Last Post Wins !!!11one
- jigsaw
Re: Last Post Wins !!!11one
Baš je lijep dan. Jutro 

- alecto
ja sam sad uzela kod njega poetiku i stilistiku nijemog filma weeeelrania wrote:sretno, zadro!
uspjela sam upast pred kojih 20ak min i vidim, ima filmologije te sam namjeravala kliknut i sačuvat ti je (pa je sam u referadi preuzmeš od mene kad je odjavim), al nije mi dao, previše bodova![]()
al skoro sam sebi uzela filmske stilske epohe

we are such stuff as dreams are made on
- elrania
mene stravično mame ove stilske epohe i Filmologija: Filmski horor i znanstvena fantastika, sam kaj sljedeće godine više izgleda ne mogu uzet izborne (+ kaj plaćam bod 300 kn)...
al rado bih se pojavila ko padobranac... još sam neš upikla na anglistici na diplomskom (s lingvistike, naglasci)

al rado bih se pojavila ko padobranac... još sam neš upikla na anglistici na diplomskom (s lingvistike, naglasci)
- alecto
stilske epohe nisu niš posebno, lagano je dosadnjikav kolegij. a horor i sf je oformio jer smo frendica i ja pisale seminare na tu temu pa je reko kak bi baš mogao cijeli kolegij napravit
al njemu se uvijek puno ljudi prijavi i onda ih dost odustane, tak da se isplati doć na prvo predavanje pa se izborit za mjesto.

al njemu se uvijek puno ljudi prijavi i onda ih dost odustane, tak da se isplati doć na prvo predavanje pa se izborit za mjesto.
-
ja moram uzet 3 izborna na drugim fakultetima jer su na mom svi popunjeni pa me zanimaju mogućnosti na filozofskom...kad, kako, zašto? da dođem osobno na predavanja koja me zanimaju i pitam profesore da me prime na izborni ili da odem u tajništvo or something?
inače, di mogu naći raspored za predavanja? pohađao bi filmologiju i ovo o hororima neovisno oću dobit bodove il ne
inače, di mogu naći raspored za predavanja? pohađao bi filmologiju i ovo o hororima neovisno oću dobit bodove il ne

This is the Zodiac speaking.
- alecto
http://maia.ffzg.hr/raspored/
možeš poslat mail profesorima, ili se pojavi na konzultacijama. ili dođi na prvo predavanje (al to je rizičnije, dotad možda ne bude mjesta).
možeš poslat mail profesorima, ili se pojavi na konzultacijama. ili dođi na prvo predavanje (al to je rizičnije, dotad možda ne bude mjesta).
-
dakle, našao sam si interesantne predmete...kad počinje nastava na FFZG? i šta su to konzultacije?
niš ne kužim
slat ću danas navečer mailove profesorima...kako bi volio ugrabiti nešto zanimljivo

slat ću danas navečer mailove profesorima...kako bi volio ugrabiti nešto zanimljivo

- alecto
počinje sad u ponedjeljak. konzultacije su njihovo uredovno vrijeme kad primaju studente 

-
krivo sam se izrazio, znam šta su konzultacijealecto wrote:počinje sad u ponedjeljak. konzultacije su njihovo uredovno vrijeme kad primaju studente

- elrania
pa za kaj bi služile neg da se osobno vidiš s prof i objasniš tko si, što si i kaj oćeš (da ti odobre molbe za slušanje kolegija itd.)? vidjet ćeš prek maila kaj će ti reć i onda djeluj sukladno tome.
kaj si uopće našao?
kaj si uopće našao?
- Sammy
dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
Filozofija kulture-seminar: Teorije ljubavielrania wrote:kaj si uopće našao?
Prostor romana
Proust i kritika
Opća povijest književnosti: Razdoblja književne povijesti 2
Teatrologija: Uvod u teatrologiju
Filmologija: Filmske stilske epohe
Seksualna pedagogija
Čovjek i sport
Inteligencija
Psihofiziologija spavanja
Psihologija potrošačkog ponašanja
Mediji i društvo
Talijanski narodni običaji i kultura
i ima još nekih koji nažalost nisu izborni nego obavezni

e al nigdje nisam našao ovo za horore
- elrania
ova 3 sigurno ne možeš
Inteligencija
,jer su samo za psihologe i imaju nekoliko obaveznih kolegija s 1./2. godine kao uvjet da bi ih se moglo upisati.
provjeri i za ostale kolegije na stranicama odsjeka imaju li uvjete.
Inteligencija
,jer su samo za psihologe i imaju nekoliko obaveznih kolegija s 1./2. godine kao uvjet da bi ih se moglo upisati.
provjeri i za ostale kolegije na stranicama odsjeka imaju li uvjete.
-
god damn it...na kraju neću ništa upisat vjerojatno...
a pod čim mogu naći ovo gore o čemu ste pričali za horore?
a pod čim mogu naći ovo gore o čemu ste pričali za horore?
- metallicat
evo me doma, zadnji radni dan danas u meku za sljedeća 2 mjeseca. sretna sam jer ću se odmorit, psihički najviše, ali pare brinu naravno. imat ću sad samo jedan posao i neda mi se opet drugi tražit