna lukava žena koja ga počinje zavoditi. Još u to sve dodate sjajnu glazbu od Simona i Garfunkela, dobit ćete savršen film. Zadnjih 10-ak minuta mi je najbolje u cijelome filmu. Nabijeno emocijama, sjajnom glazbom, scenama. Odlično, velika preporuka ako netko nije gledao. Top 20
8==========o/8==========o (10/10)
Guess Who's Coming to Dinner - evo, film mi stoji skoro tri godine na dvd-u, i totalno zaboravio na njega. Napokon ga pogledao. Oduševljen? Svakako. U filmu se radi o rasnim problemima kada djevojka dođe doma sa svojim novim dečkom koji je crnac i njega glumi najbolji crnački glumac svih vremena, Sidney Poitier (za mene). Njezini roditelji se u početku bune, pogotovo otac kojeg glumi genijalni Spencer Tracy. Njezina majka ipak ga prihvaća, nju glumi najbolja glumica svih vremena, Katharine Hepburn (za mene). I tako, kako film odmiče, saznajemo motive i razloge zašto se neki protive, a zašto neki ne. Film dobiva na težini zato što u to vrijeme je bilo najviše rasizma, godina u kojoj je tada bilo u 16 država zabranjeno međurasne veze. Nevjerojatno. Isto kao u diplomcu, pun emotivnih trenutaka, sjajni scena, a Spencerov govor na kraju je nešto najbolje što sam vidio nakon dugo vremena. Umro je 17 dana nakon snimanja
top 50
Heavenly Creatures - remek djelo Petera Jacksona. Izgleda da sam u zadnja dva dana gledao samo sjajne filmove. Čekajte dok dođem do horora pa ćete vidjeti kako sjajne
Uglavnom, film po istinitom događaju o dve cure, a jednu glumi Kate Winslet koja je gnijalna i jako mlada ovdje. Radi se o njihovom planu da ubiju svoju majku, to jest jedna od njih svoju majku. Jako šokantan film koji je sniman na jako čudan način, ali mi je sjeo. Možda čak i najbolji njegov film. LOTR ne volim, King Konga također, a Braindead je super zabavan. Preporuka
8========-o/8==========o (8.5/10)

The Graduate - remek djelo Mikea Nicholsa sa Hoffmanom i Anne Bancroft u glavnoj ulozi. Malo me sram što ovo nikad nisam gledao, a film slovi kao jedan od najboljih filmova svih vremena i stvarno nije daleko. Ne znam što me se više dojmilo. Hoffman kao nevini klinac koji odjedanput postaje muškarac ili Bancroftica kao sjajna lukava žena koja ga počinje zavoditi. Još u to sve dodate sjajnu glazbu od Simona i Garfunkela, dobit ćete savršen film. Zadnjih 10-ak minuta mi je najbolje u cijelome filmu. Nabijeno emocijama, sjajnom glazbom, scenama. Odlično, velika preporuka ako netko nije gledao. Top 20
Guess Who's Coming to Dinner - evo, film mi stoji skoro tri godine na dvd-u, i totalno zaboravio na njega. Napokon ga pogledao. Oduševljen? Svakako. U filmu se radi o rasnim problemima kada djevojka dođe doma sa svojim novim dečkom koji je crnac i njega glumi najbolji crnački glumac svih vremena, Sidney Poitier (za mene). Njezini roditelji se u početku bune, pogotovo otac kojeg glumi genijalni Spencer Tracy. Njezina majka ipak ga prihvaća, nju glumi najbolja glumica svih vremena, Katharine Hepburn (za mene). I tako, kako film odmiče, saznajemo motive i razloge zašto se neki protive, a zašto neki ne. Film dobiva na težini zato što u to vrijeme je bilo najviše rasizma, godina u kojoj je tada bilo u 16 država zabranjeno međurasne veze. Nevjerojatno. Isto kao u diplomcu, pun emotivnih trenutaka, sjajni scena, a Spencerov govor na kraju je nešto najbolje što sam vidio nakon dugo vremena. Umro je 17 dana nakon snimanja

Heavenly Creatures - remek djelo Petera Jacksona. Izgleda da sam u zadnja dva dana gledao samo sjajne filmove. Čekajte dok dođem do horora pa ćete vidjeti kako sjajne

Uglavnom, film po istinitom događaju o dve cure, a jednu glumi Kate Winslet koja je gnijalna i jako mlada ovdje. Radi se o njihovom planu da ubiju svoju majku, to jest jedna od njih svoju majku. Jako šokantan film koji je sniman na jako čudan način, ali mi je sjeo. Možda čak i najbolji njegov film. LOTR ne volim, King Konga također, a Braindead je super zabavan. Preporuka
8========-o/8==========o (8.5/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- alecto
rock of ages - 7/10
we are such stuff as dreams are made on
- Asfodel
La cara oculta - 8/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
Project x - zabavan i dobro osmišljen party film, bio sam skeptičan, ali treba ga pogledati
- jigsaw
Exam (2009) - 4/5, baš dobar i zanimljiv film, ima nekoliko propusta i nelogičnosti, ali sve u svemu, mističan i zabavan.