Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 28 Feb 2012, 01:16

glede haljina
SpoilerShow
Image

Josef K

Post by Josef K » 28 Feb 2012, 01:39

Jessica Chastain i Kristen Wiig su bile :tonqe:

elrania

Post by elrania » 28 Feb 2012, 02:08

Zadro wrote:Jessica Chastain

da!!

meni je ellie kemper bila odlična, uglavnom zbog boja. i paltrow, iako sam vidjela da je nazivaju velikim tamponom. :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Feb 2012, 15:36

Asfodel wrote:tako da nije bilo teško izdvojiti favorita: Gwyneth
Zatim Jessica Ch i Rooney. Na afterima: Beckamica, Dita, January, eventualno Diane/Rosie
S aftera dodajem još Olgu K i Bosworth ieventualnim crvenima pribrajam i Salmu

Taj Anđin fotošop je bio epic :prayer: :prayer: :lol: :lol:

Šalu na stranu, meni je uvijek teško gledati njezine neuhranjene udove :( ruke i ramena su još najgori
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

alecto

Post by alecto » 28 Feb 2012, 19:10

meni je angelina bila predivna nekoć :( sad pak mi je užasna.

tek sam nakon gledanja filma pogledala kak rooney mara izgleda inače, i wow, ima prekrasno lice. a od emme stone sam i ja očekivala više..
we are such stuff as dreams are made on

copycat

Post by copycat » 01 Mar 2012, 07:33

anđa treba nabaciti 10 kila.. ko kostur je..
No Gwenyth Paltrow mi je bila najbolja na Oscare.. elegantna, prije svog vremena, i simbol mode, šminka za budućnosti.
Dok najgora mi je ona iz black swan.. katastrofa.. kod da je došla na jebeni picknik a ne Oscar.. užas ipak su to oscari
Last edited by copycat on 01 Mar 2012, 07:45, edited 1 time in total.

copycat

Post by copycat » 01 Mar 2012, 07:42

elrania wrote:pilule djeluje negativno na nagon tak da asfodel, lucky girl!
Jednom sam bila na pilulama 3 mjeseca i mislila sam da sam dobila poremečaj ličnosti..
toliko me sjeblo hormoski da sam imala osjeća da lebdim nad svojim tijelo i da nemam amabaš nikakve kontrole na tijelom ili hormone..

Bacila ih i zabranila doktorima i svima da mi NIKAD nijedan hormona ne dođe blizu osim ako mi je potrebno da mi život spasi.

:finga: :finga: :finga: evo Vam ga na jebene pilule i tko god Vas osmislio.. MRZIM ih iz dna duše i smatram ih zlom nepotrebnim neka se muškarci šopaju sa hormonima.. nama ženama su sjebani ovako onako.. i cure što ste stariji sve čete biti luđi i bijesni tijekom menge i sex će Vam biti dalje i dalje od pameti tijekom tih dana. tj. postat ćete (veliičina Vas) Queen Bitch... pogotovo kada uđete u 30.. :axe: a tek kada jugo puhne.. bolje da bježiš od muškarca... tako je samnom i sa svim mojim frendicama.. ratno stanje tijekom 5 dana, samo šutim i ne komentiram išta...

elrania

Post by elrania » 01 Mar 2012, 13:29

ja ih pijem 7 godina i ne smijem prekidati, jer se uzimaju radi stabilizacije svih sranja što imam s hormonima i još raznim gin problemima. ne sjećam se više kak je bilo u početku, al u zadnjih neš sitno godina ne pamtim da me jednom uhvatilo neko pms stanje il da je ikako djelovalo na raspoloženje.

copycat

Post by copycat » 01 Mar 2012, 13:38

elrania wrote:ja ih pijem 7 godina i ne smijem prekidati, jer se uzimaju radi stabilizacije svih sranja što imam s hormonima i još raznim gin problemima. ne sjećam se više kak je bilo u početku, al u zadnjih neš sitno godina ne pamtim da me jednom uhvatilo neko pms stanje il da je ikako djelovalo na raspoloženje.
to je druga spika već, ja sam ih davno davno uzimala zbog akni no uzela sam one najblaže i nakraju sam imala sve nuspojave i blio mi je strašno. I dan danas imam problem sa znojnim žljedzama zbog tih hormona. totalno su mi poremetili prirodni balanc. Tako da ih preskačem i nisam nikad više uzela, jedini razlog zbog kojih bih ih ponovno uzimala bi bio ako mi je neizmjerno potrebno.. no i tada bih ih odbijala i tražila alternativnu medicinu zbog tih katastrofalnih 3 mjeseca :o

elrania

Post by elrania » 01 Mar 2012, 13:47

meni je koža isto za niš i baš tu tablete nisu bog zna što pomogle. ubiju me i sunce i prehladno vrijeme i hormoni itd itd :rolleyes:
no da, znam cura koje su imale problema s nekim vrstama tih tableta, bilo glede raspoloženja, naglih migrena, mučnina itd., no promjena terapije je djelovala i sad je sve 5.

i bezobrazno mi dižu kolesterol...ne moš s njima, ne moš bez njih :roll:

Asfodel

Post by Asfodel » 01 Mar 2012, 15:05

Svakakvih slučajeva sam čula, jedino sam ja neobičan primjerak kojemu ni one s mrvicu hormona, ni one s malkoc više - nisu nigdje naštetile (osim sićušnih prištića, aj dobro :lol: )

Čak ono kako se prije radilo za pilulu dan poslije - da uzmeš puno onih jačih odjednom (tri sad, tri poslije - tak neš) i kad te upozore da ćeš vjerojatno povraćati od tolike navale... ni od toga mi nije bilo ništa.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 01 Mar 2012, 15:06

ja jednom morala uzet 3 pa 3 poslije, rigala cijelu noć. usrala sam se da neće djelovat jer sam od uzimanja unutar 4h povraćala. strašno
Image

alecto

Post by alecto » 01 Mar 2012, 18:34

ja sam ih pila 3 godine i prestala prije mjesec i nešto. trebala dobit mengu sad u nedjelju i evo kasni (nije da sam očekivala neš drugo, imam blagi pcos). dok sam ih pila, sve 5, al nakupila se tona celulita i jako teško sam skidala masno tkivo iako treniram tjedno minimalno 10 sati. u ovih mjesec dana otkad ih ne pijem vidi se poprilična razlika što se tog tiče. al jbg, nemam pojma šta da radim sad, kolko dugo da čekam mengu, i nakon kolko vremena da odem ginekologu...
we are such stuff as dreams are made on

callac

Post by callac » 01 Mar 2012, 20:36

nisam nikad niti ću ikad piti kontracepsijske pilule. znam da je velika kontraindikacija pušenje pa u startu otpadam kao kandidat, sestra i mama su obadvije grozno reagirale na njih, čak i kad su im mjenjali terapiju pa se ja nisam nikad usudila. a situacija u kojoj se sad nalazim ne zahtjeva bilo kakvu kontracepciju. želim biti majka jednog dana pa puštam svemiru da odluči ( što u prijevodu znači "pazimo se" zaštita :lol: )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 04 Mar 2012, 18:48

moj novi bijeli tuš :lol: do danas ga se nisam usudila stavit :mrgreen:
SpoilerShow
Image
SpoilerShow
Image
Image

Post Reply