ZOMBIE RECRUITS
- jigsaw
Jeste li osjetili neku hladnoću kada ste ušli unutra? Kao nagli pad temperature? Ima li duhova?Djuro20 wrote:bio sam kod brestovca danas, i to bi bila super lokacija za snimanje horrora. Skoro su sve sobe upotrebljive u tgradi, neke nissu jer je pod slab, pa je bolje ne ulazit u njih.Ima mračan podrum, prizemlje, 2 kata i krov. stavio sam par slika da pogledate. Do te bolnice se može doć praktički s autom,i to po asfaltiranoj cesti. Jedino je zeznuto što bi trebalo malo stepenice raščistit, per su prekrivene zemljom.
evo par slika da steknete neki dojam:
- john_constantine
- Dragonrage
Jebeno izgleda...thanks duroDjuro20 wrote:bio sam kod brestovca danas, i to bi bila super lokacija za snimanje horrora. Skoro su sve sobe upotrebljive u tgradi, neke nissu jer je pod slab, pa je bolje ne ulazit u njih.Ima mračan podrum, prizemlje, 2 kata i krov. stavio sam par slika da pogledate. Do te bolnice se može doć praktički s autom,i to po asfaltiranoj cesti. Jedino je zeznuto što bi trebalo malo stepenice raščistit, per su prekrivene zemljom.
evo par slika da steknete neki dojam:
Ovo je definitivno ta lokacija, a ako je još i tako pristupačna kao što kažeš...odlično!!!
Moram ja jedan dan otići gore. Se može gore tamo preko Zvijezde?
- maddjuro
- Dragonrage
A dobro...budem valjda našao nekako. Bez brige...pripazit ćemo...treba prije provjeriti sve prostorije...da se vidi u kojima se može snimati a u kojima ne...Djuro20 wrote:nisam siguran mi smo pješačili, al to se ide onom cestom kojom bi i inače šao na vrh s autom, i tamo pred kraj pupa imaš dio di se skrene i brklja je, tamo parkiraju "mladi po noći". al sam pazi jr neke soe imaju slabe podove.
Hvala još jednom
- Dragonrage
- john_constantine
- Donnie Darko
- john_constantine
- Dragonrage
Eh teško je reći...iako sam ja imao u planu već početi sa snimanjem, na žalost priča još nije gotova...a i kad ona bude gotova treba prvo napraviti pripreme...okupiti ekipu, nabaviti opremu, nabaviti storyboard, nabaviti rekvizite i tako to...računam ili tamo u 11 mj. ako ne bude pre zima ili tamo u drugom mj. slj. godine...bit će te svi na vrijeme obaviještenihorrorfan wrote:...kako napreduje projekt kad ce poceti snimanja i to rado bi se pridruzio crewu
- Freddy