Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Decadentor

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Decadentor » 12 Jun 2012, 15:05

Jebemti sad me strah platit kinoulaznicu za prometheus
Image

jeba

Post by jeba » 12 Jun 2012, 15:46

hitman_4 wrote:Mother's Day (2010) - dobar film.Rebecca De Mornay(The Hand That Rocks the Cradle) u ulozi majke je zapravo i najveći adut filma.film obiluje odličnim scenama.kraj je mogao biti bolji,no ništa strašno.

7.9/10
dobar, slažem se

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jun 2012, 17:20

Michel wrote:
Wendigo wrote:
nemrem vjerovati da ste svi toliko razočarani. ne znam što ste očekivali, klaonicu tipa alien 2?
Ma nisam to očekivao. Nije Scott takav redatelj. On je puno ozbiljniji režiser od Camerona i po traileru se vidjelo kako nas očekuje jedan ozbiljniji horor. Sad kad gledam, meni je prva polovica jako dobra. Sve polagano otkriva, ali onda ta druga polovica, ne znam, sve nekako razbacano. Nemam ništa protiv neodgvorenih pitanja, ali u normalnoj mjeri, a ovdje su ga po meni pretjerali. I sve one odlične scene, kao da su razbacane. Nije film loš, dapače dobar je, ali moja očekivanja su bila top tak da :)
ma ja si više mislim da je većina očekivala neko remek djelo, film koji će pomaknuti granice, napraviti novi univerzum i biti nešto nagenijalnije u ovom desetljeću, s obzirom da ima puno fanova Aliena. Ja sam izgubio interes s filmom kada sam vidio po traileru da je riječ samo o visokobudžetnom spektaklu s glumcima visoke klase i da neće biti prequel Aliena. Svi su previše očekivali, stvarali teorije, ideje i što sve, a na kraju dobili prosjek.
Michel puši karu.

Vermillion

Post by Vermillion » 12 Jun 2012, 22:01

Prometheus - ODLIČAN! 9/10

Michel

Post by Michel » 13 Jun 2012, 03:37

Funny Games (1997) ovo je remek djelo psihološkog horora. Njemački film o porodici (otac, majka i mali sin) koji dolaze u vikendicu na jednom jezeru i nailaze na dva mladića koji imaju jako loše namjere. Ovo je stvarno šokantan i uznemirujuć horor. Ono što jučer nisam osjetio u the girl next door, ovdje jesam. Ok, i tamo se vidi koliko je cura bespomoćna, ali ovdje je to napravljeno toliko savršeno, ma perfekcija. Čitam kako se neki žale da nema toliko nasilja, da nema puno krvi, ali u tome je bit. Ovo je prije psihološko nasilje povezano s njihovim bolesnim igricama koje su stvarno van svake logike. Ima toliko pamtljivih scena. Meni je najjača scena koja će mi ostati zauvijek u sjećanju
SpoilerShow
kada im ubiju malog sina i on leži tamo u krvi, televizor je upaljen, a muž leži na podu, mislim da je bio u nesvijesti, a majka zavezana kleči i ide prema sinu, ali ustvari ide do tv-a da ga ugasi. Onda ide do muža koji počinje pucati, derati i plakati. Mrvta tišina cijelo vrijeme i tako dobrih 7, 8 minuta.
Tolika bespomoćnost, ma odlično. Psihopati su odlično napravljeni. I dajte molim vas ako je netko gledao da mi objasni jednu scenu. Ona scena sa daljinskm i premotavanjem. WTF!?!? :prayer: pa što je to bilo?? EPIC SHIT!!!
SpoilerShow
znači, majka ga uspije upucati i odjedanput ovaj drugi želi daljinski i ide premotavat, kao unatrag. Valjda je toliko bolestan da si je stvarno umislio da to može napraviti. Bolesna psiha.
Uh, baš jebeno uznemirujuć film.

8=========o/8==========o (9/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jun 2012, 05:10

SpoilerShow
film je kao prikaz nečega što mi zapravo želimo. Mislim, u smislu da mi uživamo u nasilju, a ti psihopati to rade za nas. Pa skužio si sigurno da je par puta imao interakciju s gledateljima, kada se u sceni s psom okrenuo prema gledatelju i nasmiješio. Sve to čine radi nas. Pa tako i ta drskascena, nema sretnog završetka, kada se ponadaš da će se uspjeti spasiti. Da će sjebati te proklete psihopate i gledatelj dobiti oduševljenje u tome. Onda se režiser poigrava tome i dodatno te sjebe tom scenom koja te ostavi depresivnim jer su ubojice promijenile situaciju, i idu dalje u sljedeći pohod....
Michel puši karu.

jeba

Post by jeba » 13 Jun 2012, 07:38

Piranha 3 DD - riječ je o kvalitetno lošem filmu :D

Michel

Post by Michel » 13 Jun 2012, 13:44

john_constantine wrote:
SpoilerShow
film je kao prikaz nečega što mi zapravo želimo. Mislim, u smislu da mi uživamo u nasilju, a ti psihopati to rade za nas. Pa skužio si sigurno da je par puta imao interakciju s gledateljima, kada se u sceni s psom okrenuo prema gledatelju i nasmiješio. Sve to čine radi nas. Pa tako i ta drskascena, nema sretnog završetka, kada se ponadaš da će se uspjeti spasiti. Da će sjebati te proklete psihopate i gledatelj dobiti oduševljenje u tome. Onda se režiser poigrava tome i dodatno te sjebe tom scenom koja te ostavi depresivnim jer su ubojice promijenile situaciju, i idu dalje u sljedeći pohod....
Da da, genijalno :prayer:
SpoilerShow
vidio sam te scene kada se okrene prema nama. A kad je ova upucala debelog, toliko sam bio sretan kad ono ovaj traži daljinski i premotava :lol: al stvarno vhunski film.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Decadentor

Post by Decadentor » 13 Jun 2012, 14:24

Ja sam gledao remake pa mi sad ovo ne zvuci primamljivo :facepalm: jer koliko iz spoilera vidim sve je isto...
Image

alecto

Post by alecto » 13 Jun 2012, 14:29

seconds apart - više manje klasična priča o blizancima s moćima, 5/10
we are such stuff as dreams are made on

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Jun 2012, 15:15

Decadentor wrote:Ja sam gledao remake pa mi sad ovo ne zvuci primamljivo :facepalm: jer koliko iz spoilera vidim sve je isto...
Ako se dobro sjećam sve je isto izuzev nekih nebitnih detalja

Bože, kako volim te filmove :heart:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 13 Jun 2012, 21:07

livide - pa ok filmić, ima par zanmljivih fora. 6/10
skjult - nekoliko creepy scena, al cjelovit film i nije nešto zanimljiv. 5/10
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jun 2012, 21:18

Decadentor wrote:Ja sam gledao remake pa mi sad ovo ne zvuci primamljivo :facepalm: jer koliko iz spoilera vidim sve je isto...
pa da, copy paste, samo s drugim glumcima. Ma ne isplati ti se gledati, pogledaš jednu verziju i to ti je dosta. Samo što je originalna verzija više realnija dok je ova nova ušminkana i beživotna.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 13 Jun 2012, 22:56

Michel wrote:
Wendigo wrote:

@hitman_4, pogledaj i original ako nisi.
baš ga skidam :) vjerujem da je još bolji.smiješno mi je malo vidjeti original i rimejk u istoj godini....besmisleno :shock:
Image

Image

Image

xEdgex

Post by xEdgex » 14 Jun 2012, 01:29

Da se nadovezem na Funny games
SpoilerShow
Prvo: Da li sam ja jedini koji nije uspio da se poveze sa porodicom i kome su dvojac bili jako zanimljivi (recite mi da nisam toliki sadista) ? Upravo radi toga malo mi je bio smor dio kada nisu u kuci. Drugo: Lik u kratkim hlacama i starkama me je od pocetka podsjecao na nekoga, a nisam mogao da skontam na koga. I onda na kraju paff: JEBENI Jim Carrey, dok je furao kratku kosu hahahahah http://www.makeupartistbackstage.com/wp ... istmas.jpg Trece: Iznenadno prebacivanje sa klasicne muzike na grindcore na pocetku/grindcore dok hvata malca/grindcore u zadnjoj sceni - J E B E N O ! . Zanimljiva mi je ta poveznica da su muz i zena fanovi klasicne muzike, a manijak fan jednog od najekstremnijih muzickih zanrova. Je li kome to zapalo za oko (uho) kao zanimljiva cinjenica?
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

Post Reply