mislim, koje sranje... Baš sam kupio prošli tjedan knjigu i iritira me taj prijevod radi tih gluposti. Ono, ne ću, ne ćem i slično....Nove riječi: dodirnik, ponovak, iskočnik...
Završilo je prikupljanje prijedloga za 6. kolo natječaja za najbolju novu hrvatsku riječ, za Nagradu dr. Ivana Šretera.
Neke od riječi koje su ove godine pristigle na natječaj:
brojomat (uređaj koji izbacuje broj mjesta u redu za čekanje), odobrenica (licenca), zatipak (tipfeler), razvojnik (developer, onaj koji što razvija), bezoklijevno (promptno), daroteka (gift shop), dodirnik (touch screen), klizinica (slajd), ponovak (repriza), jušnjača (šefla), nejasnica (nejasna riječ), blaćenik (osoba izvrgnuta javnoj poruzi, koju blate), iskočnik (pop up window, prozor na mrežnim stranicama koji sam iskoči), bojomet (paintball), rasprodajnica (outlet), rječarenje (rafting), sunčaljka (ležaljka za sunčanje, ligištul), spojnik (modem), nekapnica (napravica koja se utakne u grlić vinske boce, sprječava kapanje vina pri nalijevanju), cjelozrni (integralni), zapozorje (backastage), bocar (osoba koja za život zarađuje skupljajući i prodajući boce), biciklati (voziti bicikl), spojište (modem).
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Michel puši karu.
- Andrej
Ako nekoga interesuje, pojavio se na kickasstorrents - Underworld: Awakening (2012) R5 i sudeći po semplu poprilično je dobar snimak.
We're all mad here...
- elrania
callac, sredi si spoiler u walking dead 
- john_constantine
R5 uvijek ima dobar snimak, samo je zvuk većim dijelom loš...Andrej wrote:Ako nekoga interesuje, pojavio se na kickasstorrents - Underworld: Awakening (2012) R5 i sudeći po semplu poprilično je dobar snimak.
Ja samo jedva čekam da dođe Sherlock Holmes 2 na dvd - e da odmah kupim.
Michel puši karu.
- callac
u fak, tnxelrania wrote:callac, sredi si spoiler u walking dead
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Sammy
rječarenje (rafting)
ot: dan
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
zanima me, da li se može tužiti nekog vlasnika kuće, ako je s njegovog krova kuće pao snijeg na naš auto i razbio doslovce auto naprijed da nije u voznom stanju?
Michel puši karu.
-
filmofil
mislim da ne, nije on parkirao tamo auto umjesto vasjohn_constantine wrote:zanima me, da li se može tužiti nekog vlasnika kuće, ako je s njegovog krova kuće pao snijeg na naš auto i razbio doslovce auto naprijed da nije u voznom stanju?
This is the Zodiac speaking.
- Alastorus
6 mjeseci veze, tek sam se sad sjetio 
SpoilerShow
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- jigsaw
Jel pisalo negdje 'Oprez, pada snijeg s krova' ili sl...ako nije, može ga se.filmofil wrote:mislim da ne, nije on parkirao tamo auto umjesto vasjohn_constantine wrote:zanima me, da li se može tužiti nekog vlasnika kuće, ako je s njegovog krova kuće pao snijeg na naš auto i razbio doslovce auto naprijed da nije u voznom stanju?
- boyko
sve se može,pogotovo kod nas.jigsaw wrote:Jel pisalo negdje 'Oprez, pada snijeg s krova' ili sl...ako nije, može ga se.filmofil wrote:mislim da ne, nije on parkirao tamo auto umjesto vasjohn_constantine wrote:zanima me, da li se može tužiti nekog vlasnika kuće, ako je s njegovog krova kuće pao snijeg na naš auto i razbio doslovce auto naprijed da nije u voznom stanju?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
ako je lik prebio lopova u svojoj kuci i lopov ga tuzi i dobije pare, mozes i ti za ovo 

- Asfodel
Hahhah, krepat ću. Možda ako je baš u afektu postupio prekomjerno i napravio tešku ili osobito tešku tjelesnu ozljedu (jer se za to inače ide u ćuzu).Decadentor wrote:ako je lik prebio lopova u svojoj kuci i lopov ga tuzi i dobije pare, mozes i ti za ovo
@Cons - može u teoriji, al ubije me u pojam kad pročitam ovo iznad citirano, jer je i to školski primjer što se ne bi trebalo dogoditi
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
da, ma jednostavno pretjeruje. Osiguranje će to pokriti, samo su nastale komplikacije. Ma smiriti će se već. Ionako nije prvi put da mu se razbio auto...
Michel puši karu.
- copycat
da ona mi je mrakHorrorHR wrote:mislim ovo: http://www.jillianmichaels.com/Aryx wrote:a sta vjezbascopycat wrote:dobra večer, idem vježbatisada vježbam 5 - 6 puta tjedno
radim ripped in 30
radim ti ovo http://www.youtube.com/watch?v=jbUXyaeX-BY
Sada taman završila 2 tjedan... sutra počinjem sa 3 tjednom
skoro sjebla zglob na ruci 4 dan i 3 dan skoro mišiće na noge iztegla..
užasno je teško no uživam
i još ono ugrijavanje sa bodyrock.tv