Koje serije trenutno pratite?
- boyko
Re: Koje serije trenutno pratite?
trenutno samo Game of Thrones.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- metallicat
nema na čemuAsfodel wrote:Homeland.
Planirala sam ju skinuti i prije, ali zaboravila. Vi ste me sjetili obnavljanjem topica![]()
Pilot napaljujuć, nastavljem dalje
javi dojmove

-
Wheel Smith
jesam ja jedini kojemu se uopće ne sviđa game of thrones serija?
:supz: :supz:
- Josef K
Ja ih dosta znam koji ju odbijaju gledat. Oni hardcore fanoviWheel Smith wrote:jesam ja jedini kojemu se uopće ne sviđa game of thrones serija?
- elrania
psychoville nastavljam, seinfeld povremeno repriziram i mogla bih vidjet kakav je hell on wheels
- Aryx
prva sezona ili ? druga mi je naspram prve sezone totalno bezveze, ni humor nije nesto... Prva je nesto najbolje sto sam ikada gledao. Toliko sam se nasmijao i zabavio, pogotovo na 4 ep. gdje su mama i sinelrania wrote:psychoville nastavljam, seinfeld povremeno repriziram i mogla bih vidjet kakav je hell on wheels
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- metallicat
ajd javi kad počneš falling skies, pa mi mogle skupa, da komentiramo i tocallac wrote:Počela danas i Person of Interst te skinula Awake, Falling Skies i Downton Abbey

- elrania
4. je genijalna!! ja sam se strgala u prvoj sekundi kad sam skužila koji spoof rade od the ropeAryx wrote:prva sezona ili ? druga mi je naspram prve sezone totalno bezveze, ni humor nije nesto... Prva je nesto najbolje sto sam ikada gledao. Toliko sam se nasmijao i zabavio, pogotovo na 4 ep. gdje su mama i sinelrania wrote:psychoville nastavljam, seinfeld povremeno repriziram i mogla bih vidjet kakav je hell on wheels
nastavljam 1.
- john_constantine
eh, završila se peta sezona two and half men, i sada nastavljaju opet od prve sezone...
Totalno smeće od televizije. I sada sam izgubio volju za gledanjem Modern family. Tko će dočekati taj termin...
Totalno smeće od televizije. I sada sam izgubio volju za gledanjem Modern family. Tko će dočekati taj termin...
Michel puši karu.
- Michel
Jel dobra ta Modern Family? Čuo sam samo pohvale, ali zanime me kakav je humor? Jel tipično bacanje fora iz scene u scenu ili ima nešto i inteligencije u svemu tome?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- elrania
sasvim slučajno sam počela Garth Marenghi's Darkplace
isuse!

isuse!
- maddjuro
Battlestar galacticu; a uskoro planirm pogledat i četvrtu sezonu serije "beeing human" četvrta sezona večeras završava
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Nema smijeha u pozadini, i naravno, kao u serijama, članovi padaju u probleme i onda se na kraju svake epizode izvuku iz njih. Komedija situacije. Ali baš dobar opuštajući humor, ne kao friends i slične serije.Michel wrote:Jel dobra ta Modern Family? Čuo sam samo pohvale, ali zanime me kakav je humor? Jel tipično bacanje fora iz scene u scenu ili ima nešto i inteligencije u svemu tome?
Michel puši karu.
-
cbv
U jebote sto ima topica na sve strane!