I da, glumi onaj debilni lik iz one trash serije Supernatural ili kako već. LOŠEEEEEEE
Koji ste horror zadnji gledali?
- Michel
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Friday the 13th (2009) - ma ovo je najgori u serijalu. I to ne zato što volim starije ili što je remake već zbilja ima toliko glupih scena, nevjerojatno GLUPIH. Takve scene stariji petkovi nisu imali. Bilo je naravno klišeja, ali ovaj remake je stvarno prevršio svaku mjeru. Onaj kinez otiđe u šupu koja je udaljena sto metara od kuće pa ide crnac da ga provjeri iako zna da je vani ubojica. A Jason je svugdje. Jason ima zarobljenika
daj me nemoj jebat. Jason nema i nikad neće imati zarobljenika. Jason ubija, to je ono što on radi i što će uvijek raditi. Ne priznajem ovo sranje, nikako 1/10
I da, glumi onaj debilni lik iz one trash serije Supernatural ili kako već. LOŠEEEEEEE
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Victor Crowley
Ha, a meni je taj remake možda najbolji ikad napravljen a nije ni meni ništa posebno
Ja sam sinoć pogledao Madman Marz, ma koja filmčina
Ono, nije neka gluma, dosta glupih scena i dvije najružnije glumice koje sam vidio u životu ali film ima jebenu atmosferu i slasher je i radnja je u kampu. Pa treba li nešto bolje? Za mene ne, na takve filmove se uvijek odvalim. Inače, pjesma o madmanu mi je bila vrh. 
Ja sam sinoć pogledao Madman Marz, ma koja filmčina
- Josef K
Remake nije dio serijala.
-
filmofil
dobro, gospon redatelj i filmski teoretičar -.-Zadro wrote:Remake nije dio serijala.
inače, slažem se da je taj remake najveće govno ikada...nije uopće uhvatio esenciju serijala (pun intended) i jason mi je tamo u najbezveznijem izdanju...još u freddy vs jason je jason bio nekako smiješan, ali je to sve barem ispalo šarmantno i zabavno
This is the Zodiac speaking.
- Malteras
Ginger Snaps (2000)- Carrie, al sa vukodlacima. Nije lose, mada mi se cini da traje duze nego sto je potrebno (il je do toga sto sam ga gledao skoro do tri nocas, pa su mi se oci sklapale zadnjih petnaestak minuta)... Ocjena 6/10
- Michel
The Killing Room - solidan psihološki horor o tajnom i stvarnom eksperiment MKULTRA http://en.wikipedia.org/wiki/Project_MKULTRA znači, nije tajna da je američka vlada radila eksperimente nad svojim ljudima od različitih droga do mučenja. Baš bolesno. Film počinje tako što upoznajemo četvero kandidata koji pristaju da budu pokusnu kunići, ali ništa o tome ne znaju. Oko dvadesete minute dolazi najbolja scena i baš ono, čista ŠOK scena iz vedra neba
i onda počinje preživljanje. Ovako zvuči sve to odlično, ali poslije te scene film je naglo opao i stvarno sam očekivao više, ali to nisam dobio. Kraj je u najmanju ruku debilan. Baš bezveze nekako, ali dobro. Zanimljiv je, ali ne nudi nšta specijalno 6.5/10
- metallicat
ćeš i ostale djelove gledat?Malteras wrote:Ginger Snaps (2000)- Carrie, al sa vukodlacima. Nije lose, mada mi se cini da traje duze nego sto je potrebno (il je do toga sto sam ga gledao skoro do tri nocas, pa su mi se oci sklapale zadnjih petnaestak minuta)... Ocjena6/10
ot: the divide 8/10

- Malteras
Znaci, ima ih jos?:) Valjaju li sta?
- john_constantine
drugi dio je prilično zabavan iako ima blesavu završnicu + masovno žensko masturbiranje.Malteras wrote:Znaci, ima ih jos?:) Valjaju li sta?
Michel puši karu.
- metallicat
tako nekako. prvi mi je najbolji, ostala dva eto reda radi da se pogleda, niš specijalno. osim ono što sam već par puta ponovila, sexy lik u 3.john_constantine wrote:drugi dio je prilično zabavan iako ima blesavu završnicu + masovno žensko masturbiranje.Malteras wrote:Znaci, ima ih jos?:) Valjaju li sta?A treći nastavak je prequel, više ono kao Vučje bratstvo. Solidna zabava s dozom akcije.

- Wendigo
the omen (1976)
klasik - 4/5
večeras ću možda drugi dio pogledati.
klasik - 4/5
večeras ću možda drugi dio pogledati.
- Michel
Prvi odličan, drugi jako dobar 
- Wendigo
Istina, ali mislim da necu nastavljati dalje.. Cini mi se da se recept ponavlja i da daljnji nastavci ne nude nista novo i inovativno, a to mi se ne svida.
- jigsaw
Treći mi je nepotreban nastavak, a četvrti se nigdje ni ne uklapa tako da se može i preskočiti
- Malteras
Masovno zensko masturbiranje- zanimljivo:) Ako ne budem imao sta pametnije gledati, mozda i to dodje na red...john_constantine wrote:drugi dio je prilično zabavan iako ima blesavu završnicu + masovno žensko masturbiranje.Malteras wrote:Znaci, ima ih jos?:) Valjaju li sta?A treći nastavak je prequel, više ono kao Vučje bratstvo. Solidna zabava s dozom akcije.