Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
planet terror - koji prejebeni film.
Sto puta bolji od death proof. Gomila ludosti, krvavih scena, crni humor, otkačeni likovi, akcija, bruce willis, transformacije, glavni akcijski lik, ženska s mitraljezom umjesto noge.
Ali quentin tarantino uvijek mora sve uprskati, he. Makar taj dio za raspadajućem silovateljem je bilo baš predobro. A tek ono za zubima ili klincem, fuck. 
Michel puši karu.
- horkolerbus
- Betmen
rezidant evil: exstinšon
Ja sam naivcina na filmove koji imaju pricu slicnu igrici fallout, zemlja u post apokalipticnom svijetu, sve puno prasine, propucani znakovi i slicna sranja.
Film mi je ok, zna se odma sta ce se desiti na kraju, ali svejedno me je zabavio uz put
Nije jeben ko jedinica, ali bolji mi je od dvojke
Ja sam naivcina na filmove koji imaju pricu slicnu igrici fallout, zemlja u post apokalipticnom svijetu, sve puno prasine, propucani znakovi i slicna sranja.
Film mi je ok, zna se odma sta ce se desiti na kraju, ali svejedno me je zabavio uz put
- HorrorHR
- Site Admin
Creepozoids (1987)
http://www.horrorhr.com/creepozoids-1987/

Linnea Quigley + mutant bebe + jeftini Alieni + apokalipsa = ?
http://www.horrorhr.com/creepozoids-1987/

Linnea Quigley + mutant bebe + jeftini Alieni + apokalipsa = ?
- A$H
- horkolerbus
- john_constantine
Hm, ja bi rekao da je bolji od dvojke, ali lošiji od jedinice. Dizajn zombija je odlično napravljen, naročito hellraiser cura. ali sama radnja je pomalo dosadna i dosta naivna.Wendigo wrote:Return of the living Dead 3 - 4,5/5
najbolji od prva 3 definitivno (moram još 4. Necropolis i 5. Rave to the Grave pogledati).
Bloodrayne - lol, čak i nije toliko loše.
Michel puši karu.
- Wendigo
jedinicu nisam pogledao do kraja jer sam bio nešto nadrkan taj danjohn_constantine wrote:Hm, ja bi rekao da je bolji od dvojke, ali lošiji od jedinice. Dizajn zombija je odlično napravljen, naročito hellraiser cura. ali sama radnja je pomalo dosadna i dosta naivna.Wendigo wrote:Return of the living Dead 3 - 4,5/5
najbolji od prva 3 definitivno (moram još 4. Necropolis i 5. Rave to the Grave pogledati).
Bloodrayne - lol, čak i nije toliko loše.Akcijske krvave scene su jedino što valja u filmu iako su i krvave scene jednostavno blesave. Film je čak dobro počeo da bi na kraju postao sranje. Stupidan mi je dio kada bloodrayne nakon predstave završi u kavezu i već u idućoj sceni vani? a u sceni sna doznajemo što se dogodilo. I naivan dio sa prijateljicom, koja niti nema svrhe u filmu. A tek nelogičnosti. Ili nisam baš najbolje pratio, ali gdje je pokupila mačeve? gdje se uopće spominje riječ Rayne osim kada ju predstavljaju i zašto bi išla uopće ubijati vampire ako je ona sama vampir.
A tek dio kada dolazi do Kangana da bi mu dala srce? A nije imala nikakve šanse da se sama oslobodi. Likovi su totalno nerazrađeni i nezanimljivi, naročito iritatna michelle rodriguez koja je i više nego bezveze. A tek scena seksa, lol, nešto najgluplje nisam vidio.
A tek hrpa glumaca koji se samo sramote.
Čak je i najgora ekranizacija igre koja niti nema veze s igrom, osim ukradenih likova i par sitnica. Čak joj niti oštrice nisu pričvršćene za ruke kao u igri.
-
Unreal
Masters of Horror:Incident On And Off A Mountain Road- ovo je prvi put da gledam jednu od Masters of Horror epizoda, no BTW. Priča mi se dopala makar je kopirana i radnja se dosta brzo miče. Režija je solidna,sviđa mi se što redatelj nije dok je bila scena bušenja prikazao scenu na ekran nego više ostavio mašti(to sigurno neki današnji redatelj ne bi napravio). Glupe su mi malo reakcije herojine, poput kada blizu one šupčage vidi monstera da vuče ženu za kosu ,pa se onda samo onesvjesti.Kraj mi se isto nekak ne dopada,šteta je što su ubili Buddy fora mi je nekak bio lik.
Zabavna epizoda,ali ništa osobito nadam se da ima boljih.
Ocjena 3.5/5
Zabavna epizoda,ali ništa osobito nadam se da ima boljih.
Ocjena 3.5/5
- horkolerbus
-
Unreal
Masters of Horror:Homecoming-e ovo je odlična epizoda. Cool i dobra ideja,odlična režija,solidan humor i zombiji koji glasaju protiv prljavih političara zbog kojih su završili raskomadani.
Jedino mi malo smeta izgled nekih zombija koji su pomalo zelenkasti ili plavkasti. Razgovori ,priča i likovi su dobri pa mi nije bilo dosadno,ali ipak bi preferirao da je bio malo više scena napada zombija. No kako god dosta zabavna i fora epizoda. Puno bolja mi je od Incident On And Off A Mountain Road.
Ocjena 5/5
Sljedeće mi je u planu Dance of the Dead od Tobe Hooper
Ocjena 5/5
Sljedeće mi je u planu Dance of the Dead od Tobe Hooper