Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
popayy

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by popayy » 29 Mar 2012, 22:32

elrania wrote:Botched (2007) - koji mindfuck :lol:
Aha totalno. i ja ga sinoć pogledao. skroz je fora. I Boris definitivno najupečatljivija stvar u filmu.

Michel

Post by Michel » 30 Mar 2012, 01:32

La habitación del niño (2006) - e ovaj je već bolji od onog prvog. Ima odličan twist zadnjih dvadesetak minuta. Jeziv u par scena. Nije toliko atmosferičan kao prvi, ali je bolji jer nema toliko glupavih scena 7.5/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 30 Mar 2012, 10:30

The Woman in Black (2012)

Dobar film, fina radnja. 8/10 bi bila moja ocjena. U filmu mi je
SpoilerShow
smiješno bilo kako je on onako lakao našao grob a prije njega drugi ga tražili i nisu našli i kraj mi se nije svidio.

xEdgex

Post by xEdgex » 31 Mar 2012, 01:48

Three... Extremes (2004) - Ne znam; sve tri price su mi bile super; ni sekunde me nisu smorile dok sam ih gledao ( vjerovatno zato jer sam navikao na dvosatne Azijske filmove sa jednom jedinom radnjom, a ovdje ih imamo tri ). No iskreno i nisu ostavile neki preveliki dojam na mene. Probat cu ovih dana sa drugim dijelom, mozda bolje prodje. :evil:
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

popayy

Post by popayy » 31 Mar 2012, 12:55

xEdgex wrote:Three... Extremes (2004) - Ne znam; sve tri price su mi bile super; ni sekunde me nisu smorile dok sam ih gledao ( vjerovatno zato jer sam navikao na dvosatne Azijske filmove sa jednom jedinom radnjom, a ovdje ih imamo tri ). No iskreno i nisu ostavile neki preveliki dojam na mene. Probat cu ovih dana sa drugim dijelom, mozda bolje prodje. :evil:
Meni je skroz dobar bio, možda je samo prva priča malo razvučena i teža za prokužiti. Ostale dvije su lude, posebno Parkova zadnja. Ni ja nisam pogledao nastavak alindefinitivno hoću.
Ako nisi pogledaj 4bia: http://www.imdb.com/title/tt1292575/. Totalno fora tajlandski horor omnibus.

xEdgex

Post by xEdgex » 31 Mar 2012, 23:46

popayy wrote:
xEdgex wrote:Three... Extremes (2004) - Ne znam; sve tri price su mi bile super; ni sekunde me nisu smorile dok sam ih gledao ( vjerovatno zato jer sam navikao na dvosatne Azijske filmove sa jednom jedinom radnjom, a ovdje ih imamo tri ). No iskreno i nisu ostavile neki preveliki dojam na mene. Probat cu ovih dana sa drugim dijelom, mozda bolje prodje. :evil:
Meni je skroz dobar bio, možda je samo prva priča malo razvučena i teža za prokužiti. Ostale dvije su lude, posebno Parkova zadnja. Ni ja nisam pogledao nastavak alindefinitivno hoću.
Ako nisi pogledaj 4bia: http://www.imdb.com/title/tt1292575/. Totalno fora tajlandski horor omnibus.
Hvala lijepo na preporuci ! Upravo zavrsio; druga prica je fula teska ali su zato ove ostale zakon.
Zadnja mi je za KLASU bolja od ostatka. Vidim da je lik koji je radio ovu epizodu radio i Shutter, koji mi se takodjer jako svidio.
SpoilerShow
Od pocetka do kraja je bio odredjeni osjecaj neugode prisutan. Zatim klaustrofobija i maksimalno iskoristen onaj mali prostor; zvukovi povracanja; negativac... BEZ FULE !
Skinuo sam i drugi dio, Phobia 2 ; volio bih da
SpoilerShow
ne budu sve price vezane za osvetoljubive duhove :mrgreen:
EDIT: Odgledana i dvica. Puno bolje i ozbiljnije price !
SpoilerShow
Lik koji je u prvom dijelu usrao epizodu je sada uradio i vise nego solidnu. Zatim, Parkpoom Wongpoom i Banjong Pisanthanakun (inace obojica Shutter/Alone) su opet uradili 2 super price. Ovaj put mi je bolja bila zadnja (Banjong Pisanthanakun) , sa istim geek likovima iz prvog dijela (mislim na 4bia i pricu o kamperima) i manje vise slicnom komičnom radnjom sa pun kurac referenci na njihova dva horror filma, i opcenito twistove u hororima :supz: . Treca epizoda je prekinula niz osvjetoljubivih duhova ! 8)
Last edited by xEdgex on 02 Apr 2012, 01:22, edited 2 times in total.
" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "

hitman_4

Post by hitman_4 » 01 Apr 2012, 06:47

Eden Lake (2008) - usprkos par besmislenih/naivnih odluka glavnih aktera,još uvijek odličan film.

u nedostatku originalnih i dobrih horrora :( moram reprizirati stare.

9/10
Image

Image

Image

skitkid

Post by skitkid » 01 Apr 2012, 20:19

pogledal BOTCHED. malo me razočaral. mislil sam da će brže ić akcija! :D

jeba

Post by jeba » 02 Apr 2012, 09:45

The woman in black -dosta dobro, iako nisam imao ništa niti protiv originala

klompa

Post by klompa » 02 Apr 2012, 10:06

Mientras Duermes

skroz ok filmić.španjolci imaju smisla

Michel

Post by Michel » 02 Apr 2012, 20:19

The Christmas Tale - onaj španjolski. Sranje od filma. Najviše sam očekivao od ovog nastavka, ali to nije ni tipičan slasher. Djeca koja su prepametna i jednostavno mi ne pašu ovome filmu. Nema ni atmosfere, a horor bez atmosfere je akcija bez akcije, jel. Bzvz 2/10
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

filmofil

Post by filmofil » 02 Apr 2012, 20:29

friday the 13th, friday the 13th part II, friday the 13th part III

mali povratak u djetinjstvo i maraton najdraža mi 3 dijela serijala, still good as ever :axe:

moram priznat da je, osim zabave, još i danas prisutna jeza kod mene na nekim scenama, baš su bile neugodne za gledat...te neke sitnice koje rade razliku između dobrog i lošeg horora...sad mi pada na pamet kako je dobro snimljen kraj 2. dijela kada ginny (zadnja preživjela) trči u jasonov shack usred šume i pokušava pobjeći od njega...kamera snima iznutra i desno u kadru je uplašena ginny, a lijevo u kadru je mali prozor te daščare kroz koji na kratko vidimo jasonovu glavu (tj glavu omotanu vrećom) kako protrčava prema daščari...fucking creeps me out

a da ne govorim o samom kraju sva 3 dijela, kao da su svi pokušali nadmašit prethodnog...lijepa muzika u pozadini i onda odjednom kaos od kojeg serem u gaće i znam šta se priprema, al svejedno ostanem ukočen
This is the Zodiac speaking.

popayy

Post by popayy » 03 Apr 2012, 16:18

The Texas Chainsaw Massacre - The Beginning (2006)
Što reći, remakea se baš i ne sjećam ali mislim kako su u istom rangu. Iako nije loše ( fora gore scene, fora Leatherface ) sve je blago dosadnjikavo. U globalu - meh.

jigsaw

Post by jigsaw » 04 Apr 2012, 14:19

The Burning (1981) - 4/5, baš sam se dobro zabavio gledajući ovaj klasični 80's slasher, jeeedina mana je to što su neke scene pomalo razvučene, ili neki brzi pokreti kamere u akcijskim scenama...sve ostalo je poslastica za ljubitelje killer filmova.

popayy

Post by popayy » 04 Apr 2012, 19:19

Phobia 2 ( 2009 ) - odlučio pogledati i malo sam razočaran jer je slabiji od prvog nastavka.
5 segmenata, od toga 2 bezveze, 2 ok i jedan ( završni ) preodličan. Jedinica dosta bolja ali pogledajte ovo bar radi te zadnje priče.

Post Reply