Koji ste horror zadnji gledali?
- DeadDispatcher90
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
"Brzi i žestoki"... Blagi bože, sama pomisao da postoje ljudi sposobni da slože ovakvo smeće plaši me više od bilo kakvog horrora.
Revenge solves everything
- Josef K
Mene to ne plaši, ima i gorih.DeadDispatcher90 wrote:"Brzi i žestoki"... Blagi bože, sama pomisao da postoje ljudi sposobni da slože ovakvo smeće plaši me više od bilo kakvog horrora.
Plaši me pomisao na to da postoji velika količina ljudi koja uživa u tome.
- Michel
The Entity - ok, film je razočaravajuć, i prosječan i prerazvučen i strašan. Da, i oni nešto lošiji horor mogu biti strašni. Smiješne su mi pojedine reakcije. Ova glavna glumica kaže prijateljici stvarno u nekim trenucima gluma je loša. Previše fantastike za moj ukus u jedan ghost horor. Shvaćam zašto ga uspoređuju sa Poltergeistom jer i u njemu ima fantastike. Kasnije sam tek saznao na kraju filma da je KAO po istinitm događajima, malo istražim kad vidim da se zbilja digla buka oko tog slučaja i da je dosta stvari zabilježeno. I da, strašan je. Ima stvarno par jezovitih scena, poput one kad joj muž otiđe u kupaonicu još ova kiša i vjetar, ja u mračnoj sobi, vrata svako malo škripe
jezovito, barem nešto. 6/10
SpoilerShow
"silovana sam", a ova reagira kao da je rekla da je boli zub

SpoilerShow
i kad se vrati, vidi nju golu na krevetu, pokušava ispustiti glas, po grudima joj se vidi otisci prstiju.

"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- metallicat
sup, javicbv wrote:E druze hvala puno,uskladjeno.![]()
Sad na gledanje

- popayy
Manchester City - Queens Park Rangers 3:2 ( 13.05.2012. )

- hitman_4
popayy wrote:Manchester City - Queens Park Rangers 3:2 ( 13.05.2012. )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SpoilerShow
strava,stream mi prestao raditi u 89 minuti
tak da nisam "uživo" vidio ludilo.a ono šta reći,ne znam u kakvom su odnosu man i rangersi,nekako mi se ćini da bi obranili 2:2,da je kojim slučajem bolton pobijedio 2:1 

-
The Divide (2011) - tko se voli osjećat usrano nakon filma neka gleda, tko ne, neka ne gleda
6/10

It's in your nature to destroy yourselves...
- hitman_4
The Divide (2011) - dosta dobar i težak film(nije za svačije živce,jer dosta iscrpljuje,baš kao i frontiers).film je skroz mračan i depresivan,80% likova u filmu izaziva gađenje i tjeskobu kod gledatelja.ideja mi se sviđa,gluma u nekim trenutcima zna biti loša(valjda zbog slabog scenarija),no sve u svemu zaslužuje prolaznu ocjenu.laku noć
7.9/10

7.9/10

- Liske
The Last Lovecraft: The Relic of Cthulhu 6/10
Dajem mu prolaznu ocjenu jer sam Lovecraftov fan, film je kao komedija horor ima gore momenata itd. film i nije nesto posebno al dakako da je gledljiv
Dajem mu prolaznu ocjenu jer sam Lovecraftov fan, film je kao komedija horor ima gore momenata itd. film i nije nesto posebno al dakako da je gledljiv
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- Victor Crowley
Demons. Kao i uvijek dobar.
- jigsaw
Candyman (1992) - 4/5, moje drugo gledanje nakon otprilike 12 godina...jako dobar, sa jakom atmosferom, odličan soundtrack, dobra gluma, solidan antagonist koji je zasluženo postao popularan sa klasičnim scenama kod ogledala.
- boyko
The Innkeepers (2011) - predvidljiv al nea veze. stari hoteli i duhovi uvijek dobro prolaze.
uspel sam se čak naježit na par scena. jedino malo predugo traje pa se na momente izgubi napetost.
7,5/10
uspel sam se čak naježit na par scena. jedino malo predugo traje pa se na momente izgubi napetost.
7,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- hitman_4
- Victor Crowley
Demons 2, i dalje dobar.
- Liske
Midnight Meat Train 8/10
Sjecam se ovog filma prije koju godinu, prekinuo sam nakon uvodne scene jer sam mislio da je u pitanju neka bedastoca, medjutim procitam juce da je film baziran na Barkerovoj knjizi i odmah se bacim na dwnld i nisam pozalio ! Dakako ima malo bedastoca sa CGI-em ali ne zamjeram uopste film je sjajan !
La Hora Fria aka The Dark Hour
Ne znam kako ocjeniti ovaj spanski sf/horror film je totalno cudno uradjen prodje film u sekundi bez mnogo akcije pokojim horor elementima a opet nije dosadan. Kraj me je posebno iznenadio.
Sjecam se ovog filma prije koju godinu, prekinuo sam nakon uvodne scene jer sam mislio da je u pitanju neka bedastoca, medjutim procitam juce da je film baziran na Barkerovoj knjizi i odmah se bacim na dwnld i nisam pozalio ! Dakako ima malo bedastoca sa CGI-em ali ne zamjeram uopste film je sjajan !
La Hora Fria aka The Dark Hour
Ne znam kako ocjeniti ovaj spanski sf/horror film je totalno cudno uradjen prodje film u sekundi bez mnogo akcije pokojim horor elementima a opet nije dosadan. Kraj me je posebno iznenadio.
"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-