Snovi + šta ste noćas sanjali?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Sammy

Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?

Post by Sammy » 16 Feb 2012, 15:12

ja u zadnje vrijeme često Game of Thrones sanjam, sjećam se dva, prvi je bio da sam imao dvoboj u areni s Gregorom Cleganeom, to je bio užasan san :lol: ..a drugi neka pobuna di ubijam Jona Snowa..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Alastorus

Post by Alastorus » 16 Feb 2012, 15:18

Ja sam noćas imao zanimljiv bučkuriš, od lovljenja tune, prijevoza Ferrarijem koji je na kraju završio u oceanu. Život u kući koja se nalazi na litici. Neka dva potopljena tankera, na kojima su se odvijale full contact borbe do smrti, gdje sam bio pobjednik.Pokušaj atentata nakon tog turnira. :facepalm:
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Feb 2012, 18:10

eh, ružan san... Ma zaspao sam u nekom blesavom položaju s spojenim rukama. Probudim se u krevetu, kao da sam paraliziran, ne mogu se uopće micati koliko god se trudio. I najgore, svjestan sam da sanjam, i tipično, čudovište u mraku me grize i sve. A ja se ne mogu probuditi koliko god se trudio. uf.
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 16 Feb 2012, 19:36

john_constantine wrote:eh, ružan san... Ma zaspao sam u nekom blesavom položaju s spojenim rukama. Probudim se u krevetu, kao da sam paraliziran, ne mogu se uopće micati koliko god se trudio. I najgore, svjestan sam da sanjam, i tipično, čudovište u mraku me grize i sve. A ja se ne mogu probuditi koliko god se trudio. uf.
tipična paraliza sna. zajebana stvar :D
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Feb 2012, 19:38

zast se to meni nikad ne dogodi?? :( jesina stvar kod loseg polozaja ruku je da mi utrnu dok spavam :lol:
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 16 Feb 2012, 19:40

Decadentor wrote:zast se to meni nikad ne dogodi?? :( jesina stvar kod loseg polozaja ruku je da mi utrnu dok spavam :lol:
Image
:lol:

boyko

Post by boyko » 16 Feb 2012, 19:43

:lol:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Decadentor

Post by Decadentor » 16 Feb 2012, 19:53

:lol: :lol: bas to
Image

elrania

Post by elrania » 25 Feb 2012, 12:31

valjda sve kaj se dešava i o čem se priča zadnjih dana. najupečatljivije je bilo odlaženje u kfc i narudžba pilića koji su stigli cijeli prepečeni, al iznutra još nekak sirovi i skroz neočišćeni. i ljudi se dave u tome, uživaju.

i bila neka apokalipsa na gradu na brdu, sjećam se da sam pakirala najbitnije u ruksak i tražila čizme i kad sam ih našla, izašla sam van iz kuće u neki voćnjak i tamo je bio zlobni joaquin phoenix koji je mene i 2 žene još htio spaliti pa nas je hvatao, al srećom, mene je sam polio benzinom i odjetjela sam i pala u grad podno brda gdje su živjele promiskuitetne azijske teenagerke u centru za dobrodošlicu novih ljudi i onda sam išla pisat ispit iz spolnosti :shock:

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Feb 2012, 12:44

elrania wrote:valjda sve kaj se dešava i o čem se priča zadnjih dana. najupečatljivije je bilo odlaženje u kfc i narudžba pilića koji su stigli cijeli prepečeni, al iznutra još nekak sirovi i skroz neočišćeni. i ljudi se dave u tome, uživaju.

i bila neka apokalipsa na gradu na brdu, sjećam se da sam pakirala najbitnije u ruksak i tražila čizme i kad sam ih našla, izašla sam van iz kuće u neki voćnjak i tamo je bio zlobni joaquin phoenix koji je mene i 2 žene još htio spaliti pa nas je hvatao, al srećom, mene je sam polio benzinom i odjetjela sam i pala u grad podno brda gdje su živjele promiskuitetne azijske teenagerke u centru za dobrodošlicu novih ljudi i onda sam išla pisat ispit iz spolnosti :shock:
Poultrygeist: Night of the Chicken Dead :lol:
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 25 Feb 2012, 12:56

elrania wrote:valjda sve kaj se dešava i o čem se priča zadnjih dana. najupečatljivije je bilo odlaženje u kfc i narudžba pilića koji su stigli cijeli prepečeni, al iznutra još nekak sirovi i skroz neočišćeni. i ljudi se dave u tome, uživaju.

:axe: :rolleyes: :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Decadentor

Post by Decadentor » 25 Feb 2012, 15:39

Neki okultni horror :lol: koji je zavrsio jako gadno :(
Image

Alastorus

Post by Alastorus » 27 Feb 2012, 12:25

Japanski entitet kaosa sa tijelom pauka i glavom creepy klinca mi se pojavio na vratima i počeo priču o tome kako bez kaosa i uništenja nema reda i harmonije, i čudna priča o tome kako je vending machine izbacio tijelo usred nekakvog trgovačkog centra, te se isti taj entitet zapravo bori kako bi postavio ravnotežu, ubijajući ljude koji ni na prvom mjestu ne bi trebali živjeti :shock:

Trebalo bi prestat sa browse-anjem /x/ sekcije chanova u ranim jutarnjim satima.

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Feb 2012, 22:54

Image

Potpisujem curu koja je ispod napisala: Ami James wants to see me?

:lol: :lol: :mrgreen:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Josef K

Post by Josef K » 29 Feb 2012, 00:54

Image

Post Reply