Zakon o osobnoj iskaznici, čl. 5 ((...) 3. je oštećena ili iz bilo kojega drugog razloga ne služi svrsi.) i čl. 24 (Novčanom kaznom od 3.000,00 do 4.500,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba:1. koja se služi osobnom iskaznicom kojom se ne smije služiti (članak 5. stavak 1.) (...)) - iako se stavak 1. čl 5. odnosi na promjenu osobnih podataka, koliko znam uzimaju tu odredbu kao temelj za kaznu.GreenHornet wrote:zna li netko kolika je kazna za ostecenu osobnu;legitimirali me u subotu...
Last Post Wins !!!11one
-
Re: Last Post Wins !!!11one
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.
- Ašow
Pa znam, toliko sam ju i platioAlastorus wrote:Bilo je 100, mislim da su digli u zadnjih par mjeseci.

Konj, ne bi ju ni platio da se nisam derao na idiota koji me legitimirao ispred zgrade dok sam sjedio i pušio.
Ono, izađem van u 2 ujutro zapaliti, reko aj idem se malo prošetati pa ću nastaviti sa učenjem i naravno, zašto ne bi na budalu naletio.
argh
-
aha,radije cu odlezati tu kaznu...Gosp. wrote:Zakon o osobnoj iskaznici, čl. 5 ((...) 3. je oštećena ili iz bilo kojega drugog razloga ne služi svrsi.) i čl. 24 (Novčanom kaznom od 3.000,00 do 4.500,00 kuna kaznit će se za prekršaj osoba:1. koja se služi osobnom iskaznicom kojom se ne smije služiti (članak 5. stavak 1.) (...)) - iako se stavak 1. čl 5. odnosi na promjenu osobnih podataka, koliko znam uzimaju tu odredbu kao temelj za kaznu.GreenHornet wrote:zna li netko kolika je kazna za ostecenu osobnu;legitimirali me u subotu...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Sammy
Sammy wrote:večer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Danas na kampiranje na sljeme. Zanimljivo bude vrijeme po noći. 

- john_constantine
Čime će se sve baviti...

Kaže da se ne srami dojiti u javnosti... Ok, nemam ništa protiv dojenja, ali mislim da dojenje četvorogodišnjeg dječaka u gradu ne samo nemoralno, nego i bolesno. Kao da gledaš incest u javnosti.

Kaže da se ne srami dojiti u javnosti... Ok, nemam ništa protiv dojenja, ali mislim da dojenje četvorogodišnjeg dječaka u gradu ne samo nemoralno, nego i bolesno. Kao da gledaš incest u javnosti.

Michel puši karu.
- alecto
bome. ja trčim sutra brdsku trku sljeme, sve me strah kak će me gss morat pokupit negdjeGhrall1 wrote:Danas na kampiranje na sljeme. Zanimljivo bude vrijeme po noći.
we are such stuff as dreams are made on
- Wendigo
a ja sutra trebam s biciklom gore, prvi put u životu. 
sve se bojim da će to propasti zbog kiše.

- john_constantine
sutra su ionako najavili kišu cijeli dan, a i kod mene je prije pola sata počelo padati.
Michel puši karu.
- alecto
po cesti?Wendigo wrote:a ja sutra trebam s biciklom gore, prvi put u životu.
ma ne smeta kiša

we are such stuff as dreams are made on
- Wendigo
ne, u planu je da idemo po stazi (markuševački makadam) do hunjke.alecto wrote:po cesti?Wendigo wrote:a ja sutra trebam s biciklom gore, prvi put u životu.
ma ne smeta kiša
- Aryx
tko ide sve ?Wendigo wrote:ne, u planu je da idemo po stazi (markuševački makadam) do hunjke.alecto wrote:po cesti?Wendigo wrote:a ja sutra trebam s biciklom gore, prvi put u životu.
ma ne smeta kiša
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
ja i još dvojica, ne poznaš ih.
- john_constantine
- Andrej
Znači kakav crni CSI Miami i takve slične pizdarije.....Nema, to kad dohvati slučaj srpska policija, ni 10 Džek Trboseka ne može da utekne ruci pravde!!!!!
Naime...Juče nađen čovek u stanu, zavezan konopcem za stolicu sa sve lisicama na rukama i nogama i zavezanom plastičnom kesom na glavi.
Rezultat istrage - samoubistvo!!!!
Nova pravna terminologija za slične slučajeve po ulicama grada će biti - samoubistvo iz zasede!
Naime...Juče nađen čovek u stanu, zavezan konopcem za stolicu sa sve lisicama na rukama i nogama i zavezanom plastičnom kesom na glavi.
Rezultat istrage - samoubistvo!!!!

Nova pravna terminologija za slične slučajeve po ulicama grada će biti - samoubistvo iz zasede!
SpoilerShow
Eat your heart out noob!!!!

We're all mad here...