The Walking Dead (2010-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
nihil

Re: The Walking Dead (2010)

Post by nihil » 05 Mar 2012, 21:01

SpoilerShow
napokon je stara konjina dobila svoje
dolor nil finis

electric_eye

Post by electric_eye » 05 Mar 2012, 21:20

solidna zadnja epizoda
kraj je bio neocekivan
SpoilerShow
i procitao sam jednom da je dale u stripu umro puno kasnije i da su ga pojeli neki kanibali...i bas sam procitao jednu recenziju na ovu epizodu i tip pise da je Dale u stripu bio kao neki moralni autoritet i da je on vodio one moralne razgovore sa shanom ,a ne rick...valjda je bio mnogima dosadan lik i nije se uklopio pa su ga uklonili ovako rano

blessa

Post by blessa » 05 Mar 2012, 21:48

S02E11 - nije bila toliko dosadna, koliko sam mislila da će biti po nekim komentarima ovdje...
SpoilerShow
idu mi na živce više s onim likom trebali su ga davno ubiti samo kompliciraju...
sljedeća epizoda će mislim biti dinamičnija

nihil

Post by nihil » 05 Mar 2012, 21:52

SpoilerShow
ako me pamcenje dobro sluzi,nisu ga kanibali pojeli,cak su ga i "spasili" odrezavsi mu nogu gdje je bio ugrizen
dolor nil finis

Horrorist

Post by Horrorist » 05 Mar 2012, 22:33

Izvrsna epizoda!
SpoilerShow
Jedan od meni najomiljenijih likova u stripu a i u seriji je doživio preranu smrt.U stripu je živio puno duže i dosta puta bio i najjači i najkarakterniji lik. Odlični dijalozi i u ovoj epizodi te mi i dalje nisu jasne neke recenzije i komentari koje čitam uokolo.Neki filmovi i serije te jednostavno tjeraju da pustiš mozak na pašu ali po meni je ovo serija u koju se moraš uživit, moraš biti tamo sa njima svima i kad se to uspije onda skužiš koliko je to dobro. Nijednom liku u seriji ne želim smrt a ponajmanje sam to želio Dale-u jer su svi već sad fantastično okarekterizirani (neki su cool,neki su banana ali ljudi su i takvi su kakvi su).Čini mi se da je već previše likova malčice prebrzo otišlo na dark side što će sad bez širenja humanosti preminulog karaktera sigurno još više doći do izražaja.
Čekamo novu sa nestrpljenjem!

:rock:
When there is no more rooom in hell, the dead will walk the earth!

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Mar 2012, 22:49

A ok epka.
Nije mi dostigla odličnost desete.
SpoilerShow
Ode najkvalitetnija osoba u seriji :( :(
...al zato ostaju moralne pizdurine (svi), koje se boje reći svoje mišljenje na glas, ne bi li se što bolje utopili u anonimnosti grupe i manjka odgovornosti koju s time dobivaju.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

vampirica

Post by vampirica » 06 Mar 2012, 14:20

Horrorist wrote:Izvrsna epizoda!
SpoilerShow
Jedan od meni najomiljenijih likova u stripu a i u seriji je doživio preranu smrt.U stripu je živio puno duže i dosta puta bio i najjači i najkarakterniji lik. Odlični dijalozi i u ovoj epizodi te mi i dalje nisu jasne neke recenzije i komentari koje čitam uokolo.Neki filmovi i serije te jednostavno tjeraju da pustiš mozak na pašu ali po meni je ovo serija u koju se moraš uživit, moraš biti tamo sa njima svima i kad se to uspije onda skužiš koliko je to dobro. Nijednom liku u seriji ne želim smrt a ponajmanje sam to želio Dale-u jer su svi već sad fantastično okarekterizirani (neki su cool,neki su banana ali ljudi su i takvi su kakvi su).Čini mi se da je već previše likova malčice prebrzo otišlo na dark side što će sad bez širenja humanosti preminulog karaktera sigurno još više doći do izražaja.
Čekamo novu sa nestrpljenjem!

:rock:
Slažem se
SpoilerShow
i meni je žao i nije mi jasno zašto su ga tak rano ubili. Mislim da će negativno djelovati na seriju jer je Dale umro.

vampirica

Post by vampirica » 06 Mar 2012, 14:21

Asfodel wrote:A ok epka.
SpoilerShow
...al zato ostaju moralne pizdurine (svi), koje se boje reći svoje mišljenje na glas, ne bi li se što bolje utopili u anonimnosti grupe i manjka odgovornosti koju s time dobivaju.
točno to

Malteras

Post by Malteras » 06 Mar 2012, 17:26

Dobra epizoda, konacno da se pocne kuvati.
SpoilerShow
Sad ce i onaj djecak pobjeci posto je ostao nezakljucan, pa ce konacno otici sa farme, te ce krenuti i davno ocekivano klanje i zombiji kakvi su bili prvih nekoliko epizoda...:) Ole

alecto

Post by alecto » 06 Mar 2012, 18:30

vampirica wrote:
Asfodel wrote:A ok epka.
SpoilerShow
točno to
+1
we are such stuff as dreams are made on

boyko

Post by boyko » 06 Mar 2012, 19:39

sometimes while i'm watching this, i wish i'm a zombie so i could eat the fuck out of them! počeli me neki likovi žešče iritirat,nažalost.
da nema ove napetosti na kraju, ostal bi žešče ogorčen. :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

skitkid

Post by skitkid » 06 Mar 2012, 21:01

meni je ovo lagano postala najgora emisija. svih vremena vjerojatno.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 06 Mar 2012, 21:03

SpoilerShow
R. I. P. Dale :cry: :cry: :cry:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

callac

Post by callac » 07 Mar 2012, 09:30

Slažem se sa Horroristovim komentarom!
SpoilerShow
kad je počela epizoda, mislila sam da će Rickov mali ubiti onog klinca, no kreten je učinio nešto još katastrofalnije, nalupala bih ga da sam tamo kao vola!
I ono što će se naravno dogoditi jest da će onih trideset mamlaza doći i to će biti kraj druge sezone pa vi (mi) papci čekajte i živcirajte se :evil:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

dragonheart

Post by dragonheart » 07 Mar 2012, 15:19

Meni je zasada Norman Reedusov lik najjači. I ona mala Glennova... :)
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Post Reply