Ne bih rekla, kakvih je razdoblja bilo - ovo je sasvim ok za gornju aktivnostjigsaw wrote:Previše smo se nakotili u ovaj Potpuni offtopic, zapustili smo ostatak foruma...

@Alastorus - nebesa

Ne bih rekla, kakvih je razdoblja bilo - ovo je sasvim ok za gornju aktivnostjigsaw wrote:Previše smo se nakotili u ovaj Potpuni offtopic, zapustili smo ostatak foruma...
Eto bar znas da citas zdravo stivoAlastorus wrote:Vidjeh da se nekaj deralo na last.fm-u, ja nemrem zaspat, opet visim na /x/-u i tražim creepypaste da si nahranim mozak prije nego što se onesvijestim od umora, po običaju.Ja samo WoY derem zadnje vrijeme, nemrem ih izbacit iz glave, stalno mi se mota cijela diskografija po bulji.
Ae, nek sjest će i ona sad.
Awakening procito i megusto, zrcalo uma nisam ni pokuso (jos)...u ostalo sam neupucen, ali sam rokajAlastorus wrote:Ma nastavljam Awakening, imaš prvo poglavlje u čitaonici, pa pokušavam bar jedno novo poglavlje napisat.
Zrcalo Uma još nisam dovršio, treba mi dostojan kraj, Somnium Phobos je gotov sa izmijenjenim krajem, Osmijeh u tišini neće dirat, on je ispao okej, trebala bi se nešto objavit uskoro i tak to, još završavam ovaj roman koji je sad već prešao dobrih 900 stranica ( Alternativna povijest od 0 A.C.) i tak to.
Mene drzi 2 dana i to je toAlastorus wrote:Sve su ti na forumu, da treba se rokat, imam još toliko zamisli samo mi treba ta iskra inspiracije, a onda se po običaju zatvaram u sobu i ne izlazim tjedan dana dok inspiracija ne splasne, rokne me par puta godišnje al kad rokne, onda je žestoko
Bit će uskoro i novih stvari