Što mi je izmamilo smješak danas?
-
filmofil
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
di si DOBIO to sve? inače, iz mog iskustva, što je roba skuplja, to mi je ružnija 
This is the Zodiac speaking.
- Ašow
Familija legenda.
Kako znaju da hejtam kad mi davaju pare uvijek tak pošalju robu pa da si "uzmem ono što mi je taman/odaberem ono što mi se sviđa".
Kako znaju da hejtam kad mi davaju pare uvijek tak pošalju robu pa da si "uzmem ono što mi je taman/odaberem ono što mi se sviđa".
- hitman_4
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svi- ... 18113.aspx
podržavam.drago mi je da će i članovi vlade prisustvovati povorci.nešto što je bilo nezamislivo prije 5-6 godina.baš veliki korak
podržavam.drago mi je da će i članovi vlade prisustvovati povorci.nešto što je bilo nezamislivo prije 5-6 godina.baš veliki korak

- john_constantine
danas upoznao curu s mojim starim, ajde, dobro je prošlo 
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- Asfodel
Jagode iz vrta svaki božji dan
Nekad im se pridruži i šlag.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
to ću i ja sutra + trešnjeAsfodel wrote:Jagode iz vrta svaki božji danNekad im se pridruži i šlag.

- Sammy
danas na TBF u Orahovicu 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- elrania
callac wrote:piva sa elraniom! fino smo se ispričale.. super joj je nova kosaa bit će još bolja
danas imam dan pozitivnih odnosa prema kosi, svi sam hvale. neki dan pak su se suzdržavali loših komentara.
doduše, zadro me čudno pogledao u prolazu pa možda i nije sve tak dobro danas
i rekli mi nekoliko puta dosad da su mislili da je mokra.
- Decadentor
- Josef K
Čudno sam te pogledao jer te nisam iste sekunde prepoznao.elrania wrote:callac wrote:piva sa elraniom! fino smo se ispričale.. super joj je nova kosaa bit će još bolja
danas imam dan pozitivnih odnosa prema kosi, svi sam hvale. neki dan pak su se suzdržavali loših komentara.
doduše, zadro me čudno pogledao u prolazu pa možda i nije sve tak dobro danas![]()
i rekli mi nekoliko puta dosad da su mislili da je mokra.ravno+kaj mi se takva prirodno užasno sjaji+malo brilijantina da je zagladi.
KOSA JE GENIJALNA!
- elrania
- Scarface
Spot za pismu Destined To Ruin. Neću se puno hvalit da ne ispadne ovo i ono, al spot je ispa p r e j e b e n. Idući vikend je promocija u lokalnom kafiću, nakon toga ide viral.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- Decadentor
oho ceka seScarface wrote:Spot za pismu Destined To Ruin. Neću se puno hvalit da ne ispadne ovo i ono, al spot je ispa p r e j e b e n. Idući vikend je promocija u lokalnom kafiću, nakon toga ide viral.