REC 2 - dvojku tek jučer pogledao. Dobar no nema više one napetosti iz prvog dijela. Bilo mi je nekako kroz jedno uho nutra, kroz drugo van 6/10
meni je baš obrnuto...2,1,3,4alecto wrote:upravo pogledala četvorku, i poredala bi ovako: 4,3,1,2. s tim da su mi 3 i 4 tu negdje.
hvala?filmofil wrote:meni je baš obrnuto...2,1,3,4alecto wrote:upravo pogledala četvorku, i poredala bi ovako: 4,3,1,2. s tim da su mi 3 i 4 tu negdje.baš si weirdo
pa da... i mene čudi to... Očekivao bi da joj je dvojka loše sjela radi drugačije atmosfere i više akcije, a onda vidim četvorka na prvom mjestu. Ono, WTF? Meni je to, kao i većini, najlošiji nastavak usprkos genijalnoj ideji o Ripley i njezinom novom izdanju, ali prenaglašeni crni humor, bolesna atmosfera i njegov čudan stil...filmofil wrote:meni je baš obrnuto...2,1,3,4alecto wrote:upravo pogledala četvorku, i poredala bi ovako: 4,3,1,2. s tim da su mi 3 i 4 tu negdje.baš si weirdo
upravo ovo boldano mi se svidjelojohn_constantine wrote:pa da... i mene čudi to... Očekivao bi da joj je dvojka loše sjela radi drugačije atmosfere i više akcije, a onda vidim četvorka na prvom mjestu. Ono, WTF? Meni je to, kao i većini, najlošiji nastavak usprkos genijalnoj ideji o Ripley i njezinom novom izdanju, ali prenaglašeni crni humor, bolesna atmosfera i njegov čudan stil...filmofil wrote:meni je baš obrnuto...2,1,3,4alecto wrote:upravo pogledala četvorku, i poredala bi ovako: 4,3,1,2. s tim da su mi 3 i 4 tu negdje.baš si weirdo
da, baš weirdo.