Koji ste horror zadnji gledali?
- Wendigo
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
ma dobar je, ali nije mi baš ispunio sva očekivanja s obzirom koliko sam bio nabrijan. zasmetalo mi je to što sam očekivao neke odgovore, a dobio dosta pitanja i što je radnja malo zbrzana i na momente mi niš nije bilo jasno, ali sve ostalo tipa sam vizualni dojam, glazba, ugođaj i glumci - super.
dvoumio sam se između 3,5 i 4 ali ova prva ocjena mi se čini prikladnija kad ga usporedim sa filmovima kojima dajem četvorku.
u svakom slučaju, definitivno pogledati s opuštenim pristupom i ne obazirite se na sve te silne filmske kritičare koji su as usual najpametniji (snobovi) i pljuju scenarij, režiju, glumu itd.
dvoumio sam se između 3,5 i 4 ali ova prva ocjena mi se čini prikladnija kad ga usporedim sa filmovima kojima dajem četvorku.
u svakom slučaju, definitivno pogledati s opuštenim pristupom i ne obazirite se na sve te silne filmske kritičare koji su as usual najpametniji (snobovi) i pljuju scenarij, režiju, glumu itd.
- Josef K
Opravdano pljuju po scenariju koji je pun klišeja.
Prvi dio filma je besprijekoran, a onda ODJEDNOM kao da se promijenila cijela ekipa. Sve pada u vodu, više ništa nema smisla i nastupaju debilnosti koje su doslovno smiješne.
Karakterizacija likova (barem "ljudskih") je ispod nule.
Sve to divno izgleda, ali film je u globalu loš. Stvarno loš.
I ja se iskreno nadam da dolazi neka redateljeva verzija filma koja će razjasnit svrhu filma osim divljenja efektima i zarade.
Meni se čak ni glazba ne sviđa. Imao sam osjećaj kao da Troju gledam, a ne 2089u godinu.
Prvi dio filma je besprijekoran, a onda ODJEDNOM kao da se promijenila cijela ekipa. Sve pada u vodu, više ništa nema smisla i nastupaju debilnosti koje su doslovno smiješne.
I ja se iskreno nadam da dolazi neka redateljeva verzija filma koja će razjasnit svrhu filma osim divljenja efektima i zarade.
Meni se čak ni glazba ne sviđa. Imao sam osjećaj kao da Troju gledam, a ne 2089u godinu.
- john_constantine
- Josef K
Ja nisam gledao trailere i nikakve informacije vezane za film nisam čitao. Nisam bio nabrijan i potpuno neutralan sam ušao u dvoranu. Kad sam došao doma i pogledao trailer bila mi je jasna nabrijanost cijelog svijeta. Stvarno izgleda fenomenalno. Nažalost, samo izgleda.
- Wendigo
@ zadro: a čuj, ja ne gledam toliko na to ako me ostali aspekti filma zadovoljavaju. definitivno nisam filmski znalac kojeg takve stvari bodu u oči i nemam grama opće kulture što se tiče režije i scenarija, a i ne zanima me previše, da budem iskren. relativno sam skroman po tom pitanju. 
tebi je to buduća "profesionalna deformacija" tako da te razumijem.
ali da, što se tiče karakterizacije, david je mi najbolji lik.

tebi je to buduća "profesionalna deformacija" tako da te razumijem.
ali da, što se tiče karakterizacije, david je mi najbolji lik.
- Josef K
Upravo sam pročitao na IMDBu da je film skraćen 30 minuta. Ima nade
Ja ću ga definitivno pogledat još jednom u kinu, prije nego dođe ta "prava" verzija

Ja ću ga definitivno pogledat još jednom u kinu, prije nego dođe ta "prava" verzija

- Michel
+1Zadro wrote:Opravdano pljuju po scenariju koji je pun klišeja.
Treba se pljuvati po scenariju, režiji ako je loše, a je. Pa neću samo gledati loše strane, jesus. Ovo nije komedija, ovo je ozbiljan horor. Vizualno odlično, ali ostalo tako slabo i totalno razočaranje. Toliko pitanja. Pa ko će čekati nastavke.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- xEdgex
+1popayy wrote:The Pact ( 2012 )
Uff, od kud sad ovo, baš ono solidno, totalno iznenađenje. Par creepy scena, smrtno ozbiljni Casper Van Dien i neklasičan ghost story ( da ne spoilam previše ). Nije loše, nije loše. Preporuka od mene.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- Aryx
apsolutno katastrofa. bas sam razocaran filmomMichel wrote:+1Zadro wrote:Opravdano pljuju po scenariju koji je pun klišeja.
Treba se pljuvati po scenariju, režiji ako je loše, a je. Pa neću samo gledati loše strane, jesus. Ovo nije komedija, ovo je ozbiljan horor. Vizualno odlično, ali ostalo tako slabo i totalno razočaranje. Toliko pitanja. Pa ko će čekati nastavke.

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Michel
The Girl Next Door (2007) - čuo sam toliko puta da je ovo najuznemirujući film ikada. Pa po imdb-u recenzije isto tako. Ma je vraga. Mislim, ima uznemirujućih scena poput prvih pola sata ništa, samo male naznake psihičkog zlostavljanja. E onda počinje kad ali opet, par scena jesu nelagodne, ali to je to. Za mene je još uvijek Martyrs najuznemirujući film/horor. A onaj David, kao neki dobrica
pa to je valjda najgluplji klinac ikad viđen na filmu. Cijelo vrijeme si mislim "pa ovaj mal je normalan, ozbiljan, pametan", ali majko mila
8=====o/8==========o (5/10)
SpoilerShow
paljenja vagine, pa kad ju onaj jebe
SpoilerShow
ju zatvore u podrum

SpoilerShow
toliko je imao prilika da kaže roditeljima, da pozove policajca normalno, a ne onako. I on se cijelo vrijeme vraća. Ok, voli je, ali daj zovi pomoć više
- alecto
the pact (2012) - ugodno iznenađenje, definitivno preporuka i od mene
we are such stuff as dreams are made on
- Wendigo
nemrem vjerovati da ste svi toliko razočarani. ne znam što ste očekivali, klaonicu tipa alien 2?Aryx wrote:apsolutno katastrofa. bas sam razocaran filmomMichel wrote:+1Zadro wrote:Opravdano pljuju po scenariju koji je pun klišeja.
- hitman_4
Mother's Day (2010) - dobar film.Rebecca De Mornay(The Hand That Rocks the Cradle) u ulozi majke je zapravo i najveći adut filma.film obiluje odličnim scenama.kraj je mogao biti bolji,no ništa strašno.
7.9/10
7.9/10

- alecto
seven below -
val kilmer nema pametnijeg posla od ovog :/

we are such stuff as dreams are made on
- Michel
Ma nisam to očekivao. Nije Scott takav redatelj. On je puno ozbiljniji režiser od Camerona i po traileru se vidjelo kako nas očekuje jedan ozbiljniji horor. Sad kad gledam, meni je prva polovica jako dobra. Sve polagano otkriva, ali onda ta druga polovica, ne znam, sve nekako razbacano. Nemam ništa protiv neodgvorenih pitanja, ali u normalnoj mjeri, a ovdje su ga po meni pretjerali. I sve one odlične scene, kao da su razbacane. Nije film loš, dapače dobar je, ali moja očekivanja su bila top tak daWendigo wrote:
nemrem vjerovati da ste svi toliko razočarani. ne znam što ste očekivali, klaonicu tipa alien 2?

@hitman_4, pogledaj i original ako nisi.