Moji počeci kao pisac....

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Sep 2007, 12:54

Ja najbolje pišem kad se :partyman: i :weedman: , jer ona sve teče...nit me briga za točku,zarez i druge gramatičke greške...samo pišem...pa onda kasnije pregledam i ispravim mali milijun grešaka...
U jednoj noći sam napisao 120 stranica i kad sam kasnije sve skratio ispalo ih je 27 dobrih... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Gosp.

Post by Gosp. » 30 Sep 2007, 14:06

Nadrealizam. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Sep 2007, 14:12

Baš tako :lol:
Inače sam jako skoncentriran na priču koju pišem i tako mi dođe mali milijun stvari za napisati, a još kad pustim CCR uf mogu pisati dva tri dana bez da stanem... :twisted: (bojim se da ne osvanem u novinama kao prvi čovjek koji je umro pisajući...kao oni u Kini što umiro nakon 2-3 dana igranja igrica)... 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 30 Sep 2007, 14:31

dr_gonzo wrote:Baš tako :lol:
Inače sam jako skoncentriran na priču koju pišem i tako mi dođe mali milijun stvari za napisati, a još kad pustim CCR uf mogu pisati dva tri dana bez da stanem... :twisted: (bojim se da ne osvanem u novinama kao prvi čovjek koji je umro pisajući...kao oni u Kini što umiro nakon 2-3 dana igranja igrica)... 8)
:lol:
Image

Post Reply