Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Wendigo

Re: Igre, konzole i slično

Post by Wendigo » 17 Mar 2012, 19:39

moja najt elf hunterica sa svojom vjernom beštijom, strah i trepet svih orkova, undeadova i ostale hordaške bagre na serveru. :P
SpoilerShow
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Mar 2012, 19:47

Image

Wendigo

Post by Wendigo » 17 Mar 2012, 20:16

haters gonna hate!

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 18 Mar 2012, 16:19

Završio ME3... Pa... I nije tako loš kraj. Mislim... Izbori i nisu baš nešto, ali sami build-up, veličina i epika kraja su stvarno cool. Iskreno, mislim da mi je trojka čak i draža od dvojke, sve u svemu. Rekao bih da je igra zaslužila 8-9/10.
Revenge solves everything

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Mar 2012, 22:20

Zna li netko di bi se dale kupiti orginalen Final fantasy igre za PS1
I may be an idiot, but i am no fool.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 19 Mar 2012, 20:01

Ajde, imam jedno glupo pitanje... Ako je netko bliži kompjuterima i njihovoj tehničkoj strani, možda može odgovoriti... Uglavnom, zašto neke igre (Bioshock 2, Saboteur, Red Faction Guerilla, u zadnje vrijeme i Medieval 2 total war) jednostavno imaju užasne grafičke rezultate po pitanju brzine na mom kompjuteru? Pri tom mislim na to da idu izuzetno sporo, nestabilno i gotovo neigrivi na bilo kojim postavkama iako gotovo uvijek zadovoljavam recommended requirements? Inače imam Athlonov Dual Core procesor sa 2.7 ghz , Nvidia 9800 GTX+ i 3 gige rama, trenutno vrtim Windows 7. Skyrim, Witcher, Kingdoms of Amalur, Mass Effect, Dead Space 2, Darkness 2 svi idu izuzetno brzo i zadovoljavajuće i na najvišim postavkama, a Saboteur iz 2009 godine na bilo kojima je živa katastrofa... Kako bilo, bio bi zahavalan za bilo kakvu pomoć.

Alastorus

Post by Alastorus » 19 Mar 2012, 20:18

Nije stvar do konfiguracije već do nestabilnog engine-a kao recimo kod Saboteura, a i neki proizvođaći doslovno proizvode igre koje su neigrive ako nemaš odgovarajući hardver, jebiga.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

olio

Post by olio » 19 Mar 2012, 20:40

Sve igre koje si navea su console portovi (napravljene na konzoli pa onda portane na PC)
A rezultat lijenosti i neznanja programera je to da su neigrive

Nije do tvog kompa

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 19 Mar 2012, 20:48

pas mater, znači praktički sam bacio lovu na tih par orginala koji idu prokleto loše... (nije bila puna cijena) Ali, ipak kako ih neki ljudi ipak pokreću zadovoljavajuće? Na Youtubeu sam vidio par videa u kojima mnoge od tih igara idu sasvim solidno na PC-u.

olio

Post by olio » 19 Mar 2012, 20:52

Da, nekima neke mogu ići nekad bolje, ovisi kako su optimizirane.
Na nekom hardwareu će ići bolje, a na nekom ne, ili na nijednom

Ja mogu garantirat za Red Faction guerilla
meni je užasno išla, na kanti koja gura sve

BTW: Sabouter nije radila na nekim ATI karticama uopće kad je izašla, i sigurno treba najjaču makinu u gradu da bi radila na pristojnom FPS-u

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 19 Mar 2012, 21:14

Pa ne znam... Red Faction je išla dosta loše, otprilike jednako kao i Saboteur, ali jedino što kod njih nisam zadovoljavao je Quad Core proccesor, čak ni spuštanje settinga na najniže nije pomoglo.

maddjuro

Post by maddjuro » 23 Mar 2012, 03:39

Darksiders- hack and slash igra koja je posudila neke stvari iz ,bar koliko se meni čini, god of war-a i portala. Sama igra kao i priča su mi se jako doplae; egzekucije su brutalne, boss bitke vrijedne spomena a glasovi posuđeni likovima u igri su također na razini. Posebno moram spomenuti da je Mark hammil dao glas jednome liku ,a izvedba je ista kao i glas jokera u serji batman:TAS. Od primjedbi nemam ništa posebno, sistem nišanjenja zna katkada malo zafkavati, a i ono brzo putovaje između lokacija je moglo biti praktičnije odarđeno. Malo mi je bilo žao da nisa mogao birati s kojim od četiri konjanika apokalipse bi igrao; ali moguće da ce se to moći u nastavku koji uskoro izlazi. U igri se može štošta skupljati, od predmeta koji vam povećavaju energiju, "bijes" , pa do 10 dijelova oklopa koji dosta olakša igru. Svakako preporučam ovo odigrati.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Mar 2012, 10:01

da, odlična igra. Ali niti u dvojci se neće moći birati između četiri jahača apokalipse. Planirano je da svaki nastavak ima posebnog jahača, kao što će u drugom nastavku biti jahač Death. Možda tek u coop modu, tko zna...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Mar 2012, 17:32

eh, kako sam samo dugo čekao mass effect 3, i to s velikim očekivanjem. A sada, kada je konačno izašao, sve više odugovlačim s kupnjom. Previše je tih negativnih kritika igrača, naročito na završetak i da se vidi da je na kraju sklepana na brzinu + novi DLC - ovi i neki bugovi koji još nisu ispravljeni.

a moram preći iznova good verziju Sheparda, ali ne podnosim jedinicu. I dalje s bugovima, problemima s zvukom i repetitivnom igrivošću...

Već sam jedanput požalio kupnju kada sam nabavio GTA4 za pc, koji je i danas još neoptimiziran, a dva puta sam ga igrao i odustao, da nisam došao do kraja. A kamoli da ću ići kupovati one dvije ekspanzije... Možda za ps3 kada žestoko padne cijena.

Samo me Rocksteady jedino nije razočarao, Batman: Arkham city je bio pregenijalan, odličan i sjajno remek djelo od početka do kraja. Ima svojih mana, ali ne djeluje nedovršeno, sjajan je, i vrijedi svakog uloženog novca.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Apr 2012, 00:28

kolko cujem ovaj DLC je bacanje novcaŽ; dobiješ jednog lika i misiju koja traje oko 40 min, lak ni tolko; a taj ti jedan lik, navodno, ništa specialno nebu znacio

Post Reply