Anime

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Anime

Post by john_constantine » 28 Dec 2011, 06:00

Decadentor wrote:jel valja sto Ookami Kakushi i koja je razlika izedju "primjer" i "primjer(OVA)"
Kada je anime OVA, to znači da je do detalja vjerna mangi, bez filera (scena koje nema u mangi) i slično...
Michel puši karu.

majstoro

Post by majstoro » 19 Jan 2012, 22:10

Trenutno pratim par animea
Another - izasle tek 2 epizode,jedva cekam trecu
opis
SpoilerShow
26 years ago, in a third-year classroom of a middle school, there was a student named Misaki. As an honors student who was also good at sports, the charming girl was popular with her classmates. When she suddenly died, her classmates decided to carry on as if she was still alive until graduation. Then, in the spring of 1998, a boy named Sakakibara Kouichi transfers to that classroom, and he grows suspicious of the fearful atmosphere in that classroom. In particular, there is a beautiful, aloof girl named Mei Misaki who wears an eyepatch and is always alone drawing pictures.
Danshi Koukousei no Nichijou-prica prati 3 skolarca i dogadjaju im se potpuno random stvari,svaka epizoda ima po par prica,humoristicno :D

Mirai Nikki - Amano Yukiteru,djecak koji tesko nalazi prijatelje,uvijek sve sto vidi zapisuje u mobitel,to mu je kao dnevnik.Ima imaginarnog prijatelja Deus Ex Machinu koji je gospodar vremena i prostora koji zapocinje igru prezivljavanja.Amano sada u dnevniku pise njegova buducnost...kao i ostalima u igri prezivljavanja.Ovisno o njegovim akcijama,dnevnik se mjenja.Ko zadnji ostane ziv postaje gospodar ^^
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Feb 2012, 14:37

Hellsing ultimate izašao deveti nastavak u japanu, može se pogledati, ali zasada još nema titlova
I may be an idiot, but i am no fool.

maddjuro

Post by maddjuro » 25 Feb 2012, 18:33

izašao najnoviji nastavak hellsing ultimate, u kvaliteti 480, i suban je

Aryx

Post by Aryx » 29 May 2012, 16:07

Izasao je novi Berserk: the Golden age ....
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Decadentor

Post by Decadentor » 29 May 2012, 16:21

Aryx wrote:Izasao je novi Berserk: the Golden age ....
to film??
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 29 May 2012, 17:17

Decadentor wrote:
to film??
da, dugometražni animirani film. Samo su potpuno pokopali film jer je loša ekranizacija mange, jer dosta dijelova izrezano, pa se ne skuže motivi likova i slično, i tako dalje...
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 12 Jun 2012, 01:18

john_constantine wrote:
Decadentor wrote:
to film??
da, dugometražni animirani film. Samo su potpuno pokopali film jer je loša ekranizacija mange, jer dosta dijelova izrezano, pa se ne skuže motivi likova i slično, i tako dalje...
meni se cak svidjelo jer znam vec napamet taj "uvodni" dio pa mi je ok da idu samo po najvaznijim dogadajima :D

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jun 2012, 05:07

gledam naruto, potpuno sam zaražen tim animeom... :kokicarenje:

Chunin ispiti, Garra, Rock Lee, i sada ova nova ženska koja bi trebala biti Hokage, Tsunada ili kako god, cool lik. :mrgreen:
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 12 Jun 2012, 10:00

joj naruto, izgubio sam jedno ljeto zbog tog animea

Da se barem nije dogodilo :axe:

(barem sam preskaka fillere :lol: )

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Jun 2012, 16:01

john_constantine wrote:gledam naruto, potpuno sam zaražen tim animeom... :kokicarenje:

Chunin ispiti, Garra, Rock Lee, i sada ova nova ženska koja bi trebala biti Hokage, Tsunada ili kako god, cool lik. :mrgreen:
gledaj i one piece

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jun 2012, 17:26

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:gledam naruto, potpuno sam zaražen tim animeom... :kokicarenje:

gledaj i one piece
gledam, negdje poslije stote epizode, ali ide mi više na živce ta pustinja. Ne znam je li taj dio pun filera ili što, ali dosadni su više, tako da ću vjerojatno preskočiti na borbu s Krokodilom...
Ali Naruto mi je ipak jednostavno puno bolji nego one piece...
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 12 Jun 2012, 18:27

neznam, one piece mi je izmedju bleacha i naruta najbolji, istina t os pustinjom je malo dosadno ali cons fakat se isplati pogledati. ja se ni na jedan anime nisam zabavio i nasmijao kao na one piece. tek kada se prica zakomplicira ;)

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jun 2012, 18:48

Aryx wrote:neznam, one piece mi je izmedju bleacha i naruta najbolji, istina t os pustinjom je malo dosadno ali cons fakat se isplati pogledati. ja se ni na jedan anime nisam zabavio i nasmijao kao na one piece. tek kada se prica zakomplicira ;)
ma odličan mi je one piece, to da. Totalno otkačeni likovi, ima hrpa fora na koje sam se baš nasmijao, a tek emotivne scene... ono mjesto gdje prvi put susreću Choppera. Genijalna pojava, krepao sam kada ga Nami komentira. :mrgreen: Svaka njihova prošlost je baš ono izvrsna, naročito Sandijeva prošlost. Tek ona scena s onim krvoločnim zečevima, kada je mali branio svog oca od Luffya.

Samo baš ta pustinja nervira, Scorpion man i takvi... Samo čekam da konačnu napuste taj otok i krenu u nove pustolovine. Pogledao sam i skoro sve filmove One piece, osim prve radi loše kvalitete. Ma genijalni su. :mrgreen:

Ali vidio sam kasnije da su Nami povećali grudi, toliko da skaču svakih pet sekundi, što me malo iritira, ali ajde... :zubifale:

Tek ona epizoda za Chopperom i Robin na brodu, strgao sam se. :prayer:

A i Luffyjev brat Ace je preodličan lik, jedva čekam opet njegovu pojavu.
Last edited by john_constantine on 12 Jun 2012, 18:51, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Jun 2012, 18:48

Kakav je taj Bleach?
Michel puši karu.

Post Reply