Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
cbv

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by cbv » 15 Jun 2012, 19:14

metallicat wrote:
cbv wrote:The Divide(2011)-slazem se sa unapred recenim,mracan,tezak,depresivan... :shock:

Moram da istaknem da ima mnogo smesnih scena,tako da je film tragikomican :)
da, npr ona plava ženska :lol:
evo nove preporuke ako nisi pogledao, the skin i live in (nije pravi horror, ali kad sam već tu na napišem :D)
Imam ga na compu skinutog,gledace se :kokicarenje:

Hvala :supz:

olio

Post by olio » 15 Jun 2012, 19:16

Re-Cycle

prva polovica je tipični horror, ali dalje postaje nevjerojatno nadrealan

vidim da je dosta posran zbog nekih stvari (spoiler)
SpoilerShow
zbog abortusa, anti-abort?! ili ne?!? nisam skužia
,
meni to uopće nije smetalo niti je to bila glavna tematika filma

Meni fantastičan, dizajn i soundtrack super

7.7/10

metallicat

Post by metallicat » 15 Jun 2012, 22:31

napokon da sam i ja pogledala funny games, mada je ipak bila ova nova verzija, al nema veze. svakako uznemirujuć film. baš stvara nelagodu u čovjeku, pogotovo ona jaja :lol: mislim da ću jedan dan uć u mek, u kuhinju i pitat dal nekom treba jaja i da me anna poslala :lol: 9/10
films to keep you awake - to let - bilo je vrijeme da počnem i ovaj serijal :D bome, nije loše, europski horrori ftw :partyman: moram i ostale pogledat.
današnja doza/kvota bolesnoće popunjena :lol:
Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 15 Jun 2012, 23:05

ča je bilo sa jajima :lol: nešto se ne sjećam,a gledao film :D
Image

Image

Image

metallicat

Post by metallicat » 15 Jun 2012, 23:11

pa to je glavna fora :lol:
SpoilerShow
kad tek dođu u kuću (koju će pobit) i prvo pitaju dal imaju jaja za posudit, obitelj ubijena prije njih pita :lol:
Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 15 Jun 2012, 23:24

nešto se ne sjećam :D ahh te godine :lol:
Image

Image

Image

xEdgex

Post by xEdgex » 15 Jun 2012, 23:44

Ils (2006) - ne mogu reci da je los, ali nije me odusevio kao ostali Francuzi :(
SpoilerShow
Klaustrofobija pred kraj je malo izvukla situaciju. Zanima me jesu li u Eden Lake-u balavurdija brutalnija i konkretnija ?
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Josef K

Post by Josef K » 16 Jun 2012, 01:13

xEdgex wrote:Ils (2006) - ne mogu reci da je los, ali nije me odusevio kao ostali Francuzi :(
SpoilerShow
Klaustrofobija pred kraj je malo izvukla situaciju. Zanima me jesu li u Eden Lake-u balavurdija brutalnija i konkretnija ?
Jesu. Puno. Ali meni je recimo Ils bolji :D

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Jun 2012, 02:04

courage the cowardly dog- ovih dana sam pregldavao ovu odličnu seriju; koja za mene spada u horror (za djecu) ktegoriju. Crtić koji ima dost jezivih nastavaka, i koji svakako je nešto što se isplati pogledat
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 16 Jun 2012, 11:45

Zadro wrote:
xEdgex wrote:Ils (2006) - ne mogu reci da je los, ali nije me odusevio kao ostali Francuzi :(
SpoilerShow
meni ils puuuunooo bolji!
Image

xEdgex

Post by xEdgex » 16 Jun 2012, 16:10

metallicat wrote:
Zadro wrote:
SpoilerShow
meni ils puuuunooo bolji!
Morat cu i to da provjerim onda, ionako ga vec duze vrijeme odgadjam.

Ma ne, i meni je Ils odlican, mozda sam malo previse ocekivao pa me se nije dojmio na prvu ruku. Al' sinoc kad sam legao i poceo nesto razmisljati, odma mi je pala na pamet ona zadnja scena
SpoilerShow
Ona nailazi na resetke - kamera pokazuje cestu i auta - ona nestaje - i svi lagano u skolu... meanwhile in Romania. Iz novijih horora sam naucio da nema zajebancije sa tim zemljama bivseg Istočnog bloka. Iako je sve to teska eksploatacija volim povuci relacije izmedju radnje prikazane u hororima i desavanja u stvarnome zivotu. Ako nekoga zanima nek gugla: " Dnepropetrovsk maniacs " ; a ako nekoga jos vise zanima nek gugla njihov ozloglaseni snuff film: " 3 guys, one hammer " - odlicna poveznica na relaciji Istocni blok - djeca su otisla u kurac.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

xEdgex

Post by xEdgex » 16 Jun 2012, 16:11

maddjuro wrote:courage the cowardly dog- ovih dana sam pregldavao ovu odličnu seriju; koja za mene spada u horror (za djecu) ktegoriju. Crtić koji ima dost jezivih nastavaka, i koji svakako je nešto što se isplati pogledat
+ Tales from the cryptkeeper :supz:

metallicat

Post by metallicat » 16 Jun 2012, 23:34

xEdgex wrote:
SpoilerShow
Ona nailazi na resetke - kamera pokazuje cestu i auta - ona nestaje - i svi lagano u skolu... meanwhile in Romania. Iz novijih horora sam naucio da nema zajebancije sa tim zemljama bivseg Istočnog bloka. Iako je sve to teska eksploatacija volim povuci relacije izmedju radnje prikazane u hororima i desavanja u stvarnome zivotu. Ako nekoga zanima nek gugla: " Dnepropetrovsk maniacs " ; a ako nekoga jos vise zanima nek gugla njihov ozloglaseni snuff film: " 3 guys, one hammer " - odlicna poveznica na relaciji Istocni blok - djeca su otisla u kurac.
e pa baš to,
SpoilerShow
kad vidiš da to sve djeca rade :?
neznam, mene je neki grč držao cijeli film, šta će bit, di, kamo :D
Image

Michel

Post by Michel » 17 Jun 2012, 03:40

Nosferatu: Phantom der Nacht - napokon pogledao. Radi se o jako jako dobrom hororu. Sigurno jedan od najboljih vampirskih filmova. Ono što me se najviše dojmilo je sama ta surova atmosfera, taj europski štih, uh :supz: ali najviše od svega Klaus Kinski kao Dracula. Kakva gluma, pokreti :prayer: kada sam ga prvi put vidio, nisam moga skinuti pogled s njega. Samo sam njega gledao, baš je impresivan. Kraj je svima poznat i odlično napravljen. I sad ima 4 glumca koji su mi najbolji Dracule. Neezano za redoslijed. Lugosi - Lee - Oldman i sad je došao Kinski. I malo sam maštao :D ako već imamo nepovezane trilogije kao npr. stanar trilogiju od Polanskoga pa svetu trilogiju (the omen, rosemary i exorcist) zašto ne bi imali kvadrilogjiu od 4 filma (dracula (1931., 1992.) pa horror of dracula i nosferatu (1979) i za par mjeseci ću imati takav maraton :supz:

8========o/8==========o (8/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

megawar888

Post by megawar888 » 17 Jun 2012, 11:58

Ja sam gledo verziju iz '22.Dosta dobar horor za svoje vrijeme.

Post Reply