EDIT: hvala, olio

Onda super, ja ovo jedva čekam pogledat. Možda idući tjedan ako uhvatim vremena

ma john c rilley je uvijek dobar.moram od njega da pogledam napokon cyrus..Michel wrote:Terri - film dosta prošao nezapaženo, shvaćam zašto, ali meni se jako svidio. Radnja je jednostavna. Debeli učenik koji ima problema u školi i brine se o bolesnom ujku. Iako sam mislio kako će film biti tipično bully zlostavljanje, ali o tome uopće nije riječ. SUper mi je njihov direktori onaj blesavi klinac ČED
![]()
zanimljiv, zabavan film. 8/10
Cyrus nisam gledao, bilježimdr mladjo wrote:ma john c rilley je uvijek dobar.moram od njega da pogledam napokon cyrus..Michel wrote:Terri - film dosta prošao nezapaženo, shvaćam zašto, ali meni se jako svidio. Radnja je jednostavna. Debeli učenik koji ima problema u školi i brine se o bolesnom ujku. Iako sam mislio kako će film biti tipično bully zlostavljanje, ali o tome uopće nije riječ. SUper mi je njihov direktori onaj blesavi klinac ČED
![]()
zanimljiv, zabavan film. 8/10
Public Speaking (2010)-dokumentarac od fran lebowitz,piscu,javnom govorniku,njenon životu u NY ..
Conan O'Brien Can't Stop (2011)-dokumentarac koji je nastao u vrijeme kad je conan napustio nbc a nije mogao nastupat na tv i netu pa je odradio koncertnu turneju sa svojom ekipom
Chronicle (2012)-sve ono što sam očekivao iz trailera.nepotrebno popljuvan..
ma s njim,william h macey,steve buscemy ne možeš pogriješit.lijepo je kad im dadnu pokoju glavnu uloguMichel wrote:
Prije Terria sam ga vidio u stepbrothersima, on i Ferell![]()
sve ovisi od škole do škole.ako ne vrijeđa nekoga sve je skoro dopušteno.a forsira se kako bi se uvidjelo njegovo razmišljanje,gubitak volje za socijalizacijom,njegova vrsta depresije..Terri(2011) - dosta dosadan i rastegnut film.ima par obećavajućih scena/dijaloga.ono što upada u oći tokom cijelog filma je pidžama tj. njeno forsiranje(ne znam da li je uopće dopušteno doći u školu tako odjeven) baš me živcirala,al eto svašta mene živcir
The Lincoln Lawyer - i meni je bio dobar i zabavan a što se tiče Dazed and Confused mogu samo rećiMichel wrote:Danas pogledao tri sjajna filma![]()
The Lincoln Lawyer - film iz 2011. godine, prošao nezapaženo kod kritike. Radi se o cool odvjetniku kojeg glumi totalno cool Matthew McConaughey (Dazed and Confused) koji je na neki način korumpiran. Vozi se u Lincolnu po L.A.-u i rješava slučajeve sve dok ne dođe do glavno slučaja u karijeri i tada pratimo taj slučaj cijelo vrijeme. Vrhunski napravljeno jer ima par dobrih twistova za koje znamo, ali za koje ne zna jedan lik. Odlična gluma, na trenutke vrlo zabavan, malo predugačak. 8.5/10