Šišanje - Skinning (2010)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Andrej

Re: Šišanje - Skinning (2010)

Post by Andrej » 17 Jun 2011, 21:42

Joooooojjjjjj koje razočaranje :facepalm:
Ovaj mali što je snimao mi je stvarno simpatičan posle "Šejtanovog ratnika", ali ovo je.........
Čoveče, uzmeš tematiku koja je predodređena da sa minimum truda bude dobra drama i napraviš ovako nešto naivno i plitko.
Prvo, karakterizacija - velika nula.
Drugo, razvijanje priče toliko amaterski odrađena i bez smisla - da prosto nemam reči...
Treće, kao i obično, pravi se "hrabra priča" o društvu i uređenju.....
Ovo nema veze sa istinom, jer istina je mnogo prljavija.
Šta? Loš pandur i akademik nacista( :lol: ) kuju veliku zaveru....
Crkva sine, crkva....
Ona stoji iza svih nacističkih pokreta ovde i kad budeš skupio muda da u centar staviš to - onda ću ti skinuti kapu i pored lošeg filma.
We're all mad here...

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 17 Jun 2011, 22:18

Film mi je općenito bezveze, ali nikada nisam bio zaljubljenik u Srpsku filmografiju, tako da, možda mi jednostavno stil ne odgovara. Likovi su mi bili dosta antipatični, a sam film mi se na trenutke učinio kao slabašna kombinacija "Apt Pupila" i "American History X"...
Revenge solves everything

sikeone

Post by sikeone » 24 Aug 2011, 12:33

očekivao sam puno više a dobio zbrčkanu i neuvjerljivu priču o beogradskim skinsima koja na trenutak djeluje jako glupo pogotovo ta transformacija od geeka do ultradesno nasilne i nabrijane skinjare koja doslovno traje 2 dana
J...š film u kojem nema tuče

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 24 Aug 2011, 14:07

Niš posebno, posebno me zasmetao neuvjerljiv scenarij...

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 24 Aug 2011, 14:55

Stvarno film nije nešto dobar.

Sammy

Post by Sammy » 02 Jan 2012, 20:36

Šišanje (2010) - Iako je nerealan do bola, meni je bio jako dobar. Volim tu tematiku i uvijek se zgrozim dok gledam ovakve filmove. - 8/10
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

filmofil

Post by filmofil » 03 Jun 2012, 01:06

ovo je jedan od najglupljih filmova koje sam ikada gledao. kakvo smeće. ne mogu vjerovati da je netko pročitao taj scenarij i dao pare da se napravi film. apsolutno nijedan lik u filmu nije dobro razrađen, a nelogičnosti sam mogao nabrojati 10 po minuti trajanja filma. no, moram priznat da sam se zabavio jer mi je sve to skupa bilo smiješno i htio sam vidjeti kakve će još pizdarije smisliti do kraja filma pa sam ga zainteresirano ispratio do kraja.
This is the Zodiac speaking.

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 03 Jun 2012, 02:26

Andrej wrote:Joooooojjjjjj koje razočaranje :facepalm:
Ovaj mali što je snimao mi je stvarno simpatičan posle "Šejtanovog ratnika", ali ovo je.........
Čoveče, uzmeš tematiku koja je predodređena da sa minimum truda bude dobra drama i napraviš ovako nešto naivno i plitko.
Prvo, karakterizacija - velika nula.
Drugo, razvijanje priče toliko amaterski odrađena i bez smisla - da prosto nemam reči...
Treće, kao i obično, pravi se "hrabra priča" o društvu i uređenju.....
Ovo nema veze sa istinom, jer istina je mnogo prljavija.
Šta? Loš pandur i akademik nacista( :lol: ) kuju veliku zaveru....
Crkva sine, crkva....
Ona stoji iza svih nacističkih pokreta ovde i kad budeš skupio muda da u centar staviš to - onda ću ti skinuti kapu i pored lošeg filma.
+1. Iako mi je usprskos svm nedostacima bio zanimljiv, jer volim takvu tematiku. I Relja je sladak :)

Josef K

Post by Josef K » 03 Jun 2012, 02:38

filmofil wrote:ovo je jedan od najglupljih filmova koje sam ikada gledao. kakvo smeće. ne mogu vjerovati da je netko pročitao taj scenarij i dao pare da se napravi film. apsolutno nijedan lik u filmu nije dobro razrađen, a nelogičnosti sam mogao nabrojati 10 po minuti trajanja filma. no, moram priznat da sam se zabavio jer mi je sve to skupa bilo smiješno i htio sam vidjeti kakve će još pizdarije smisliti do kraja filma pa sam ga zainteresirano ispratio do kraja.
Bio bi loš producent. Pogledaj kolko je ljudi pogledalo to smeće. Samo na jutubu 454,462 (skupa s tobom).
Priznaj da te zanimao dok si vidio trailer, pročitao sinopsis, svejedno.
Ovo je tematika koja prolazi kod svih, ma kakvo govno scenarij bio ili nebio.

Andrej

Post by Andrej » 03 Jun 2012, 03:20

Zadro wrote:
filmofil wrote:ovo je jedan od najglupljih filmova koje sam ikada gledao. kakvo smeće. ne mogu vjerovati da je netko pročitao taj scenarij i dao pare da se napravi film. apsolutno nijedan lik u filmu nije dobro razrađen, a nelogičnosti sam mogao nabrojati 10 po minuti trajanja filma. no, moram priznat da sam se zabavio jer mi je sve to skupa bilo smiješno i htio sam vidjeti kakve će još pizdarije smisliti do kraja filma pa sam ga zainteresirano ispratio do kraja.
Bio bi loš producent. Pogledaj kolko je ljudi pogledalo to smeće. Samo na jutubu 454,462 (skupa s tobom).
Pa i ne mora da znači da bi bio loš. Dobar producent je onaj koji ume da napravi dobar film ili dobru zaradu iako je film sranje/prosečan/odličan, a ovaj se neće obogatiti na nama koji smo gledali ovo čudo na jutjubetu dok su bioskopi bili prazni.
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 03 Jun 2012, 04:02

da sam ja producent, dao bi uvjet da se prepravi takav očajan scenarij. kužim tu političku propagandu koju su htjeli provući kroz film, ali jebote, to je valjda jedan od najgorih scenarija ikada (barem od filmova koje sam ja gledao), a da ne govorim konkretno u tom podžanru huliganstva, iskvarene mladeži, okrutnog sustava, bla bla bla. mislim da je ljudima film fora jer je s ovih prostora pa kao, ajde, oprostit ćemo mu nedostatke jer je balkanska kinematografija općenito u kurcu.

inače, nisu mi jasne uglavnom pozitivne kritike filma od ljudi s ovog foruma. mislio sam da je u meni problem ili da sam gledao nekakvu duplo skraćenu verziju filma, ali onda sam vidio andrejeve dojmove i laknulo mi je. :)
This is the Zodiac speaking.

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 03 Jun 2012, 11:03

Skontaj da je film pogledala mnogo ljudi od kojih su deca, bakice, teenageri i mnogi koji ne obraćaju pažnju na nedostatke, već uživaju u filmu kakav god on bio.

Josef K

Post by Josef K » 03 Jun 2012, 12:17

Andrej wrote:
Zadro wrote:
Pa i ne mora da znači da bi bio loš. Dobar producent je onaj koji ume da napravi dobar film ili dobru zaradu iako je film sranje/prosečan/odličan, a ovaj se neće obogatiti na nama koji smo gledali ovo čudo na jutjubetu dok su bioskopi bili prazni.
Mislio sam da je bio gledan i u kinima s obzirom na internet gledanost, ali ti to znaš bolje od mene.
Tu kad je u Europi puštan film, kino je bilo krcato. Barem na početku filma, dok se još svi nisu pokupili.

Andrej

Post by Andrej » 03 Jun 2012, 13:20

Koliko ja znam, nije nešto preterano gledan osim početne buke.

@Fräulein, ovo je trebao da predstavlja film teže tematike, koji se bavi dnom društva često upotrebaljavanim za sprovođenje prljave politike koja nema veze s onim što su tom istom dnu prodali kao životnu ideologiju. Ovde je to žestoka realnost od koje je u zadnjih osam godena goreo Beograd više puta. Problem je u tome što je bitan način na koji pristupaš ovom filmu. Podržavam to da ima ljudi kojima je zabavno i zanimljivo da gledaju neku nadrealnu i našminkanu verziju nacista, ali ako mi pumpaju mozak godinu dana o filmu koji će da "šokira" i otkrije istinu a isporuče ovo sranje koje je je na nivou ozbiljnosti meksičkih telenovela....screw you guys i'm going home!
Ali sad nevezano za faktor realnosti i jačine poruke - stvarno je brate krš od filma. Od scenarija do glume, režije, kamere, dinamike...
Kad odlučiš da praviš film u određenoj temi i pucaš na visoko, onda nikako ne smeš da zaboraviš na standarde koji su postavili prethodnici.
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 03 Jun 2012, 15:09

Meni je bio prosječan. Ima i gorih i boljih (takvih više).
Da sam ga proglasila nulom, zamjerivši mu cjelokupnu naivnost kojom obiluje i dječje stavljanje pouke, ne znam što bih onda trebala s polovicom američkih filmova koje sam pogledala u životu :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply