Molim te prosvijetli me da ga ne moram opet gledat.xEdgex wrote:Nakon 4 godine Cannibal Holocaust opet. Drago mi je da sam mu opet dao priliku, jer sam sada definitivno vidio sta lezi ispod svih tih gore scena.
Koji ste horror zadnji gledali?
- Josef K
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
- Decadentor
Zadro wrote:Molim te prosvijetli me da ga ne moram opet gledat.xEdgex wrote:Nakon 4 godine Cannibal Holocaust opet. Drago mi je da sam mu opet dao priliku, jer sam sada definitivno vidio sta lezi ispod svih tih gore scena.
SpoilerShow
Film prikazuje kako smo mi civiliirani, fini narod vece zivotinje od divljaka kanibala ako se nevaram

- Josef K
Oh, so deep
Ja bi mu zabranio da radi filmove uz onu novčanu kaznu.

- Michel
Para Entrar a vivir - svidio mi se i nastavljam s tim serijalom. Skinuo sam si još tri, dva nisam našao. Idući za gledanje je christmas tale. Što se tiče ovoga, malo je nerealan jer tipični klišeji za takav horor. Atmosfera mi se jako svidjela. 7/10
SpoilerShow
onu žensku su mogli odavno riješiti, odavno.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
uh uh, preporučam ti da ponovo pogledaš cannibal holocaust ako ti je tako loše mišljenje o filmu...ja sam ga doslovno mrzio i točno se sjećam kako sam nakon prvog gledanja rekao prijatelju da treba spaliti sve kopije filma da ga više nitko nikada ne pogleda, a nakon 2. i 3. gledanja postao mi je jedan od najdražih filmovaZadro wrote:Oh, so deep![]()
taj mockumentary stil je odličan i pridonosi nekoj tjeskobnoj atmosferi cijelo vrijeme, a soundtrack je jedan od najboljih ikada...i ono najvažnije, ima odličnu i jaku poruku o tome kako su ljudi smeća...civilizirani filmaši idu u prašumu snimat primitivna plemena kanibala, dolaze tamo kao nepozvani gosti i jedva se snalaze u toj okolini da bi kasnije pokazali ultimativno nepoštovanje prema domorocima i na kraju dobivaju što zaslužuju
one gore scene su po meni opravdane i služe svrsi, cijeli film je nekako neugodan za gledanje (u dobrom smislu) i ako ga se ozbiljno shvati, može izmamiti jake emocije
This is the Zodiac speaking.
- xEdgex
Od rijeci do rijeci.filmofil wrote:uh uh, preporučam ti da ponovo pogledaš cannibal holocaust ako ti je tako loše mišljenje o filmu...ja sam ga doslovno mrzio i točno se sjećam kako sam nakon prvog gledanja rekao prijatelju da treba spaliti sve kopije filma da ga više nitko nikada ne pogleda, a nakon 2. i 3. gledanja postao mi je jedan od najdražih filmovaZadro wrote:Oh, so deep![]()
taj mockumentary stil je odličan i pridonosi nekoj tjeskobnoj atmosferi cijelo vrijeme, a soundtrack je jedan od najboljih ikada...i ono najvažnije, ima odličnu i jaku poruku o tome kako su ljudi smeća...civilizirani filmaši idu u prašumu snimat primitivna plemena kanibala, dolaze tamo kao nepozvani gosti i jedva se snalaze u toj okolini da bi kasnije pokazali ultimativno nepoštovanje prema domorocima i na kraju dobivaju što zaslužuju
one gore scene su po meni opravdane i služe svrsi, cijeli film je nekako neugodan za gledanje (u dobrom smislu) i ako ga se ozbiljno shvati, može izmamiti jake emocije
SpoilerShow
Posebno dobro je sve to prikazano kada se vrsi rasprava oko emitiranja snimke sa onom zenom iz televizijske kuce. Nakon sto su odgledali "prvi dio" snimke u kojem filmasi kao najveca stoka dolazi i terorizira pleme; pali im kolibu (i neke od njih zajedno. jer nisu uspjeli pobjeci); ubija im hranu (mladunce od svinje); i sta sve ne; doticna gospodjica ne vidi nista lose u tome. Tvrdi da ljudi zele to vidjeti na televiziji i ne vidi u cemu je problem ako budu to emitirali ( te opcenito nema problema sa ponasanjem ekipe) . Eh kasnije; nakon " drugog " dijela u kojem pleme jednostavno uzvraca na silovanje jedne od njihovih djevojki, te filmasima radi isto ono sto su i oni radili, dragoj gospodjici to odjednom postaje uzasno i govori da se spale snimci.
E ko tu koga jebe?!

" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- dr_gonzo
- popayy
Camel Spiders ( 2011 ) - očekivano loše, malo bolje od većine SyFy sranja.
- Liske
Nisam odavno pogledao neki horor i onda naletim na:
Sauna - genijalno od pocetka do kraja, malo zbunjujuce i nezgodno zbog retardiranog prevoda. Osim odlicne atmosfere, scenarija i rezije najveci plus ovog filma je gluma, klanjam se do imbecilnosti likovima koji glume 2 brata. Nije za svakoga definitivno
Stake Land - kom se svidio Road, i ko je fan putujucih survajvora eto odlicnog filma
Sauna - genijalno od pocetka do kraja, malo zbunjujuce i nezgodno zbog retardiranog prevoda. Osim odlicne atmosfere, scenarija i rezije najveci plus ovog filma je gluma, klanjam se do imbecilnosti likovima koji glume 2 brata. Nije za svakoga definitivno
Stake Land - kom se svidio Road, i ko je fan putujucih survajvora eto odlicnog filma

"Najmilostivija stvar na svetu, po meni, je nemogucnost ljudskog uma je da poveze i razume sopstveni sadrzaj."
-H. P. Lovecraft-
-H. P. Lovecraft-
- dr mladjo
Monsters (2010)-melena sf drama.NASA-ina letjelica sa uzorcima života iz svemira se srušila u meksiku te je tako pola meksika postalo inficirana
zona,zabranjena za sve ljude.par amerikanca pokušavaju doči u SAD kroz tu zonu..8/10
zona,zabranjena za sve ljude.par amerikanca pokušavaju doči u SAD kroz tu zonu..8/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
Botched (2007) - koji mindfuck 

- dr mladjo
najbolji je boris i scena kad prdne 

http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- elrania
dr mladjo wrote:najbolji je boris i scena kad prdne
SpoilerShow
meni je ono kad si pali ruku pa ide uokolo i govori si 'alpha male, alpha male' dok mu se pjeni iz usta 

- boyko
Apollo 18 (2011) - iznad mojih očekivanja. radnja zanimljiva od početka do kraja,di češ bolje.
jedino mi oblik tih "bića" i nije baš nešt,al ajd nešt novog,zašt ne.. 7/10
jedino mi oblik tih "bića" i nije baš nešt,al ajd nešt novog,zašt ne.. 7/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''